Ειναι οι ιδιες, εδω και χρονια !!!Οδηγειες για το πως μαλακιζομαστε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Eurovision 2011
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 505
- Εμφανίσεις 21K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ψωριάρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
Θεα η Λουτσία φιλε.
Φίλε Alex θα της πρόσφερες τον έρωτά σου ?
Επισκέπτης
Ρε παιδιά είδα για δεύτερη φορά το Γερμανικό στο yοutube και μ έπιασε ένα πράμα
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Eναι που φερνεις συνειρμικα την ανκελα μερκελ στο μυαλο σου..Ρε παιδιά είδα για δεύτερη φορά το Γερμανικό στο yοutube και μ έπιασε ένα πράμα
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τα ρωσιδακια και τα βουλγαρακια ψηφισαν λουκα.ευχαριστουμε θεομουνα καυλιαρες.
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Κια οι τσιπριες κα οι ουκρανεςτα ρωσιδακια και τα βουλγαρακια ψηφισαν λουκα.ευχαριστουμε θεομουνα καυλιαρες.
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
πουστοφλωρακια ολλανδοι καλα κανουν και σας γαμιουντια οι προστυχες γυναικες σας.πηγανε και φηφισαν τις λουγκρες τους δανους.ημαρτον.γαμιοληδες γουρουνια μαφιοζοι λαμογια ιταλοι.λιγουρια του κερατα αρχιψευταραδες.και μηλο να μου χαριζατε δεν θα το επαιρνα γιατι θα ειχε σκουληκια μεσα σκατολιγουρια.
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
δεν εχω ακουσει το ελληνικο τραγουδι λαιφ
αλλα στο ραδιο ηταν τραγικο
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
αποδοκιμαστε λουγκρες.φατε το 12αρι λαμογια που και εσεις τα ιδια κανετε με τις σκατοφυλες σας εκει στις στεπες του καυκασου.
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Δεν υπαρχει χειροτερη ρατσα τυπε.....εχουμε τετοιους στο νησι το καλοκαιρι...πουστοφλωρακια ολλανδοι καλα κανουν και σας γαμιουντια οι προστυχες γυναικες σας.πηγανε και φηφισαν τις λουγκρες τους δανους.ημαρτον.γαμιοληδες γουρουνια μαφιοζοι λαμογια ιταλοι.λιγουρια του κερατα αρχιψευταραδες.και μηλο να μου χαριζατε δεν θα το επαιρνα γιατι θα ειχε σκουληκια μεσα σκατολιγουρια.
Ψωριάρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
δεν εχω ακουσει το ελληνικο τραγουδι λαιφ
αλλα στο ραδιο ηταν τραγικο
Τα πήγαμε καλά ζωντανά , αντρίκεια εκτέλεση.
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
οι φινλανδοι αλλοι αυτοι.κομπλεξικοι σκατοκρυοκωλοι ξενερωτοι.καλα καναμε και σας γμαουσαμε τις γυναικες τοσες δεκαετιες.ψηφιστητε μεταξυ σας μαζι με τους σουηδους αρχικεραταδες ξενερωτοι.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μαρεσει που γιουχαρουν οι θεατες
Επισκέπτης
μαρεσει που γιουχαρουν οι θεατες
Οι Γερμανοί δε μασάνε τ αντερά τους, κι εγώ γουστάρω...
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
χαχα ελα ντε.απο τους γυφτοσκοπιανους πηραμε 3.αλλοι τρισαθλιοι γυφτοι λιγουρια αχαριστοι αρχιψευτες μαζι με τους ιταλους και αυτοι.σημαδιακο νουμερο λογω ονομασιας λετε?
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τελικα δεν ειναι τυχαιο που οι σλοβακοι δεν ηθελαν να προσφερουν στο δανειο για την ελλαδα.οι πρωην ψωροπεινασμενοι γυφτοι δεν μας ψηφισαν.ρε σεις.ποσοι μπουρδελιαρηδες απο εδω ξεκωλιασαν τις σλοβακες τις αρχιβιζιτουδες πορνες και μας εχουν τοσο αχτι?μπηκαν στο ευρω οι γυφτοι...παντως παιδια απο το να το παορυν οι σουηδοι προτιμω αζερμπαιτζαν να γελασουμε του χρονου πιο πολυ χαχα.
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
οι λουγκρες οι γκεσταπιτες δεν αποδοκιμασαν οταν πηραν το δεκαρι απο τους σκατοβλαχους αυστριακους.ο λουκας τον πουλο τελικα.προτιμω να κερδισει ουκρανια η αζερμπαιτζαν.ουκρανια προτιμω λογω και γιουρο του χρονου.
Επισκέπτης
Βλεπω Αζερμπαιτζαν, λόγω ψηφων από ερωτευμένες κορασίδες. Δεύτερο φαβορί Γερμανία (κατ εμέ)
επαληθεύομαι (κατά το ήμισυ)
Stories
Νέο!Christmasdetails: Αγάπες μου απόψε δεν θα σας κάνω παρεουλα
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου