μια που λες για την ισπανια
τωρα ηταν η σοραγια για την τελευταια θεση?
Ο μόνος βαθμός της ήταν ένα 12άρι απο την Πορτογαλία..αν θυμάμαι καλα΄..Γιατι ρε το μανάρι μου η Σβετλάνα που την φάγαν τα κυκλώματα
μια που λες για την ισπανια
τωρα ηταν η σοραγια για την τελευταια θεση?
Ισπανικό καράτε?Οχι ρε είχε και ένα πολύ καλό Ισπανικό καράτε στο novacinema 3...
Ισπανικό καράτε?
Όπως λέμε τσόντα απ' το Ιράν?
τυπε μου αυτην την πηδας?παντως οι μεσημεριανες εκπομπες μας επρηξαν τα αρχιδια με την γιουροβιζιον.
αντε να βρει κανενα καινουργιο αλβανο η ρουλα να αλλαξει η θεματολογια.
Eσυ φαντάζομαι δεν τα χάνεις με τίποτα αυτά μωρή λινάτσα...Για 2-3 μέρες αυτά θα ακούς φίλε!Αύριο θα πιάσουν δουλειά από το πρωί...
τύπε,τυπε μου αυτην την πηδας?
Έχω βάλει τα ξυπνητήρια από τώρα...άσε που θα πάω και στο αερόδρομιο να υποδεχθώ τον sakis!Eσυ φαντάζομαι δεν τα χάνεις με τίποτα αυτά μωρή λινάτσα...
έχεις ετοιμάσει και τα βίντεα με τα κοψοψόψαρα για να μη σου ξεφύγει κανα σχόλιο...
ειναι η δευτερη αδυναμια του αρκανςτύπε,
τι παιδί είναι αυτό? Ποια είναι, για λέγε για λέγε...
Λούγκραααααααααα....καλά σε κατάλαβαΈχω βάλει τα ξυπνητήρια από τώρα...άσε που θα πάω και στο αερόδρομιο να υποδεχθώ τον sakis!
τυπε διαβασε την φαση που εγραψα με τον ταξιτζη.ειναι η δευτερη αδυναμια του αρκανς
η ισπανιδα ρε
με τετοια φωνηΩχ - τελευταία ήρθε αυτή η μούνα? Είχα επικεντρωμένο το βλέμμα στην Ουκρανίδα κι έχασα και κάποια καλά μου φαίνεται.
Για στριπομάγαζο καλό ήταν το χορευτικό...με τετοια φωνη
και τετοιο χορευτικο και ηρθε 23η
και μετα μου λενε για τον αρχιδονορβηγο που τρελανε ολη την ευρωπη
Για στριπομάγαζο καλό ήταν το χορευτικό...
τι δουλειά έχει η Ουκρανία με τους Σπαρτιάτες...?
Αλλά....
[move] [size=20pt]ΦΩΝΑΡΑΑΑΑΑ[/size] [/move]
καλα δεν ξερεις οτι η ουκρανια διεκδικει την σπαρτη??Για στριπομάγαζο καλό ήταν το χορευτικό...
τι δουλειά έχει η Ουκρανία με τους Σπαρτιάτες...?
Αλλά....
[move] [size=20pt]ΦΩΝΑΡΑΑΑΑΑ[/size] [/move]