FABOULOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Κι όμως....δε μπορει να ειναι αληθεια αυτο, δε μπορει να χανουμε απ τους ψαραδες...
Κι όμως....δε μπορει να ειναι αληθεια αυτο, δε μπορει να χανουμε απ τους ψαραδες...
καλά καλά κάτσε να δω τη θα λέτε σε λίγο άμα χάσουμε από τους skier
και ακόμα καλύτερα γουστάρω το επόμενο καλοκαίρι να πει ο Σπανουλης ότι αποσύρεται από την εθνική για να είναι ξεκούραστος για τους αγώνες του ολυμπικαού
εκεί θέλω να δω θα είσαστε το ίδιο ευαίσθητη και θα τον δικαιολογείται η θα βγούμε τα μαχαιρια
Το άχαστο....ρε που στη μου τι έχασε ο μαύρο
Δεν φτύνουμε όλοι εκεί που τρώγαμε φιλαράκι.
δυστυχώς φιλαρακι επειδή εδώ όλα έχουν σχέσει με τα οπαδικά είμαι 100% σίγουρος ότι θα γίνει
αυτό που δεν έχετε καταλάβει για εμενα είναι ότι μιλάω μονο για αγωνιστικά και ποτε για οπαδικά μονη σας το πήγατε εκεί
Το μόνο που είπα είναι ότι κακώς βρίζετε παίκτη που έχει χαρίσει τόσες καλές στιγμές. Το τι θα λέγαμε αν ήταν ο Σπανούλης ή οποιοσδήποτε άλλος δεν το είπα εγώ.
Φαινόταν απ την αρχή ότι θα χάσουμε...χασαμε
Γιατί το λες αυτό??Ο σχολιαστής είναι λίγο χαζούλης ή είναι ιδέα μου?
αν χρειαζόμαστε το Διαμαντίδη για να κερδίσουμε τους "σκιερ" ..μήπως υπερβάλουμε για τις δυνατότητες της εθνικής ή/και υποτιμούμε τις δυνατότητες των αντιπάλων μας?ναι ρε φιλε το βρίζω γιατί ενώ μπορεί δεν είναι εκεί να βοηθήσει και είναι με την σαγιονάρα στη μύκονο
και στην τελική δεν γουστάρω να χάνω από τους skier γιατί ο άλλος έχει βάλει πάνω από την εθνική τον παο