Νέα

Eurobasket 2015 - Εθνική Ελλάδας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα drax
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 657
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
πιστευω οτι θα περασουμε
οσο καλη ειναι η επιθεση τους , τοσο αθλια ειναι η αμυνα τους

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
μας δινουνε φαβορι τα μπουκια με την Ισπανια ή κανουν πουλακια τα ματια μου??
ενταξει, δεν εχουν καμια σχεση με την ομαδα που μας εχει σφαλιαρωσει τοσες φορες, αλλα δεν παυει να ειναι η Ισπανια που ειδικα οι δικοι μας, μπαινουν παντα και με ενα σχετικο κομπλεξ να παιξουν...
επισης βλεποντας την Κροατια να αποκλειεται χαλαρα απο την Τσεχια (!!!) και την Σλοβενια απο την Λετονια, σκεφτομαι οτι ο ομιλος μας δεν ηταν δα και δυνατος...  :think: :think:
και παλι ψιλοδυσκολευτηκαμε σε αυτα τα παιχνιδια...
δεν ξερω αν θελω να τζογαρω κατα της εθνικης, αλλα το εχω βρει με χαντικαπ 2 ποντους, οποτε υπαρχει και "τρυπα"... δηλαδη να νικησει η εθνικαρα με ακριβως ΕΝΑ ποντο!!

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Από τα μεγαλύτερα ψέματα ότι μπαίναμε με κόμπλεξ εναντίον τους. Απλά ρε μάγκες πως να το κάνουμε η ομάδα τους ήταν κάνα 2 επίπεδα πιο πάνω από εμάς. Γι αυτό και αυτοί κόντραραν στα ίσα τους Αμερικάνους το 2008 και το 2012 με πραγματικά τις καλύτερες τους ομάδες και όχι τους ρούκις που κερδίσαμε εμείς το 2006. Είμαστε φαβορί από τα μπούκια επειδή ο Γκασόλ ακούγεται ότι είχε πρόβλημα τραυματισμού όπως και το σίχαμα ο Ρούντι. Παίζει και λίγο παπάτζα. Μπορούμε να τους πάρουμε αύριο αν κάνουμε καλό παιχνίδι. Η ομάδα πάντως μέχρι τώρα δεν με έχει πείσει με το μπάσκετ που παίζει.Τους χρωστάμε μία γερή πούτσα πάντως.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.131
Πόντοι
5.916
Από τα μεγαλύτερα ψέματα ότι μπαίναμε με κόμπλεξ εναντίον τους. Απλά ρε μάγκες πως να το κάνουμε η ομάδα τους ήταν κάνα 2 επίπεδα πιο πάνω από εμάς. Γι αυτό και αυτοί κόντραραν στα ίσα τους Αμερικάνους το 2008 και το 2012 με πραγματικά τις καλύτερες τους ομάδες και όχι τους ρούκις που κερδίσαμε εμείς το 2006. Είμαστε φαβορί από τα μπούκια επειδή ο Γκασόλ ακούγεται ότι είχε πρόβλημα τραυματισμού όπως και το σίχαμα ο Ρούντι. Παίζει και λίγο παπάτζα. Μπορούμε να τους πάρουμε αύριο αν κάνουμε καλό παιχνίδι. Η ομάδα πάντως μέχρι τώρα δεν με έχει πείσει με το μπάσκετ που παίζει.Τους χρωστάμε μία γερή πούτσα πάντως.

δεν έχουμε το εύκολο περιφερειακό σούτ που έχουν ο μπελινέλι, ο γκασολ.ο ρουντυ, ο γιούλ ο ροντιγκεθ , ο μπιέλιτσα, ο μπογκτάνοβιτς και τόσοι άλλοι...δυστυχώς δεν έχουμε καλούς σουτέρ πλήν ίσως του σλούκα και του περπέρογλου που όμως δεν παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα και ειδικά ο περπέρογλου δεν είναι για πολλά γκάτς...σε αυτά τα μάτς τα ζόρικα πρέπει να βάλεις πολλά τρίποντα για να έχεις ελπίδα απέναντι σε ισπανία-γαλλία-σερβία-ιταλία...ευτυχώς έχουμε τον πριντεζάκο ο οποίος είναι ο μόνος μαζί με τον σλούκα αξιοπιστοι επιθετικά...οι άλλοι βαράνε τούβλα(καλάθης,αντετοκούνμπο,κουφός,μάτζαρης,παπανικολάου πολλές φορές ο ζήσης)..και θα σε παίξουν σκληρή άμυνα με πολλές ζώνες και θα πρέπει να τη σπάσεις με τρίποντο...υπάρχει όμως ένα θετικό...ότι εμείς έχουμε περισσότερους ετοιμοπόλεμους παίκτες και έχω την πίστη ότι αν είμαστε κοντά στο σκόρ στο 4ο δεκάλεπτο θα παίξει ρόλο ενδεχομένως αυτό υπέρ μας..πιστεύω είναι η ώρα μας πάντως να κάνουμε το μεγάλο βήμα.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Δυστυχως  βγάζουμε το τουρνουα με 8 (οκτώ) παιχτες. Να παρακαλάμε , μην συμβει καποιος τραυματισμός, ιδιως στους  δύο σεντερ. . :rolleyes:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
μας δινουνε φαβορι τα μπουκια με την Ισπανια ή κανουν πουλακια τα ματια μου??
ενταξει, δεν εχουν καμια σχεση με την ομαδα που μας εχει σφαλιαρωσει τοσες φορες, αλλα δεν παυει να ειναι η Ισπανια που ειδικα οι δικοι μας, μπαινουν παντα και με ενα σχετικο κομπλεξ να παιξουν...
επισης βλεποντας την Κροατια να αποκλειεται χαλαρα απο την Τσεχια (!!!) και την Σλοβενια απο την Λετονια, σκεφτομαι οτι ο ομιλος μας δεν ηταν δα και δυνατος...  :think: :think:
και παλι ψιλοδυσκολευτηκαμε σε αυτα τα παιχνιδια...
δεν ξερω αν θελω να τζογαρω κατα της εθνικης, αλλα το εχω βρει με χαντικαπ 2 ποντους, οποτε υπαρχει και "τρυπα"... δηλαδη να νικησει η εθνικαρα με ακριβως ΕΝΑ ποντο!!

sto avatar poia einai

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
δεν έχουμε το εύκολο περιφερειακό σούτ που έχουν ο μπελινέλι, ο γκασολ.ο ρουντυ, ο γιούλ ο ροντιγκεθ , ο μπιέλιτσα, ο μπογκτάνοβιτς και τόσοι άλλοι...δυστυχώς δεν έχουμε καλούς σουτέρ πλήν ίσως του σλούκα και του περπέρογλου που όμως δεν παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα και ειδικά ο περπέρογλου δεν είναι για πολλά γκάτς...σε αυτά τα μάτς τα ζόρικα πρέπει να βάλεις πολλά τρίποντα για να έχεις ελπίδα απέναντι σε ισπανία-γαλλία-σερβία-ιταλία...ευτυχώς έχουμε τον πριντεζάκο ο οποίος είναι ο μόνος μαζί με τον σλούκα αξιοπιστοι επιθετικά...οι άλλοι βαράνε τούβλα(καλάθης,αντετοκούνμπο,κουφός,μάτζαρης,παπανικολάου πολλές φορές ο ζήσης)..και θα σε παίξουν σκληρή άμυνα με πολλές ζώνες και θα πρέπει να τη σπάσεις με τρίποντο...υπάρχει όμως ένα θετικό...ότι εμείς έχουμε περισσότερους ετοιμοπόλεμους παίκτες και έχω την πίστη ότι αν είμαστε κοντά στο σκόρ στο 4ο δεκάλεπτο θα παίξει ρόλο ενδεχομένως αυτό υπέρ μας..πιστεύω είναι η ώρα μας πάντως να κάνουμε το μεγάλο βήμα.

Τύπε πάντα στα δύσκολα μισή ομάδα της Ισπανίας ήταν ο Γκασόλ και μισή ο Ναβάρο. Οι Ισπανοί για μένα αν κατέβαινε ο Μαρκ θα είχαν την καλύτερη δυνατή τους σύνθεση.Ο Ναβάρο τελείωσε από την Εθνική δεν τον κρατάνε άλλο τα πόδια του. Καλύτερα που δεν ήρθαν Ρούμπιο και Καλντερόν οι οποίοι θα έτρωγαν πολύ χρόνο από τους Γιουλ και Σέρχι που είναι πολύ πιο επικίνδυνοι παίχτες και θα είχαν πρόβλημα και στη χημεία και στο μοίρασμα ρόλων στην περιφέρεια. Ουσιαστικά θα μειωνόταν πολύ η δυναμική των γκαρντ της Ρεάλ για να παίξουν δύο παίχτες ονόματα, αλλά υπερεκτιμημένοι. Καλά με τον Ρούμπιο γελάνε οι πάντες ο τύπος δεν έχει σουτ ούτε για πλάκα και αν κάποτε παίξει σε ομάδα με μέτριους συμπαίκτες θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι! Η τεράστια απουσία τους είναι ο Μαρκ! Πάντως ακόμα και τώρα για τους λοόγους που λες είναι το φαβορί. Ας ελπίσουμε ότι με πολύ σκληρή άμυνα, χωρίς να πετάμε στα σκουπίδια ελεύθερα τρίποντα και βολές και ελέγχοντας τα ριμπάουντ να τα πάμε καλά..
Όσο για την Ιταλία όντως έχει πάρα πολύ ταλέντο και δεν νομίζω ότι έχει ελπίδα αυτή η Λιθουανία να τους κοντράρει. Βασικά δεν θα μείνω και έκπληκτος αν οι Ιταλοί φτάσουν και μέχρι τον τελικό.Αυτό το +20 που τους έριξαν οι Σέρβοι στους ομίλους ενώ οι άλλοι δεν χρησιμοποίησαν καν τον Μπελινέλι μπορεί να τους γυρίσει και μπούμερανγκ στους 4.

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
ας ελπισουμε σημερα να ρουφηξουμε ενα δυνατο καυλι απο τους ισπανους για να ασχοληθουμε με τα καιρια προβληματα της χωρας που χρηζουνε αμεσης λυσης οποιος με ποιο κομμα θα πορευτουμε στις εκλογες και γενικοτερα για το μελλον της χωρας που βρισκεται σε κινδυνο...

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
ας ελπισουμε σημερα να ρουφηξουμε ενα δυνατο καυλι απο τους ισπανους για να ασχοληθουμε με τα καιρια προβληματα της χωρας που χρηζουνε αμεσης λυσης οποιος με ποιο κομμα θα πορευτουμε στις εκλογες και γενικοτερα για το μελλον της χωρας που βρισκεται σε κινδυνο...
πολιτικολάγνος?

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.155
Πόντοι
506
[size=16pt]SPANISH TIT FUCK TODAY[/size]

5
Yannis Bourousis
Real Madrid

6
Nikos Zisis 
Brose Baskets Bamberg

7
Vassilis Spanoulis
Olympiacos

8
Nick Calathes
Panathinaikos

9
Stratos Perperoglou
FC Barcelona

10
Kostas Sloukas
Fenerbahce

12
Kostas Kaimakoglou
UNICS Kazan

13
Kostas Koufos
Sacramento Kings

15
Georgios Printezis
Olympiacos

16
Kostas Papanikolaou
Denver Nuggets

17
Evangelos Mantzaris
Olympiacos

34
Giannis Antetokounmpo
Milwaukee Bucks

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Δεν έχει τύχη η Ισπανία σήμερα, αυτή η Ισπανία για να μην παρεξηγηθώ, ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη ( Γκαζόλ ), καλά θα κάνει ο Γιαννάκης να τoν εκνευρίσει και φορτώσει γρήγορα με φάουλ. Μετά καλός τα Γαλλάκια μας, τους πελάτες μας και για τέλος θέλω τελικό Ιταλία.... ( χλωμό το βλέπω λόγω των Πλάβι )  

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.299
Πόντοι
2.420
Δεν έχει τύχη η Ισπανία σήμερα, αυτή η Ισπανία για να μην παρεξηγηθώ, ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη ( Γκαζόλ ), καλά θα κάνει ο Γιαννάκης να των εκνευρίσει και φορτώσει γρήγορα με φάουλ. Μετά καλός τα Γαλλάκια μας, τους πελάτες μας και για τέλος θέλω τελικό Ιταλία.... ( χλωμό το βλέπω λόγω των Πλάβι ) 
Ποιος Γιαννάκης; Ο Μπουρούσης;

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Θεωρω οτι θα εχουμε ενα ευκολο απογευμα σημερα με τους ισπανους. 10 ΕΩς 15 ποντους διαφορας.

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Αν έχω καταλάβει καλά, οι καλοί παίχτες της Ισπανίας είναι 6, 3 κοντοί και 3 ψηλοί. Ο Γιούλ, ο Ροντρίγκεθ με το μούσι, ο Ρούντι, ο Ρέγιες, ο Μιροτις και ο Γκασόλ. Οι άλλοι τι λένε? Ο Ρίβας τι λέει? Ξέρει κανενας τους άλλους?

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Αν έχω καταλάβει καλά, οι καλοί παίχτες της Ισπανίας είναι 6, 3 κοντοί και 3 ψηλοί. Ο Γιούλ, ο Ροντρίγκεθ με το μούσι, ο Ρούντι, ο Ρέγιες, ο Μιροτις και ο Γκασόλ. Οι άλλοι τι λένε? Ο Ρίβας τι λέει? Ξέρει κανενας τους άλλους?
Ο Ρίμπας είναι υποτιμημένος παίχτης. Έπαιζε στη Βαλένθια αν θυμάμαι σωστά. Τώρα πήρε μεταγραφή στη Μπάρτσα! Έχει καλό σουτάκι και είναι μαχητικός παίχτης! Εγώ πάντως το έπαιξα το εικοσαρικάκι μου στην Ισπανία για να αποζημιωθώ για ψυχική οδύνη αν χάσουμε!  :2funny:

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Ο Ρίμπας είναι υποτιμημένος παίχτης. Έπαιζε στη Βαλένθια αν θυμάμαι σωστά. Τώρα πήρε μεταγραφή στη Μπάρτσα! Έχει καλό σουτάκι και είναι μαχητικός παίχτης! Εγώ πάντως το έπαιξα το εικοσαρικάκι μου στην Ισπανία για να αποζημιωθώ για ψυχική οδύνη αν χάσουμε!  :2funny:
Σωστός! Εγώ το κάνω συνέχεια αυτό...Ασε που δεν μας θεωρώ τόσο φαβορί όσο λένε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom