apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αν νικησει το μαυροβουνιο την σερβια θα γινει χαμος στον ομιλο
4πλη ισοβαθμια
4πλη ισοβαθμια
καλά τα λες αλλα έλα μου ντε που δεν τους εμπιστεύεται
ενώ αν είχε την λύση του Διαμαντίδη θα ήταν αναγκασμένος να τον πάρει
σε πιάνω αδιάβαστο τύπε
υπάρχει κανονισμος της ΦΙΜΠΑ.
άπαξ και λαβής πρόσκληση είσαι υποχρεωμένος να δόσης το παρόν αν δεν πάει ο αθλητής υπάρχουν κυρώσεις
αν επικαλεστεί τραυματισμό εξετάζεται από γιατρό της εθνικής αν και εκεί αποκαλυφθεί ότι δεν ήταν τραυματίας πάλι πρέπει να υποστεί της κύρωσης
τώρα το ότι εδώ δεν έχει τιμωρηθεί κανένας είναι γιατί ο εκάστοτε ομοσπονδιακός κατόπιν συνεννοήσεις με τους παίχτες δεν τους καλεί
αν θυμάμαι καλά εδώ μονο μια φορα τιμωρήθηκε παίχτης αλλα σιγά την τιμωρία έφαγε μονο 2 μήνες
Σε δουλειά να βρισκόμαστε..Αν θέλει ένας παίκτης παίζει.Αν δε θέλει καλύτερα να μείνει σπίτι του. Ας κοιτάξουμε τί προσφέρουμε όλοι εμείς στην "πατρίδα" και ας αφήσουμε τα πατριωτικά καραγκιοζιλίκια περί προδοτών και αλητήριων απέναντι σε άτομα που απλά δεν κατέβηκαν να παίξουν με την εθνική..Λες και αν κερδίσει μετάλλιο , θα λυθεί το πρόβλημα κάποιου ή της χώρας..
Όπως αυτός έχει δικαίωμα να προτιμήσει τη Μύκονο από την εθνική, έτσι έχουμε κι'εμείς δικαίωμα να τον κρίνουμε για την επιλογή του.
Δεν κατάλαβα, γιατί να είναι ο Διαμαντίδης στο απυρόβλητο; Επειδή έτσι γουστάρει ο Βασιλακόπουλος και η κλίκα του;
Με τον Διαμαντίδη είναι αλλιώς γιατί ήταν πάντα το χαϊδεμένο παιδί της ΕΟΚ και της δημοσιογραφικής μασονίας. Από μικρό τον προωθούσαν, τον προστάτευαν και τον προφύλασαν από κάθε είδους κριτική. Και η ανταμοιβή του ήταν να παρατήσει την ομάδα από τα 29 και έχοντας συμμετάσχει μόλις σε έξι διοργανώσεις (μη ξεχνάμε ότι στο Ευρωμπάσκετ του 2009 δεν πήγε γιατί επέλεξε να κάνει εγχείρηση καλοκαιριάτικα και όχι στη διάρκεια της περιόδου).
Ε όταν βλέπεις μετά τον Τζινόμπιλι και τον Πάρκερ να ξεσκίζονται στα τριανταφεύγα τους και μετά από γεμάτες σεζόν στο ΝΒΑ είναι να μη σου γυρίζει το μάτι;
Πως το κέρδισε με τον τρόπο του; Δε μιλάμε για την αντιμετώπιση που είχε στα 27-28 του αλλά γι'αυτή που είχε όταν ακόμη δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του. Ο αρχιμαλάκας Ιωαννίδης παραλίγο να καταστρέψει τον Παπαλουκά το 2003 προκειμένου να καθιερώσει το πουλέν του ως βασικό πλέι μέικερ της εθνικής. Τα ξεχάσαμε αυτά;
Εγώ έχω δει με τα ίδια μου τα μάτια τον Σκουντή το φθινόπωρο του 2002 σε ματς Ολυμπιακού-Ηρακλή στον Κορυδαλλό να πηγαίνει στους νεότερους συναδέλφους και να τους λέει "θα γράψετε ότι ο κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Διαμαντίδης". Άστο λοιπόν.
6.45ρε τύποι τι ώρα παίζουμε αύριο;
θα χασουμε τυπε τι λες;
λογικα ναι τυπεθα χασουμε τυπε τι λες;
Δε βλέπω τι σχέση έχουν όλα αυτά που λες. Και ο Γκάλης έκανε ότι έκανε αλλά όταν αποφάσισε να αποσυρθεί από την εθνική στα 35 θυμάμαι τον Συρίγο να τον κράζει στο Τρίποντο.
Και επειδή ήμουν παρών σε αυτό το ματς, ο Διαμαντίδης ήταν απλώς καλός αλλά στο τέλος παραλίγο να χάσει το ματς ο Ηρακλής εξαιτίας του καθώς ο Τόμιτς τον βραχυκύκλωσε στην άμυνα.
Ποιός σου μίλησε εσένα ρε μυρωδιά; Άντε στο περίπτερο να αγοράσεις την Πράσινη για να την παίξεις λίγο.