Παιδιά παλιός εγώ βέβαια δεν έχω ξαναμιλήσει ποτέ δεν ξέρω γιατί!!!Εγώ πήρα evelina Ελληνίδα πιτσιρίκα καλό κομμάτι συζητάει και καθόλου δεν βιάζεται και πολύ περιποιητική !!
edit AssFiller : Τροποποίηση σε ελληνικούς χαρακτήρες
Πηρα και εγω την Ευα. Πανεμορφο προσωπακι στο συνολο του (ειδικα τα ματια της) αλλα απο σωμα ...χαλια μαυρα. Δυστυχως στην δια ζωσης επαφη μας αναγκαστηκα να αποσυρω την ...προσφορα μου και τα λεφτα μου. Αν χασει τα παραπανω κιλακια της νομιζω οτι θα ειναι οτι πρεπει για βραδυνες επαφες 2ου-3ου τυπου.
το άκουσα και εγώ από άλλον αυτό για το σώμα της εβελίνας και υπαναχώρησα τελευταία στιγμή.
Σκέφτομαι να κλείσω giselle, ίσως μαζί με τη φίλη της, όπως λέει στο ίδιο site?
Καμιά ενημέρωση για αυτές??
Παίδες έχω πάρει εβελίνα 2 φορες αλλα μετά σταμάτησε από την πόπη.... ξέρει κανεις αν δουλεύει κάπου τώρα??? ήταν πολύ του γούστου μου και δεν έχω βρει κάποια άλλη στο ίδιο στιλ. αν έχει επίσης κάποιο τηλ. της ας στείλει pm. Thnks ;-)
Παίδες "Εβελίνα" άφαντη!!! ακόμα και η "Πόπη" που 'εχω ρωτήσει κάποιες φορές κάνει ότι δεν θυμάτε...... τι να πώ μώλις βρώ μιά του γούστου μου εξαφανίζεται..... Μήπως φτάει που με βάφτισε ο "Επίτιμος" !!!!!!