Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Ακόμα χειρότερα...Ο Μουστακας λέει για την Ισπανιδα
Με μπερδέψατε ρε με τις μούνες...α στα διάλαααααα παλιοχαρακτήρες...
Ακόμα χειρότερα...Ο Μουστακας λέει για την Ισπανιδα
Ναι γαμώ τα πολιτικά μηνύματα...καλα δεν ξερεις οτι η ουκρανια διεκδικει την σπαρτη??
ηταν πολιτικο μηνυμα
με τετοια φωνη
και τετοιο χορευτικο και ηρθε 23η
και μετα μου λενε για τον αρχιδονορβηγο που τρελανε ολη την ευρωπη
εσενα ποιο τραγουδι σαρεσε τυπε?Ποιος ασχολείται με αυτό τον παπάρα - άσε που τον κόβω και για πουστράκο .
Ένα βιντεάκι στο youtube από το δωμάτιο της Ουκρανίδας στο ξενοδοχείο και τίποτ' άλλο...
Η μία είναι πιο μουνάρα απ' την άλλη.Eκανα ότι καλύτερο μπορούσα!Έχει και συνοδεία μαζί της!Η Σβετλανα είναι αυτήν με την ελία δίπλα απο τα χείλη
;)παντως τον εσπαγε τον καρπο καλα ειδα.... ;)
Thanks man - θα το τσεκάρω. ;) Τι ποδάρες έχει ρε πούστη μου...
Ρε φίλε εγώ έβλεπα τα κρα στο σκαι κατά τις μια που είχε και αρκετά σκετσάκια για την γιουροβιζιον και πολύ πετυχημένα.88,8% χτύπησε η ΕΡΤ με τη Eurovision. Δηλ από τους νοικοκυραίους με τα μηχανάκια, υπήρχε ένα μικρό ποσοστό που έβλεπε κάτι άλλο χθες το βράδυ?
Ντοκυμαντέρ στο Σκάϊ να φανταστώ?
ειναι ξεπερασμενο να γαμας νορβη-γιδες ρε τυπεΡε φίλε εγώ έβλεπα τα κρα στο σκαι κατά τις μια που είχε και αρκετά σκετσάκια για την γιουροβιζιον και πολύ πετυχημένα.
όσο για το αποτέλεσμα εθνική τραγωδία. ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ γενική επιστράτευση και ντου στη νορβηγία ακούς εκεί στενοχωρήσανε το σάκη και τις ψωλοαδερφες μαγγιρα. Μπουρδελιάρηδες συναγωνιστές αν πάτε διακοπές φέτος και πετύχετα νορβηγίδα ξεβρακωθείτε και γαμείστε τη επιτόπου στο δρόμο, στη ξαπλώστρα, πάνω σε κανα πουρναρι όπου τη πετύχετε τη μουνού. Για το Σάκη και την εθνική μας αξιοπρέπεια...