J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
Θα δουμεπολύ πιο βελτιωμένος από τότε που έφυγε από γαύρο νομίζω θα βοηθήσει τον ΠΑΟ
Θα δουμεπολύ πιο βελτιωμένος από τότε που έφυγε από γαύρο νομίζω θα βοηθήσει τον ΠΑΟ
Αυτός ο κόπονεν σε ποια ομάδα παίζει??εχει γαμηθει σήμερα...Τι γίνεται ρε γαμώτο....πολύ δύσκολο βλέπω το 2ο ημίχρονο αν δεν παίξουμε καλύτερα...
Έλα ντέ......έτσι παίζει αυτός είπε ο σπίκερ...και ειδικά με την Ελλλάδα σκίζεται....πριν 2 χρόνια που τους είχαμε νικήσει με 81-61 έβαλε είπε 21 πόντους....εντάξει δεν είναι και πολλοί αλλά....Αυτός ο κόπονεν σε ποια ομάδα παίζει??εχει γαμηθει σήμερα...
Ελα μου ντέρμπι και εγω την ίδια απορία έχω.....Γιατί δεν βάζει τον Φώτση για καλύτερο σούτ και όχι μόνο?
Και εγω το ίδιο....Εγώ παίκτη της ομάδας μου δεν βρίζω ποτέ. Δεν με νοιάζει σε ποια ομάδα παίζει συλλογικά. Η επιλογή να μην συμμετέχει στην εθνική μπορεί να μη μου αρέσει αλλά δε βρίζω ποτέ κάποιον που θαυμάζω και που με κάνει να είμαι περήφανος.
Γενικά τον Φώτση τον έχει χρησιμοποιήσει ελάχιστα στο τουρνουά....περίεργο μου φαίνεται...Ελα μου ντέρμπι και εγω την ίδια απορία έχω.....
Έτσι πρέπει να κάνουν οι Σωστοί φίλαθλοι....Εγώ παίκτη της ομάδας μου δεν βρίζω ποτέ. Δεν με νοιάζει σε ποια ομάδα παίζει συλλογικά. Η επιλογή να μην συμμετέχει στην εθνική μπορεί να μη μου αρέσει αλλά δε βρίζω ποτέ κάποιον που θαυμάζω και που με κάνει να είμαι περήφανος.
Παπάριες του προπονητή....Γενικά τον Φώτση τον έχει χρησιμοποιήσει ελάχιστα στο τουρνουά....περίεργο μου φαίνεται...
Βεντουζα μας πανεθα μας γαμησουν οι ψαραδες
Τραγικοι είμαστε μέχρι στιγμής..Ματώνουμε για να βάλουμε καλάθι....
Πραγματικά.....η χειρότερη εμφάνιση μέχρι στιγμής...Τραγικοι είμαστε μέχρι στιγμής..
Ενα δίποντο το είχαν μετρήσει για τρείς...γιαιτ αφαιρεσαν εναν ποντο απο τους φιλλανδους στο ημιχρονο ??