Επισκέπτης
πιστευω οτι θα περασουμε
οσο καλη ειναι η επιθεση τους , τοσο αθλια ειναι η αμυνα τους
οσο καλη ειναι η επιθεση τους , τοσο αθλια ειναι η αμυνα τους
Από τα μεγαλύτερα ψέματα ότι μπαίναμε με κόμπλεξ εναντίον τους. Απλά ρε μάγκες πως να το κάνουμε η ομάδα τους ήταν κάνα 2 επίπεδα πιο πάνω από εμάς. Γι αυτό και αυτοί κόντραραν στα ίσα τους Αμερικάνους το 2008 και το 2012 με πραγματικά τις καλύτερες τους ομάδες και όχι τους ρούκις που κερδίσαμε εμείς το 2006. Είμαστε φαβορί από τα μπούκια επειδή ο Γκασόλ ακούγεται ότι είχε πρόβλημα τραυματισμού όπως και το σίχαμα ο Ρούντι. Παίζει και λίγο παπάτζα. Μπορούμε να τους πάρουμε αύριο αν κάνουμε καλό παιχνίδι. Η ομάδα πάντως μέχρι τώρα δεν με έχει πείσει με το μπάσκετ που παίζει.Τους χρωστάμε μία γερή πούτσα πάντως.
μας δινουνε φαβορι τα μπουκια με την Ισπανια ή κανουν πουλακια τα ματια μου??
ενταξει, δεν εχουν καμια σχεση με την ομαδα που μας εχει σφαλιαρωσει τοσες φορες, αλλα δεν παυει να ειναι η Ισπανια που ειδικα οι δικοι μας, μπαινουν παντα και με ενα σχετικο κομπλεξ να παιξουν...
επισης βλεποντας την Κροατια να αποκλειεται χαλαρα απο την Τσεχια (!!!) και την Σλοβενια απο την Λετονια, σκεφτομαι οτι ο ομιλος μας δεν ηταν δα και δυνατος...
και παλι ψιλοδυσκολευτηκαμε σε αυτα τα παιχνιδια...
δεν ξερω αν θελω να τζογαρω κατα της εθνικης, αλλα το εχω βρει με χαντικαπ 2 ποντους, οποτε υπαρχει και "τρυπα"... δηλαδη να νικησει η εθνικαρα με ακριβως ΕΝΑ ποντο!!
δεν έχουμε το εύκολο περιφερειακό σούτ που έχουν ο μπελινέλι, ο γκασολ.ο ρουντυ, ο γιούλ ο ροντιγκεθ , ο μπιέλιτσα, ο μπογκτάνοβιτς και τόσοι άλλοι...δυστυχώς δεν έχουμε καλούς σουτέρ πλήν ίσως του σλούκα και του περπέρογλου που όμως δεν παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα και ειδικά ο περπέρογλου δεν είναι για πολλά γκάτς...σε αυτά τα μάτς τα ζόρικα πρέπει να βάλεις πολλά τρίποντα για να έχεις ελπίδα απέναντι σε ισπανία-γαλλία-σερβία-ιταλία...ευτυχώς έχουμε τον πριντεζάκο ο οποίος είναι ο μόνος μαζί με τον σλούκα αξιοπιστοι επιθετικά...οι άλλοι βαράνε τούβλα(καλάθης,αντετοκούνμπο,κουφός,μάτζαρης,παπανικολάου πολλές φορές ο ζήσης)..και θα σε παίξουν σκληρή άμυνα με πολλές ζώνες και θα πρέπει να τη σπάσεις με τρίποντο...υπάρχει όμως ένα θετικό...ότι εμείς έχουμε περισσότερους ετοιμοπόλεμους παίκτες και έχω την πίστη ότι αν είμαστε κοντά στο σκόρ στο 4ο δεκάλεπτο θα παίξει ρόλο ενδεχομένως αυτό υπέρ μας..πιστεύω είναι η ώρα μας πάντως να κάνουμε το μεγάλο βήμα.
πολιτικολάγνος?ας ελπισουμε σημερα να ρουφηξουμε ενα δυνατο καυλι απο τους ισπανους για να ασχοληθουμε με τα καιρια προβληματα της χωρας που χρηζουνε αμεσης λυσης οποιος με ποιο κομμα θα πορευτουμε στις εκλογες και γενικοτερα για το μελλον της χωρας που βρισκεται σε κινδυνο...
Για γουρι το κανει,τα ιδια λεει πριν απο καθε παιχνιδι και ειμαστε αητητοι.πολιτικολάγνος?
Για γουρι το κανει,τα ιδια λεει πριν απο καθε παιχνιδι και ειμαστε αητητοι.
πάω πάσο τότε!Για γουρι το κανει,τα ιδια λεει πριν απο καθε παιχνιδι και ειμαστε αητητοι.
Ποιος Γιαννάκης; Ο Μπουρούσης;Δεν έχει τύχη η Ισπανία σήμερα, αυτή η Ισπανία για να μην παρεξηγηθώ, ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη ( Γκαζόλ ), καλά θα κάνει ο Γιαννάκης να των εκνευρίσει και φορτώσει γρήγορα με φάουλ. Μετά καλός τα Γαλλάκια μας, τους πελάτες μας και για τέλος θέλω τελικό Ιταλία.... ( χλωμό το βλέπω λόγω των Πλάβι )
Ο Ρίμπας είναι υποτιμημένος παίχτης. Έπαιζε στη Βαλένθια αν θυμάμαι σωστά. Τώρα πήρε μεταγραφή στη Μπάρτσα! Έχει καλό σουτάκι και είναι μαχητικός παίχτης! Εγώ πάντως το έπαιξα το εικοσαρικάκι μου στην Ισπανία για να αποζημιωθώ για ψυχική οδύνη αν χάσουμε!Αν έχω καταλάβει καλά, οι καλοί παίχτες της Ισπανίας είναι 6, 3 κοντοί και 3 ψηλοί. Ο Γιούλ, ο Ροντρίγκεθ με το μούσι, ο Ρούντι, ο Ρέγιες, ο Μιροτις και ο Γκασόλ. Οι άλλοι τι λένε? Ο Ρίβας τι λέει? Ξέρει κανενας τους άλλους?
Σωστός! Εγώ το κάνω συνέχεια αυτό...Ασε που δεν μας θεωρώ τόσο φαβορί όσο λένε.Ο Ρίμπας είναι υποτιμημένος παίχτης. Έπαιζε στη Βαλένθια αν θυμάμαι σωστά. Τώρα πήρε μεταγραφή στη Μπάρτσα! Έχει καλό σουτάκι και είναι μαχητικός παίχτης! Εγώ πάντως το έπαιξα το εικοσαρικάκι μου στην Ισπανία για να αποζημιωθώ για ψυχική οδύνη αν χάσουμε!
Ε ναι, ποιος άλλος, ο Δράκος....Ποιος Γιαννάκης; Ο Μπουρούσης;