sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.032
- Πόντοι
- 22.266
Ας το πάρει κ η παλαιστινηθα ηταν μεγαλη παρηγορια για τους κυπριους που χασανε το 40% της πατριδας του,και εχουνε ακομα αγνοουμενους τυπε
Ας το πάρει κ η παλαιστινηθα ηταν μεγαλη παρηγορια για τους κυπριους που χασανε το 40% της πατριδας του,και εχουνε ακομα αγνοουμενους τυπε
Έτσι κάποιοι λέγανε και για εμάς και πήγαν στον κουβά.....τυπε η κυπρος δεν προκειται να το παρει ακομα και αν της ριξουν τις 7 πληγες του φαραω
Δεν ηταν στην σωστη πλευρα της ιστοριας τυπε...Γιατί δεν το δωσαν στην Κυπρο το '74?
Η πρωτη θεση εχει κλειδωσει.1η Ουκρανία θα της το δώσουν όχι ότι το αξίζει
2η Σουηδία
3η Ιταλία η Ισπανία γνώμη μου
Δεν έχει τραβελοκαρναβαλους φέτος;Πως και είναι τόσο ψηλά στα στοιχήματα η συμμετοχή της Ελλάδας; Το τραγούδι το βρίσκω καταθλιπτικό και την τραγουδίστρια κρυοκωλη (αν και έχει καλή φωνή)
Πάντως μεγάλη ξενερα φέτος ο διαγωνισμός από την στιγμή που το αποτέλεσμα έχει προαποφασιστει και θα το δώσουν στην Ουκρανία για πολιτικούς λόγους.
Ελπίζω τουλάχιστον να αξίζουν οι μουνιτσες-τραγουδιστριες που θα εμφανιστούν στην σκηνή από διάφορες χώρες.
Σαν κοπυ-παστε με την Φουρε'ι'ρα είναι ρε ...Ωραίο μουνι από ότι έχω δει στέλνει η Κύπρος.
Ανδρομάχη Δημητροπούλου,έχει και θρεντ εδώ μέσα
Ποια είναι ....αυτή που τραγουδά για Κύπρο ....τίποτα κοντό δεν μπορούσε να φορά
Mηπως είναι φαβορί για την προτελευταία η την τελευταία θέση;Τουλάχιστον σε παλιότερες διοργανώσεις είχε τέτοιο στοίχημα....Εμένα πάντως μου κάνει τρομερή εντύπωση το πόσο ψηλά πλασάρουν οι στοιχηματικές τους Εγγλέζους...
Εδώ και χρόνια έχουν "κλειδώσει" μεταξύ τελευταίας & προτελευταίας θέσης....
Μια χαρά είναι αυτό που φοράει. Φαίνεται και η στριγκια από μέσα. Ειδικά στο βιντεάκι που ανέβασα, κουνιέται κιόλας και φαίνεται πιο έντονα.Ποια είναι ....αυτή που τραγουδά για Κύπρο ....τίποτα κοντό δεν μπορούσε να φορά
Το κοντό δεν αφήνει πράγματα στην φαντασία.Αυτο ειναι τέλειο,κομψό,κυριλέ...ότι πρέπει για Eurovision παλαιάς κοπής.Ποια είναι ....αυτή που τραγουδά για Κύπρο ....τίποτα κοντό δεν μπορούσε να φορά
To τραγούδι μας είναι υπέροχο απλώς οι λάτρεις των γυφτολα'ι'κων και σαχλολατιν ήχων ξενερώνουν...επιτέλους έχουμε μια κοπέλα με μέλλον και πρόσβαση στο δύσκολο πεδίο της Σκανδιναβίας.Στρατηγικη επιλογη.Πως και είναι τόσο ψηλά στα στοιχήματα η συμμετοχή της Ελλάδας; Το τραγούδι το βρίσκω καταθλιπτικό και την τραγουδίστρια κρυοκωλη (αν και έχει καλή φωνή)
Πάντως μεγάλη ξενερα φέτος ο διαγωνισμός από την στιγμή που το αποτέλεσμα έχει προαποφασιστει και θα το δώσουν στην Ουκρανία για πολιτικούς λόγους.
Ελπίζω τουλάχιστον να αξίζουν οι μουνιτσες-τραγουδιστριες που θα εμφανιστούν στην σκηνή από διάφορες χώρες.
Αυτό να το βλέπουμε κάτι "καλογουστοι" στο σαη που βγάλανε μπαζο την δικιά μας...αν την βλέπαμε στα Τουίτερ και τα μουιτερ θα την ζαχαρωνανε με τις ώρες οι ανύπαρκτοι....τι μπογο στειλανε τα αλβανα