aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Θεωρω οτι θα εχουμε ενα ευκολο απογευμα σημερα με τους ισπανους. 10 ΕΩς 15 ποντους διαφορας.
Θεωρω οτι θα εχουμε ενα ευκολο απογευμα σημερα με τους ισπανους. 10 ΕΩς 15 ποντους διαφορας.
Τύπε εγώ τους εαυτούς μας φοβάμαι. Δεν ξέρω αν θα αποδώσει όσο καλά μπορεί η ομάδα. Γι αυτό τους φοβάμαι πολύ.Σωστός! Εγώ το κάνω συνέχεια αυτό...Ασε που δεν μας θεωρώ τόσο φαβορί όσο λένε.
Σε κάποιο παράλληλο σύμπαν ο Μπουρούσης μπορεί να φορτώσει με φάουλ τον Γκασόλ και να τον βγάλει εκτός ρυθμού!Δεν έχει τύχη η Ισπανία σήμερα, αυτή η Ισπανία για να μην παρεξηγηθώ, ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη ( Γκαζόλ ), καλά θα κάνει ο Γιαννάκης να τoν εκνευρίσει και φορτώσει γρήγορα με φάουλ. Μετά καλός τα Γαλλάκια μας, τους πελάτες μας και για τέλος θέλω τελικό Ιταλία.... ( χλωμό το βλέπω λόγω των Πλάβι )
οι Γκαζόλ είναι δυο με ψηλότερο τον Αφελφό του Πο ΜάρκΣε κάποιο παράλληλο σύμπαν ο Μπουρούσης μπορεί να φορτώσει με φάουλ τον Γκασόλ και να τον βγάλει εκτός ρυθμού!
Αν έχω καταλάβει καλά, οι καλοί παίχτες της Ισπανίας είναι 6, 3 κοντοί και 3 ψηλοί. Ο Γιούλ, ο Ροντρίγκεθ με το μούσι, ο Ρούντι, ο Ρέγιες, ο Μιροτις και ο Γκασόλ. Οι άλλοι τι λένε? Ο Ρίβας τι λέει? Ξέρει κανενας τους άλλους?
Ο Ρίμπας είναι υποτιμημένος παίχτης. Έπαιζε στη Βαλένθια αν θυμάμαι σωστά. Τώρα πήρε μεταγραφή στη Μπάρτσα! Έχει καλό σουτάκι και είναι μαχητικός παίχτης! Εγώ πάντως το έπαιξα το εικοσαρικάκι μου στην Ισπανία για να αποζημιωθώ για ψυχική οδύνη αν χάσουμε!
Τύπε θα καθόσουν να σε γαμήσει ο Μαρκ επειδή είναι κάπου 2.15?οι Γκαζόλ είναι δυο με ψηλότερο τον Αφελφό του Πο Μάρκ
οι Γκαζόλ είναι δυο με ψηλότερο τον Αφελφό του Πο Μάρκ
για την ακριβεια τρεις ειναι τυπε..υπαρχει κ μικροτερος Γκασολ που παιζει σε πανεπιστημιο στην Αμερικη..αν ειναι το ιδιο καλος με τους αλλους δυο θα μας σπανε τα αρχιδια για πολλα χρονια ακομα
Το ίδιο ψηλός είναι τύπε?
Στάνταρ θα μας ζαλίσει τα αρχίδια και αυτός στο μέλλον. Ειδικά από τη στιγμή που πήγε Αμέρικα και είναι αδερφός των Πάου και Μαρκ σίγουρα θα του μάθουν την σπυριάρα καλά εκεί!ναι για κακη μας τυχη ειναι κ αυτος seven-footer
Αν βάλουμε τον γαμπρο του Μάκαρου να μαρκάρει τον Γκασόλ θα βάλει 40 πόντουςΕ ναι, ποιος άλλος, ο Δράκος....
Ναι και όταν θα σταματήσει να παίζει αυτός θα έχουμε κανένα γιο του ΠάουΣτάνταρ θα μας ζαλίσει τα αρχίδια και αυτός στο μέλλον. Ειδικά από τη στιγμή που πήγε Αμέρικα και είναι αδερφός των Πάου και Μαρκ σίγουρα θα του μάθουν την σπυριάρα καλά εκεί!
Δεν είπα πως είναι κακός παίκτης γενικά, στην άμυνα έχει πρόβλημα. Εν πας περιπτώσει δεν έχουμε και τον Κουφό;Καλώς ή κακώς ο Μπουρούσης δεν είναι χαζός ούτε κακός παίχτης, είναι απλά οξύθυμος και παίχτης που αν δεν του βγαίνει το παιχνίδι θα συνεχίσει να κάνει μαλακίες. Είναι όμως πεισματάρης και σε καλή βραδιά τον έχει τον τραυματία Pau Gasol. Ίδιο ύψος έχουν και με τον Μπουρούση να είναι πιο ογκώδης. Άσε που αν τον παίξουν με παγίδες και βοήθεια από Αντετοκούμπο τον εξαφανίζουν μια χαρά. Το πρόβλημα μας θα είναι η αστοχία μας εν αντιθέσει με την ευστοχία των Ισπανών. Κατά τα άλλα μια χαρά τους έχουμε.
Μαλακίες ότι είναι τραυματίας! Αν υπήρχε κίνδυνος να τραυματιστεί σοβαρά σιγά μην τον άφηναν να παίξει σήμερα οι Μπουλς! Μάιντ γκέιμς είναι που κάνουν τα πουστόπαιδα οι Ισπανοί.
Δηλαδη φιλε εχουμε και λεμε.Γιαννης,Θανασης,Κωστας Αντετοκουμπο,Ντορσευ,Σκορτσιανιτης,μια πενταδα Εθνικη Ελλαδος ολοι μαυροι.Ειναι ολοι τους ομολογουμενως πολυ καλα παιδια,εχουν ελληνικη συνειδηση και ψυχη και ειναι ολοι τους παικταραδες,παιζουν δικαια χωρις να τους το χαριζει κανεις.Το θεωρεις σωστο;Για παραδειγμα οταν επαιζε στη εθνικη ποδοσφαιρου ο Νταλιελ Μπατιστα ηταν αγαπητος απο ολους και παικταρας.Ηταν ενας στην εντεκαδα και ενας απο τους εκατονταδες παικτες που εχουν φαρεσει κατα καιρους τη φανελα της εθνικης.Αλλο ενας ομως και αλλο αν ηταν και οι 11.Και ρατσισμος θα ηταν αν απαγορευαμε ενω το αξιζε και στον εναν.Εδω ομως μιλαμε για περιπτωσεις εθνικων Γαλλιας,Αγγλιας που θε το θεωρω καθολου σωστο.Καλώς ή κακώς ο Μπουρούσης δεν είναι χαζός ούτε κακός παίχτης, είναι απλά οξύθυμος και παίχτης που αν δεν του βγαίνει το παιχνίδι θα συνεχίσει να κάνει μαλακίες. Είναι όμως πεισματάρης και σε καλή βραδιά τον έχει τον τραυματία Pau Gasol. Ίδιο ύψος έχουν και με τον Μπουρούση να είναι πιο ογκώδης. Άσε που αν τον παίξουν με παγίδες και βοήθεια από Αντετοκούμπο τον εξαφανίζουν μια χαρά. Το πρόβλημα μας θα είναι η αστοχία μας εν αντιθέσει με την ευστοχία των Ισπανών. Κατά τα άλλα μια χαρά τους έχουμε.
Πάντως το μέλλον της Εθνικής θα είναι λαμπρό σε αντίθεση με την εθνική στο ποδόσφαιρο, αυτός ο Dorsey στους νέους είναι απίστευτος πιστεύω ότι όταν θα έρθει η σειρά του για τα drafts θα είναι στο τοπ 5 των playmakers, όπως πολύ καλός είναι και ο Χαραλαμπόπουλος αλλά και ο μικρός αδερφός του Αντετοκούμπο ο Κώστας τον οποίον γλυκοκοιτάνε όλα τα κολέγια, απ'ότι μαθαίνω βάζει γύρω στους 18 πόντους σε κάθε αγώνα και όσον αφορά τα σωματικά του προσόντα στα 16 του πέρυσι ήταν 2,07 με ίδιο μάκρος χεριών με τον αδερφό του ο οποίος είναι 2,11 νομίζω μπορεί να εξελιχθεί καλύτερος από τον Γιάννη.
¡Viva España!
Cantemos todos juntos
con distinta voz
y un solo corazón.
¡Viva España!
desde los verdes valles
al inmenso mar,
un himno de hermandad.
Ama a la Patria
pues sabe abrazar,
bajo su cielo azul,
pueblos en libertad.