redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
θα χασουμε τυπε,δεν ασχολουμαι με μπασκετικο στοιχημα θα παω να παιξω την τριτη 5.000 ευρω το διπλο της παριλογικα ναι τυπε
τι δινει το στοιχημα?
θα χασουμε τυπε,δεν ασχολουμαι με μπασκετικο στοιχημα θα παω να παιξω την τριτη 5.000 ευρω το διπλο της παριλογικα ναι τυπε
τι δινει το στοιχημα?
Προφανώς δε με καταλαβαίνεις. Δε μιλάω για αγάπη και δημοφιλία μεταξύ των φιλάθλων, μιλάω ότι ήταν το χαϊδεμένο παιδί της Ομοσπονδίας, του Βασιλακόπουλου, του Ιωαννίδη και ως εκ τούτου είχε περάσει γραμμή στους μπασκετικούς δημοσιογράφους να τον "προσέχουν". Μιλάμε για μια κατάσταση που ξεκίνησε το 2002, πολύ πριν από το "βάλτο αγόρι μου".
Και είτε μας αρέσει, είτε όχι, ο Συρίγος είναι η φωνή του Βασιλακόπουλου. Ποτέ δεν είναι τυχαία αυτά που λέει, μεταξύ των οποίων και οι τσακωμοί του.
Το ότι έδειξε το ταλέντο του δε σημαίνει ότι έπρεπε να είναι στο απυρόβλητο όποτε έκανε κακές εμφανίσεις. Ο Διαμαντίδης στο Ευρωμπάσκετ του 2003 ήταν ανύπαρκτος όμως αυτός που άκουγε τα μπινελίκια του Ιωαννίδη και των δημοσιογράφων ήταν ο Παπαλουκάς.
Μεγάλα παιδιά είμαστε και ξέρουμε τι λέμε. Όποιος διάβαζε εφημερίδες και έβλεπε τηλεοπτικές μεταδόσεις εκείνη την εποχή έπρεπε να ήταν στραβός για να μη βλέπει το σπρώξιμο στο Δημητράκη. Αν εσύ τώρα πιστεύεις πως όλα είναι όμορφα και αγγελικά πλασμένα...
ο ΔΔ είχε δείξει το ταλέντο του πριν το χρυσό το 2005, απλά λόγω του ότι έπαιζε στην Ηρακλή είχε φτάσει σε ένα πρώτο όριο στην καριέρα του, στον Ηρακλη έκανε πράγματι πολύ καλές χρονιές και το 2003 ή το 2004 εξασφάλισε αγωνιστικά την έξοδο στην Ευρωλίγκα... το 2003 νομίζω ήταν η πρώτη διοργάνωση που συμμετείχε στην Ανδρών με μικρό χρόνο συμμετοχής... δεν νομίζω πως προωθήθηκε από κάποιον, το 2004 έπαιξε περισσότερο αλλά και πάλι ο Παπαλουκάς ήταν πιο γνωστό όνομα στην περιφέρεια και απο το 2005 άλλαξε επίπεδο... από το 2004 που πήγε στον ΠΑΟ βοήθησε και βοηθήθηκε από την ομάδα και τον Ζέλικο...
ο Συρίγος έχει γνώσεις για το άθλημα αλλά έχει χάσει την αξιοπιστία του λόγω του τρόπου που μιλάει... τουλάχιστον στα δικά μου μάτια και πολλών που έχω συζητησει...
Όσο και να σπρώχνεις ένα παίκτη αν δεν κάνει αυτά που λέω πιο πάνω δεν θα φτάσει ψηλά. Το πολύ πολύ να εκτεθεί όποιος τον σπρώχνει και δεν αξίζει. Αυτοί που έσπρωχναν όπως λες τον ΔΔ σε τελική ανάλυση δικαιωμένοι βγήκαν (παικτικά και μόνο κρίνοντας)
Κι'άλλοι δούλεψαν πολύ και ανέβηκαν ψηλά αλλά έμειναν ατραγούδιστοι.
Και στο κάτω-κάτω όπως είπα ποιό ήταν το ευχαριστώ του Διαμαντίδη σε όσους τον στήριξαν; Να εγκαταλείψει την εθνική πρώτος μόλις ήρθαν τα δύσκολα.
Τον Σπανούλη τον ανέφερες ήδη. Θα αναφέρω και τον Μπουρούση από τους τωρινούς. Όχι μόνο δε σπρώχτηκαν αλλά σε μερικές περιπτώσεις δέχτηκαν και οπαδικές επιθέσεις. Ο Βασιλειάδης επίσης είναι ένα παιδί που δούλεψε πολύ και αθόρυβα, κάνει καριέρα στην Ισπανία, αλλά για λόγους που γνωρίζει μόνο ο Βασιλακόπουλος απαξιώνεται μονίμως από την εθνική και τους δημοσιογράφους.
Και επιτέλους, για πολλοστή φορά. Όταν μιλάω για στήριξη ΔΕΝ εννοώ τους φιλάθλους. Εννοώ τους προστάτες του στην ΕΟΚ και τη δημοσιογραφική μασονία. Αυτούς πρόδωσε κατά κύριο λόγο. Γι'αυτό και ο Παπαδογιάννης όποτε αναφέρεται στον Διαμαντίδη βγάζει τόση πικρία, δυστυχώς μόνο αυτός.
βαρεθηκα με τον βασιλειαδη σιγα τα ωα ενας αριστος δευτεροκλασατος παιχτης ειναι!!Μπουρούσης και Βασιλειάδης δεν μπορούν να συγκριθούν για την αθλητική τους καριέρα με τον Διαμαντίδη. Του Βασιλειάδη είναι σαφώς κατώτερη η καριέρα και του Μπορούση και κατώτερη και λιγότερο καθαρή.
Δική μου γνώμη που δεν αλλάζει είναι ότι κανένας τους δεν οφείλει κάτι στους δημοσιογράφους. Την πραγματική ώθηση μέσα στο γήπεδο δηλαδή που πέφτει το ξύλο την δίνει μόνο ο κόσμος.
Αλήθεια κύριε πιέξουλη αν ο διαμαντιδης έπαιζε στην ομάδα της πουστιας θα βγάζατε τόσο μεγάλη χολή??αυτην την απορία την εχω εδώ και μέρες αλλά ακόμη δεν μου έχετε απαντήσει??Τον Σπανούλη τον ανέφερες ήδη. Θα αναφέρω και τον Μπουρούση από τους τωρινούς. Όχι μόνο δε σπρώχτηκαν αλλά σε μερικές περιπτώσεις δέχτηκαν και οπαδικές επιθέσεις. Ο Βασιλειάδης επίσης είναι ένα παιδί που δούλεψε πολύ και αθόρυβα, κάνει καριέρα στην Ισπανία, αλλά για λόγους που γνωρίζει μόνο ο Βασιλακόπουλος απαξιώνεται μονίμως από την εθνική και τους δημοσιογράφους.
Και επιτέλους, για πολλοστή φορά. Όταν μιλάω για στήριξη ΔΕΝ εννοώ τους φιλάθλους. Εννοώ τους προστάτες του στην ΕΟΚ και τη δημοσιογραφική μασονία. Αυτούς πρόδωσε κατά κύριο λόγο. Γι'αυτό και ο Παπαδογιάννης όποτε αναφέρεται στον Διαμαντίδη βγάζει τόση πικρία, δυστυχώς μόνο αυτός.
Αλήθεια κύριε πιέξουλη αν ο διαμαντιδης έπαιζε στην ομάδα της πουστιας θα βγάζατε τόσο μεγάλη χολή??αυτην την απορία την εχω εδώ και μέρες αλλά ακόμη δεν μου έχετε απαντήσει??
Εγω νομίζω ότι φέτος θα γίνει το μεγάλο μπαμ,τόσα χρόνια δεν τους έχουμε νικήσει...Πως βλέπετε το παιχνίδι με την Ισπανία?Έχουμε ελπίδες η κλαρίνο?
καλοοοοοοοοοοο!!!!μικρέ μην μπερδεύεσαι στην ομάδα της πουστιάς και της αλητείας παίζει
Πως βλέπετε το παιχνίδι με την Ισπανία?Έχουμε ελπίδες η κλαρίνο?
Εγω βλέπω ότι παίζει σε μια ομάδα που φοράει πράσινα,όχι σε αυτήνμικρέ μην μπερδεύεσαι στην ομάδα της πουστιάς και της αλητείας παίζει
Εγω νομίζω ότι φέτος θα γίνει το μεγάλο μπαμ,τόσα χρόνια δεν τους έχουμε νικήσει...
Άντε να δούμε!το πιο πιθανό είναι να μας πάνε
μακάρι να μας βγούνε όλα και αυτή να είναι σε μέτριο βραδυ και να κερδίσουμε αν κερδίσουμε αλλάζουν όλα μέχρι και μετάλλιο χτυπάμε
μπαμ τυπε ειναι οταν νικας μια ομαδα πολυ καλυτερη σου και φαβορι....οι ισπανοι φετος δεν ειναι.Εγω νομίζω ότι φέτος θα γίνει το μεγάλο μπαμ,τόσα χρόνια δεν τους έχουμε νικήσει...
Εγω βλέπω ότι παίζει σε μια ομάδα που φοράει πράσινα,όχι σε αυτήν