Νέα

EuroBasket 2009

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 819
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Με την παρουσία της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ Πολωνίας, είσαι:

• πολύ ευχαριστημένος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ευχαριστημένος

• δυσαρεστημένος

• πολύ δυσαρεστημένος

• ΔΞ/ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

pefotismenos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Σημερα φοβαμαι οτι στη θεση 5 δε θα μπορεσουμε να αντιμετωπισουμε το Γκασολ,θελει παρα πολλες βοηθειες και αμα μενει η περιφερεια ακαλυπτοι και βρεθουν σε μερα με το αρχυδι το Ναβαρο,ανετα κλεινουνε σπιτια.
Επισης απο το χτεσινο ματς ειδα οτι οι παικτες δεν ειναι ψυχραιμοι και δε το πιστευουνε.
Αυτο που εγινε τα τελευταια λεπτα με τα λαθη του Σπανουλη πραγματικα δεν υπηρχε πουθενα,ητανε καθαρα λογω αγχους,αλλα και αυτος ειναι δικαιολογημενος γιατι ολοι αυτον ψαχνουνε και περιμενουνε να βγαλει τα καστανα απο τη φωτια.
Χτες μπηκανε τα τριποντα του,σημερα μαγκες θελει πολυ περισσοτερα πραγματα να γινουνε,θελει μια εμφανιση οπως με ΗΠΑ που ειχαμε κερδισει ,οπου μπαινανε ολα.
Ευχομαι σε αυτον τον ΓΑΜΗΜΕΝΟ τον ΝΑΒΑΡΟ να μη σταυρωσει σουτ σημερα  :2on1:

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Μετά την χθεσινή νίκη, τον τρόπο με τον οποίο ήρθε καθώς και το γεγονός ότι αντίπαλοι ήταν οι Τούρκοι, οι διεθνείς μας πιστεύω πως υποσυνείδητα θεωρούν, και δικαιολογημένα σε ένα βαθμό, ότι το Ευρωπαικό "τελείωσε" επιτυχώς για αυτούς ότι και να γίνει από εδώ και πέρα.
Με τους Ισπανούς θα τους λείπει η "δίψα" αλλά και το άγχος.
Το πιο πιθανό είναι να χάσουμε αλλά αν ξεκινήσουμε καλά και βρεθεί σε μέρα η εθνική μπορεί να προκριθεί.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Λαθος μου δεν πρωταγωνιστουν με την αξια τους αλλα με κολπα,
μ' επεισες!
Οι Ισπανοί είναι τρομερά ταλαντούχοι και δεν πρέπει να καταφεύγουν σε τέτοια καραγκοζιλίκια.
Τους Αμερικάνους τους κόντραραν στα ίσα πέρσι.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

jordan48

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Το θελω τοσο πολλυ να τους πηδηξουμε σημερα!!!!οταν χασαμε στον τελικο του Μουντομπασκετ ητανε η μεγαλυτερη απογοητευση γιατι τοτε ημασταν φαβορι και ελλειπε ο Γκαζολ(τραυματιας)ημουνα προσφατα Μαδριτη και δεν μας πανε μια, μαλιστα εχουνε και μια επαρση και ενα τουπε που πραγματικα μου την σπαει!!!! ΕΛΛΑΔΑΡΑ all the way for the third european CUP!!!!!!!!!

jordan48

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
  Α...... Μηπως ξερετε αυτη η υπερομαδα η Ισπανια ποσα Ευρωπαικα εχει?????  )00000000 κουλουρια!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Το θελω τοσο πολλυ να τους πηδηξουμε σημερα!!!!οταν χασαμε στον τελικο του Μουντομπασκετ ητανε η μεγαλυτερη απογοητευση γιατι τοτε ημασταν φαβορι και ελλειπε ο Γκαζολ(τραυματιας)ημουνα προσφατα Μαδριτη και δεν μας πανε μια, μαλιστα εχουνε και μια επαρση και ενα τουπε που πραγματικα μου την σπαει!!!! ΕΛΛΑΔΑΡΑ all the way for the third european CUP!!!!!!!!!
Μακάρι,μάκαρι,ερέ δεν θα είμαστε συνεχεια πελάτες!!! :rockon:

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
   Α...... Μηπως ξερετε αυτη η υπερομαδα η Ισπανια ποσα Ευρωπαικα εχει?????  )00000000 κουλουρια!!!!!!!!!
Έχει πάρει το Παγκόσμιο όμως. Θα έπαιρνε και το ευρωπαϊκό αλλά εκείνος  ο αμερικάνος της Ρωσίας (σχήμα οξύμωρο άλλες εποχές) είχε άλλη άποψη
Σήμερα θα μας καθαρίσουν στο άψε σβήσε. Είναι τέλεια μπασκετομηχανή.

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
ημουνα προσφατα Μαδριτη και δεν μας πανε μια, μαλιστα εχουνε και μια επαρση και ενα τουπε που πραγματικα μου την σπαει!!!! ΕΛΛΑΔΑΡΑ all the way for the third european CUP!!!!!!!!!

...ποιος  εχει  επαρση  και  τουπε ?   Τι  γενικολογες μαλακιες  καθεσαι  και γραφεις οτι δεν μας πανε ?  Ο  Ισπανοι ?    Απιστευτος  λαος  ,  μακαρι  να  τους  μοιαζαμε.........ειχα   παει   προσφατα  στην Μαδριτη  για την  πρεμιερα  του  Ισπανικου  πρωταθληματος    Ρεαλ - Λα Κορουνια  στο  Μπερναμπεου...........οταν  ακουγανε για Ελληνες  μονο  κοκκινο χαι δεν μας εστρωσαν...........Οι  δε  Ισπανιδες ?   ΜΟΥΝΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ  για  πολλες  :jerking:

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Μαγκες εγω πιστευω οτι αν νικησουμε την Ισπανια  σημερα και περασουμε στον τελικο το εχουμε παρει κιολας.Για μενα ο σημερινος ειναι τελικος!!
Ποια Σερβια και Σλοβενια.!!!

jordan48

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
...ποιος  εχει  επαρση  και  τουπε ?   Τι  γενικολογες μαλακιες  καθεσαι  και γραφεις οτι δεν μας πανε ?  Ο  Ισπανοι ?    Απιστευτος  λαος  ,  μακαρι  να  τους  μοιαζαμε.........ειχα   παει   προσφατα  στην Μαδριτη  για την  πρεμιερα  του  Ισπανικου  πρωταθληματος    Ρεαλ - Λα Κορουνια  στο  Μπερναμπεου...........οταν  ακουγανε για Ελληνες  μονο  κοκκινο χαι δεν μας εστρωσαν...........Οι  δε  Ισπανιδες ?   ΜΟΥΝΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ  για  πολλες  :jerking:
4 φορες εχω παει Ισπανια οι μεγαλυτεροι ΜΑΛΑΚΕΣ της Ευρωπης νομιζουν οτι σε ολα ειναι καλυτεροι πολλοι μας παρομοιαζοθν με τους Τουρκους στο φιναλ4 με την ΑΕΚ κλεινανε τα Ζωα την Μπουτικ μην τους κλεψουν οι Ελληνες ειναι τοσο κομπλεξαρες πους τους ελεγα για την Μυκονο και το μονο που λενε οτι αξιζει ειναι η Ιμπιζα ειναι κολλημενοι!!!

Vacylie

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Oι παίκτες της Εθνικής μας παίζουν 3 αγώνες μέσα σε 3 μέρες.Πόσο θ'αντέξουν?Αφού παίζουν συνέχεια οι ίδιοι και οι ίδιοι!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
4 φορες εχω παει Ισπανια οι μεγαλυτεροι ΜΑΛΑΚΕΣ της Ευρωπης νομιζουν οτι σε ολα ειναι καλυτεροι πολλοι μας παρομοιαζοθν με τους Τουρκους στο φιναλ4 με την ΑΕΚ κλεινανε τα Ζωα την Μπουτικ μην τους κλεψουν οι Ελληνες ειναι τοσο κομπλεξαρες πους τους ελεγα για την Μυκονο και το μονο που λενε οτι αξιζει ειναι η Ιμπιζα ειναι κολλημενοι!!!
εμενα οι ισπανοι μου ειναι αδιαφοροι σαν λαος
οι ισπανιδες ειναι μπαζα
η ισπανια στο μπασκετ θελω να χανει γιατι ειναι νουμερα

Επισκέπτης
Και σιγά την Μύκονο,καθόλου δεν μου άρεσε!!! :rolleyes:
Τελοσπάντων μακάρι να νικήσουμε(μετά δικό μας το χρυσό) αλλά δεν το βλέπω!!! :-

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

2 φίλοι μου που έχουν πάει Ισπανία, τα ίδια με τον jordan λένε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom