easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Φαινόταν απ την αρχή ότι θα χάσουμε...
τιποτα δε φαινοταν..
Φαινόταν απ την αρχή ότι θα χάσουμε...
ΤραγικοιΜας βάλανε 36 πόντους στο πρώτο ημίχρονο και 50 στο δεύτερο....
Γιατί το λες αυτό??
Ολοι οι σχολιαστές παρλαπιπες ειναι.....Δεν ξέρω, έτσι μου φαίνεται.....είναι λίγο παρλαπίπας!
αν χρειαζόμαστε το Διαμαντίδη για να κερδίσουμε τους "σκιερ" ..μήπως υπερβάλουμε για τις δυνατότητες της εθνικής ή/και υποτιμούμε τις δυνατότητες των αντιπάλων μας?
δεν είμαστε και καμια ομαδάρα..
Δεν ξέρω, έτσι μου φαίνεται.....είναι λίγο παρλαπίπας!
μετα την επιτυχια με τους λορντι στην γιουροβιζιον τωρα θα παρουν και το ευρομπασκετΤώρα άνοιξα την τηλεόραση...τι γίνεται ρε παιδιά?Τόσο καλή ομάδα έχει η Φιλανδία????
Ολοι οι σχολιαστές παρλαπιπες ειναι.....
άς μην πάνε..κανείς δεν υποχρεούται να πάει! όποιος θέλει ψυχικά και σωματικά να πάει , καλά κάνει και πάει.Όποιος δε θέλει καλά κάνει και συνεχίζει τις διακοπές του!με την ίδια λογική γιατί να πάει και ο Σπανούλης και ο Φώτσης και ο Μπουρούσης και ο Ζήσης αφού δεν τους χρειαζόμαστε και δεν εξαρτομαστε από έναν παίχτη
οπως ειπα και πιο πανω δεν μπορεις να αναγκασεις καποιον παιχτη να παιξεισε πιάνω αδιάβαστο τύπε
υπάρχει κανονισμος της ΦΙΜΠΑ.
άπαξ και λαβής πρόσκληση είσαι υποχρεωμένος να δόσης το παρόν αν δεν πάει ο αθλητής υπάρχουν κυρώσεις
αν επικαλεστεί τραυματισμό εξετάζεται από γιατρό της εθνικής αν και εκεί αποκαλυφθεί ότι δεν ήταν τραυματίας πάλι πρέπει να υποστεί της κύρωσης
τώρα το ότι εδώ δεν έχει τιμωρηθεί κανένας είναι γιατί ο εκάστοτε ομοσπονδιακός κατόπιν συνεννοήσεις με τους παίχτες δεν τους καλεί
αν θυμάμαι καλά εδώ μονο μια φορα τιμωρήθηκε παίχτης αλλα σιγά την τιμωρία έφαγε μονο 2 μήνες
με την ίδια λογική γιατί να πάει και ο Σπανούλης και ο Φώτσης και ο Μπουρούσης και ο Ζήσης αφού δεν τους χρειαζόμαστε και δεν εξαρτομαστε από έναν παίχτη
γιατι τους χρειαζομαστε για να κερδισουμε καλυτερες ομαδες απτους φιλανδους τυπεμε την ίδια λογική γιατί να πάει και ο Σπανούλης και ο Φώτσης και ο Μπουρούσης και ο Ζήσης αφού δεν τους χρειαζόμαστε και δεν εξαρτομαστε από έναν παίχτη
Εν τω μεταξύ, ακούω τον σπίκερ να μιλά για τον Κόπονεν και τον Μούρινεν και νομίζω ότι μιλάει για τον Τζόρνταν και τον Μπάρκλεϊ...
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.....ομαδα χωρις πλανο
χωρις ψυχολογια
και συγκεντρωση
οι ανθρωποι ηταν τραγωδια
μεγαλα λαθη απτον εθνικο σταρ στο παγκο
αποκορυφωμα το καψωνι που εκανε στον φωτση
τυπε αυτος ο κοπονεν μου θυμισε πετζα στα καλα τουΕν τω μεταξύ, ακούω τον σπίκερ να μιλά για τον Κόπονεν και τον Μούρινεν και νομίζω ότι μιλάει για τον Τζόρνταν και τον Μπάρκλεϊ...
τυπε οι φιλανδοι πανε για μεταλιογιατι τους χρειαζομαστε για να κερδισουμε καλυτερες ομαδες απτους φιλανδους τυπε