desperado21
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.832
- Πόντοι
- 2.357
Το κουμπι αυτοκτονησε
Το κουμπι αυτοκτονησε
Φαντάζομαι τί είναι ικανός να κάνει ο τύπος για κοντοσούβλι κτλ....
Τόσο που χουν πάει οι ντομάτες το κιλό δεν είναι ν απορεις με το τι έγινε!
Είδα τις τιμές στον κιμά και ψηφίζω "αθώος"
Προφανως εισαι φραγκατος για να τα γραφεις αυτα. Ακου δεν ειναι λογος να τσακωθεις τα γεμιστα. Εκει που εχουν φτασει οι τιμες τυπε ακομα και για 2 πατατες απο το πιτογυρο μπορει να γινει φονικο.
Τυπε μονο αν ταιζε τους γονεις της καθε μερα θα καταλάβαινα την αντίδραση του και παλι το δικιο του θα το εχανε μολις έπιανε το μαχαιρι... το να δινεις μια φορα την εβδομάδα ενα πιάτο φαγητο στους γονεις ειτε της γυναίκας, ειτε του ανδρα δεν θα ριξει εξω τον οικογενειακό προϋπολογισμό, με την προϋπόθεση παντα να περισσεύει.
Ο εντούρος θελει να φάει τα αποδεικτικά στοιχεία.εχουν μεινει τιποτα γεμιστα τυποι να φαμε αφου οι μυστες τρεχανε στα δικαστηρια;
Σε λιγο καιρο θα λεμε.. παλι καλα που με κερατωσε..γιατι αμα μοιραζε τα γεμιστα μας, θα την σκοτωνα
* Ρεεέεεεε πούστη μου ΔΕΝ είμαστε με τα καλά μας.. για ένα πιάτο γεμιστά αξίζει να φας φυλάκα ειλικρινά;;;;
Ο enduro τα ψαχνειΔοκίμασε κανείς τα γεμιστά;
Δοκίμασε κανείς τα γεμιστά;
* Ρεεέεεεε πούστη μου ΔΕΝ είμαστε με τα καλά μας.. για ένα πιάτο γεμιστά αξίζει να φας φυλάκα ειλικρινά;;;;
Ήταν σε συνταγή του Άκη Πετρετζίκη; Αν ναι, να κληθεί μάρτυρας στη δίκη.