Νέα

EuroBasket 2009

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 819
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Με την παρουσία της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ Πολωνίας, είσαι:

• πολύ ευχαριστημένος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ευχαριστημένος

• δυσαρεστημένος

• πολύ δυσαρεστημένος

• ΔΞ/ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ολυμπία η νεα κοπέλα του ΒΣΠΑΝ.Αν και η προηγούμενη που είχε ήταν (για μένα) καλύτερη.Η αλλη δεν ξερω ποια ήταν.

Εμεις αυριο θα τον πιουμε απο την Ισπανια η Σερβια θα χάσει θα παιξουμε  μεταξυ μας θα την κερδίσουμε και θα βγουμε τριτοι
καλή φαίνεται
URL]]

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
καλή φαίνεται
http://[URL unfurl="true"]www.modeling.gr/Photos/3049.jpg[/img[/URL]]

[/quote]

Ψιλοχαλια ειναι μωρε, ειδικα για σταρ Ελλας. Τεσπα, γουστα ειναι αυτα. Η αλλη που ειναι μαζι της ειναι καλο μουνι, νομιζω ειναι η γκομενα του Ζηση.
Ασχετο, η Ολυμπια ειναι εγκυος και μαλιστα αρκετων μηνων και ειναι στο γηπεδο και χτυπιεται. Αν κερδισουμε αυριο, δεν την βλεπω καλα

the1m1n

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0

Ξερει καποιος γιατι δε χρησιμοποιουντε (σχεδον) καθολου τα "Αμερκανακια" Καλαθης και Κουφος στους τελευταιουσ αγωνες???

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
   Ξερει καποιος γιατι δε χρησιμοποιουντε (σχεδον) καθολου τα "Αμερκανακια" Καλαθης και Κουφος στους τελευταιουσ αγωνες???
Γιατι ειναι ανετοιμα...Ειδικα ο καλαθης ειναι τραγικος....Για αυτο ο σπανουλης παιζει 39,5 λεπτα σε καθε ματς....

the1m1n

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
  Παραξενο παντως  :think: .... γιατι στα φιλικα προ-Ευρωμπασκετ και στην πρωτη φαση παιζαν και οι 2 πολυ καλα και εδειχναν οτι εχουν δεσει με την υπολοιπη ομαδα.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ο κουφος ειναι σε καλυτερη κατασταση και πιστευω οτι σημερα θα παιξει..Ο καλαθης ειναι ακομα λιγος για μια τοσο νευραλγικη θεση,που θελει μυρασμα,σουτ και καθαρο μυαλο προ παντων,ειδικα οταν εχεις να αντιμετωπισεις παλιες πουτανες(ναβαρο,ασλαν κλπ..)...Χαρακτηριστικη ηταν χτες μια φαση που στο πικ εν ρολ ο παιχτης που τον μαρακαρε τον παρατησε ελυθερο στα 6,25 και πηγε και αυτος βοηθεια στο σοφο... :headbang:

jordan48

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καλη τυχη στην ομαδα που μας κανει υπερηφανους τοσα και τοσα χρονια και κραταει ψηλα την Ελληνικη Σημαια οπως κανεις αλλος!!!!!Γαμηστε απλα τους Ισπανους μας εχουν στερησει ΠΟΛΛΑ τα τελευταια χρονια και ειδικα σ αυτη την χαρησματικη γενια Ελληνων παιχτων.... ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!!!!!!!!

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.154
Πόντοι
456
Καλη τυχη στην ομαδα που μας κανει υπερηφανους τοσα και τοσα χρονια και κραταει ψηλα την Ελληνικη Σημαια οπως κανεις αλλος!!!!!Γαμηστε απλα τους Ισπανους μας εχουν στερησει ΠΟΛΛΑ τα τελευταια χρονια και ειδικα σ αυτη την χαρησματικη γενια Ελληνων παιχτων.... ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!!!!!!!!
Eνας αγωνας ειναι δεν χρειαζεται κανεις να γαμησει κανεναν
Οι Ισπανοι μας στερησαν διακρισεις με την αξια τους και οχι με πλαγια
μεσα.
Αλλωστε η χρονικη συγκυρια εφερε πολλους παιχταραδες να παιζουν μαζι,
αυτη η Ισπανικη ομαδα περναει στις 5-6 ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ευρωπαικες εθνικες ομαδες
(απο '70 και μετα)
Η χωρα μου θα μ'εκανε πραγματικα περηφανο αν πρωτευε σ'αλλους τομεις,
και οχι σε παιχνιδακια.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
μεσα
.
(απο '70 και μετα)
και οχι σε παιχνιδακια.
Και στον ημιτελικο του 2007 στην ισπανια???Με τις 3 τεχνικες ποινες στο τελευταιο 5νταλεπτο??

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
μεσα.
(απο '70 και μετα)
και οχι σε παιχνιδακια.

αν γαμησει καποιος καποιον αυτη θα ειναι οι ισπανοι....δυστηχως..ετσι που παιξαμε δεν εχουμε ελπιδα

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
είμαι συγκινημένος
η εθνική αποδεκατισμένη εντελώς χωρίς παπαλουκά ,διαμαντίδη,βασιλόπουλο,τσατσαρή καί μέ νέα παιδιά μέ αμφισβητούμενες δυνατότητες κέρδισε τήν καλύτερη αυτή τήν περίοδο τουρκία....
τό αποτέλεσμα αυτό δείχνει τό πόσο βάθος, έχει η εθνική πού καταφέρνει καί διακρίνετε ακόμα καί μέ τήν μισή ομάδα
είναι απόδειξη η υποδομή καί η ποιότητα τών αμθρώπων πού έχουν στά ηνία τους τό ελληνικό μπάσκετ πού ξεκινά από τίς ομάδες τίς γειτονιάς,ηλυσιακό,σπορτινγκ,καισαριανή,αμπελόκηποι ποιο παλιά κλπ πού μέ πενιχρά μέσα αλλά μέ πραγματική αγάπη καί μεράκι κατωρθ΄νουν καί βγάζουν ταλέντα,
εμένα προσωπικά μού αρέσει πού η εθνική πρωταγωνιστεί σέ όλα τά επίπεδα,παίδες,νέων κλπ παγκοσμίως καί όχι σάν φωτοβολίδα
αλήθειά τί σύγκριση μπορεί νά γίνει μέ τό ποδόσφαιρο μας....τεράστια διαφορά
είμαι σίγουρος ότι σήμερα θά τά δώσουν όλα μέ ισπανία άσχετα μέ το τελεικό αποτέλεσμα
εχθές δάκρυσα από τυό πάθος όλων τών παιδιών καί τού σκορτσιανίτη πού παρόλο πού δέν μπορούσε νά πάρει τά πόδια του στό τέλος.. λόγω βάρους.έκανε υπέρβαση
άσχετως τού αποτελεσματος εγώ θά είμαι στό αεροδρομιο νά υποδεχθώ τήν καλύτερη ομάδα καί ότι καλύτερο έχει νά δείξει η ελλάδα παγκοσμίως,την εθνική ελλάδος μπάσκετ καί νά φιλήσω όλους ανεξαιρέτως τού παίχτες,διότι δίνουν τά πάντα στό γήπεδο καί τιμούν τήν ελληνική σημια καί τόν εθνικό ύμνο.
θέλω νά τονίσω ότι η συμπεριφορά τών τούρκων αγωνιστικά ήταν εξαιρετική καί ότι τούρκογλου τών 50.000.000 δολλαρίων είναι σπουδαίος αθλητής καί άνθρωπος..καί τιμά τήν χώρα του πού παίζει τραυματίας και ριψοκινδυνεύει τήν καριέρα του.
η κατα λάθος αγκωνια τού πρίντεζη δέ προκάλεσε διαμαρτρίες καί ξυλοδαρμούς άν καί ό ανθρωπος επιρεάστικε καί δέν απέδωσε τά αναμενώμενα.μπράβο καί στήν τουρκία καί τίς εύχομε καλές επιτυχίες στήν συνέχεια.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
με συγκίνησες

Εγγρ.