Επισκέπτης
Εμεις ρε θα κερδισουμε.....ολοι μαλακιες τραγουδια ειχαν
Είμαστε τρίτο φαβορί !!! ...........
............ απ το τέλος
Εμεις ρε θα κερδισουμε.....ολοι μαλακιες τραγουδια ειχαν
Ρε στις καρδιες μας θα βγουμε πρωτοι.....
Θεα η Λουτσία φιλε.Εμεις ρε θα κερδισουμε.....ολοι μαλακιες τραγουδια ειχαν
Για μεν λες ρε μαλακα?Ποιος γραφει σημερα ο μπολντις η ο μορτης?
για καποιον που σχολιασε πριν τα ουκρανακια
παντα δυνατα χαρτια ηταν ακομη και στην γιουρο-
τυπε το λευκορωσιδι που το φαγανε τα διαπλεκομενααπολυτε τυπε,
επειδη δεν εχω ασχοληθει φετος....ποιες καλλιτεχνιδες εχεις ξεχωρισει???
Πολυ μικρες ομως βρε τυπε.τυπε το λευκορωσιδι που το φαγανε τα διαπλεκομενα
την αζερα
και την σλοβενα αλλα σε παρτουζα μαζι με το μπαλετο της
Θεα η Λουτσία φιλε.
για να τα τσεκαρω...αν και εχω εμπιστοσυνη στο γουστο σουτυπε το λευκορωσιδι που το φαγανε τα διαπλεκομενα
την αζερα
και την σλοβενα αλλα σε παρτουζα μαζι με το μπαλετο της
ο απολυτος τυπος στο ευρωβυζι κρινει με καλλιτεχνικα κριτηριαΠολυ μικρες ομως βρε τυπε.
Και ουτε μια δυσμορφια, κατι...
αν και δνε το εχω ακουσει δεν θυμασαι με τον τυπο τον ισπανο με το τσικι τσικι?που ειχε παει για τον χαβαλε του να κοροιδεψει?επαιζε μεχρι και στη μυκονο εκεινο το καλοκαιρι.ειχε παρει 12 απο ελλαδα θυμαμαι.ισως το μοναδικο.ειμαστε αλλη ρατσα τελικα...αναδελφο γενος χαχαχαΚι όμως πέρα απ την πλάκα, το Ισπανικό θα παίξει πολύ το καλοκαίρι. Έχει ωραίο ρυθμό...
τυπε το ευρωβυζι ειναι ρατσιστικη διοργανωσηΠολυ μικρες ομως βρε τυπε.
Και ουτε μια δυσμορφια, κατι...
αντε αρχιζει η ψηφοφορια.αισθητη η απουσια του μεγα ψινακη.γιουροβιζιον χωρις ψινακη δεν λεει ρε γαμωτο.που ειναι η θεα?χαθηκε και απο την τι βι.παμε μαζι με τον λουκα αδερφια στον εβδομο ουρανο να το σηκωσουμε.οι πειρατες της λουγκρογιουροβιζιονικης.
αν και δνε το εχω ακουσει δεν θυμασαι με τον τυπο τον ισπανο με το τσικι τσικι?που ειχε παει για τον χαβαλε του να κοροιδεψει?επαιζε μεχρι και στη μυκονο εκεινο το καλοκαιρι.ειχε παρει 12 απο ελλαδα θυμαμαι.ισως το μοναδικο.ειμαστε αλλη ρατσα τελικα...αναδελφο γενος χαχαχα
Οδηγειες για το πως μαλακιζομαστεΈπιασα κάτι υπονοούμενα για το δικό μας παλικάρι;
Όχι τίποτα αλλά λέει σ ένα σημείο: το "κεφάλι ψηλά...και τα πόδια σρυ χέρια ανοιχτά"
Σημαίνει κάτι;