moutsos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
προφητικος κωλος τυπε
τυπε αυτος ο κωλος δεν ειναι απλως για γιουρο-βυζιον.ειναι για το βραβειο πουλι-τζερ
προφητικος κωλος τυπε
Παρουσιάστηκαν σήμερα το μεσημέρι από την ΕΡΤ τα υποψήφια τραγούδια που θα συμμετάσχουν στον ελληνικό τελικό για την Eurovision στις 18 Φεβρουαρίου.
Τη βραδιά του τελικού θα παρουσιάσουν ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Δέσποινα Βανδή.
Τα υποψήφια τραγούδια είναι:
χαχαχανομίζω έχουμε δει πολύ χειρότερες φουρνιές από αυτήν
προκρίνω το πρώτο για τον διαγωνισμό αρκεί να μην βγουν οι παπάρες με κιλτ και μαλακίες γύρω από τον μουστακαλή, καραγκιοζιλίκια που δεν χρειάζονται
το τρίτο είναι ίσως το καλύτερο σαν άκουσμα αλλά δεν έχει τόσο ισχυρή ταυτότητα όσο το πρώτο αναφορικά με τον διαγωνισμό
νομίζω έχουμε δει πολύ χειρότερες φουρνιές από αυτήν
προκρίνω το πρώτο για τον διαγωνισμό αρκεί να μην βγουν οι παπάρες με κιλτ και μαλακίες γύρω από τον μουστακαλή, καραγκιοζιλίκια που δεν χρειάζονται
το τρίτο είναι ίσως το καλύτερο σαν άκουσμα αλλά δεν έχει τόσο ισχυρή ταυτότητα όσο το πρώτο αναφορικά με τον διαγωνισμό
χαχαχα
ας αλλάξουμε τον κόσμο συνέλληνες!ετσι καταργειται ολοκληρη η γιουροπαπατζα.δεν γινεται.καραγκιοζιλικια[size=40pt]=[/size]γιουροβιζιον
οχι αλλα τα δικα μας μετα τιν παπαριζου καθε χρονο και χειροτερα πανεενώ οι άλλοι στέλνουν αριστουργήματα
Tί σχέση έχει η ευρωβύζιον με το τραγούδι βρέ παλιόπαιδο.ενώ οι άλλοι στέλνουν αριστουργήματα
η ηλιάδη τι σχέση έχει με το τραγούδιTί σχέση έχει η ευρωβύζιον με το τραγούδι βρέ παλιόπαιδο.
to πρωτο μιαζει με το τουρκικο σκα τραγουδι του 2004και το τεταρτο με παλιο οριενταλ μπιτακι faitfully
και της ηλιαδη σαν κλασικο σκυλαδικο
Ακριβώς γι'αυτόν τον λόγω στέλνουμε την αγγελικούλα και όχι την Αλεξίου παλιόπαιδοη ηλιάδη τι σχέση έχει με το τραγούδι
Ποιό σου άρεσε;Εμένα αυτό με τα νταβαντούρια μου θύμισε ταινία του Κουστουρίτσα
θα την μουτζώσουνε τα πουσταριά θα πιάσει πάτοΑκριβώς γι'αυτόν τον λόγω στέλνουμε την αγγελικούλα και όχι την Αλεξίου παλιόπαιδο
Ελα!!!!θα την μουτζώσουνε τα πουσταριά θα πιάσει πάτο