apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυποι μου πηγαμε κουβα με τις πουστροεγγλεζες
χΩΝΕ ΔΙΚΕ ΜΟΥ.... Οι αλβανοι θα μας δωσουν 12...ειναι πιασαρικο το τραγουδιοι λουγκρες οι γκεσταπιτες δεν αποδοκιμασαν οταν πηραν το δεκαρι απο τους σκατοβλαχους αυστριακους.ο λουκας τον πουλο τελικα.προτιμω να κερδισει ουκρανια η αζερμπαιτζαν.ουκρανια προτιμω λογω και γιουρο του χρονου.
τυποι μου πηγαμε κουβα με τις πουστροεγγλεζες
μονο μην κανουν κανα ντου οι αρμενιοι απτο ναγκορνο καραμπαχ και σκασει καμια μπομπατελικα δεν ειναι τυχαιο που οι σλοβακοι δεν ηθελαν να προσφερουν στο δανειο για την ελλαδα.οι πρωην ψωροπεινασμενοι γυφτοι δεν μας ψηφισαν.ρε σεις.ποσοι μπουρδελιαρηδες απο εδω ξεκωλιασαν τις σλοβακες τις αρχιβιζιτουδες πορνες και μας εχουν τοσο αχτι?μπηκαν στο ευρω οι γυφτοι...παντως παιδια απο το να το παορυν οι σουηδοι προτιμω αζερμπαιτζαν να γελασουμε του χρονου πιο πολυ χαχα.
Εγω ειμαι, συνεχεια στον κουβα !!!τυποι μου πηγαμε κουβα με τις πουστροεγγλεζες
χαχαχα απολυτε εισαι θεος ελα στην παρεα μας να τα χωσουμε στις λουγκρες.ποσο λειπει απο την σημερινη ημερα ο αβραμης...τυποι μου πηγαμε κουβα με τις πουστροεγγλεζες
Ρε μαλακα...που τα βρισκεις?μονο μην κανουν κανα ντου οι αρμενιοι απτο ναγκορνο καραμπαχ και σκασει καμια μπομπα
απο τους τουρκους ως γνωστο τιποτα.καλα οι μογγολοσκατομουτρηδες τοσες χοντροκωλες εδω βλεπουν τις παπαριες του ονουρ και του κεναν δεν μπορουσαν να δωσουν ενα ψηφο.ασχημομουρηδες ρατσα μιασμα ντροπη της υφηλιου.ποτε δεν θα μπειτε ευρωπη τουρκογυφτοι κακασχημη ρατσα.
το ηξερα οτι εδω οι ψωλες θα ψηφιζαν τον γαλλο λογω εμφανισης και ρομαντζου.αλλα ρε λουγκρες και καριολες στους αρχιψευταραδες λαμογια μουνοπανα ιταλους.δεκα εμεις ενω αυτοι μονο 2.γαμω το καντηλι σας χοντροκωλες ψωλες.ιταλια και γαλλια τον πουλο.αντε ουκρναια η αζερμπαιτζαν.
sick! μπλιαχ!!!!!ξέχασες τον Μεχμέτ και τη Γκιουμούς...
Τα αρχιδια τους, δηλαδη τιποτα !!!τα αλλα μουνοπανα οι γαλλοι μας εδωσαν τιποτα?δεν προσεξα.
συμφωνω για αυτο μιλησα για εμφανιση και ρομαντζο.δεκα εδωσαν πολλοι/ες στους ιταλους για να τους καλοδεχθουν ισως.τι ηλιθια ατομα...fuck of bitches greeks and not greeks.Ο Γάλλος ήταν ο καλύτερος από όλους .