Συγκλονιστική συνέντευξη από Sakis. :o
www.sport-fm.gr/article/177077]Ρουβάς: «Πιείτε όσο αίμα θέλετε…»[/url]
Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο Σάκης Ρουβάς δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του για την έκβαση του τελικού της Eurovision. Ο Έλληνας τραγουδιστής δήλωσε ότι ήθελε να έρθει ο διαγωνισμός στην Ελλάδα και τόνισε πως «είμαι στενοχωρημένος από τη θέση που πήραμε, γιατί δεν μπόρεσα να δώσω αυτό που ήθελα».
«Καθόλου απογοητευμένος, στενοχωρημένος μάλλον είμαι από τη θέση που πήραμε γιατί δεν μπόρεσα να δώσω αυτό που ήθελα στην Ελλάδα. Φαίνεται ότι είμαι ο μόνος κερδισμένος, γιατί εισέπραξα αυτήν τη συγκλονιστική εμπειρία για ακόμα μια φορά. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που, με τόση αγάπη, τόση δύναμη και ενέργεια, με στήριξε. Λυπάμαι πάρα πολύ που δεν μπόρεσα να ανταπεξέλθω στις προσδοκίες του κόσμου και που δεν μπόρεσα να φέρω τη Eurovision στην Αθήνα για δεύτερη φορά», είπε αρχικά ο 37χρονος σόουμαν.
Τι όμως ήταν αυτό που έφταιξε;
«Είναι κάτι που θα πρέπει να το αναλύσουμε για πάρα πολύ καιρό. Ο Νορβηγός ήταν πάρα πολύ κάλος, δεν νομίζω ότι μπορούσε να τον σταματήσει τίποτα, ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί, έχει σπάσει κάθε ρεκόρ που έχει καταρριφθεί ποτέ στη Eurovision. Αυτό το παιδί θα νικούσε ούτως ή άλλως».
Ποια ήταν η ψυχολογική του κατάσταση μετά το απογοητευτικό αποτέλεσμα;
«Είμαι πάρα πολύ ευγνώμων που έχω ζήσει αυττη την εμπειρία. Εγώ είμαι κερδισμένος από αυτήν την εμπειρία, μου έχει δώσει πάρα πολλά πράγματα. Η σκληρή και η καλή δουλειά μου κάνει πολύ καλό. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου για όλη την υποστήριξή σας».
[size=12pt]Ερωτηθείς αν νιώθει έτοιμος για τα αρνητικά σχόλια που θα ακουστούν για εκείνον, ο «Sakis» χαμογέλασε, έδειξε τις φλέβες των χεριών του και είπε «πιείτε όσο (αίμα) θέλετε, έχω άφθονο». [/size]