είμαι συγκινημένος
η εθνική αποδεκατισμένη εντελώς χωρίς παπαλουκά ,διαμαντίδη,βασιλόπουλο,τσατσαρή καί μέ νέα παιδιά μέ αμφισβητούμενες δυνατότητες κέρδισε τήν καλύτερη αυτή τήν περίοδο τουρκία....
τό αποτέλεσμα αυτό δείχνει τό πόσο βάθος, έχει η εθνική πού καταφέρνει καί διακρίνετε ακόμα καί μέ τήν μισή ομάδα
είναι απόδειξη η υποδομή καί η ποιότητα τών αμθρώπων πού έχουν στά ηνία τους τό ελληνικό μπάσκετ πού ξεκινά από τίς ομάδες τίς γειτονιάς,ηλυσιακό,σπορτινγκ,καισαριανή,αμπελόκηποι ποιο παλιά κλπ πού μέ πενιχρά μέσα αλλά μέ πραγματική αγάπη καί μεράκι κατωρθ΄νουν καί βγάζουν ταλέντα,
εμένα προσωπικά μού αρέσει πού η εθνική πρωταγωνιστεί σέ όλα τά επίπεδα,παίδες,νέων κλπ παγκοσμίως καί όχι σάν φωτοβολίδα
αλήθειά τί σύγκριση μπορεί νά γίνει μέ τό ποδόσφαιρο μας....τεράστια διαφορά
είμαι σίγουρος ότι σήμερα θά τά δώσουν όλα μέ ισπανία άσχετα μέ το τελεικό αποτέλεσμα
εχθές δάκρυσα από τυό πάθος όλων τών παιδιών καί τού σκορτσιανίτη πού παρόλο πού δέν μπορούσε νά πάρει τά πόδια του στό τέλος.. λόγω βάρους.έκανε υπέρβαση
άσχετως τού αποτελεσματος εγώ θά είμαι στό αεροδρομιο νά υποδεχθώ τήν καλύτερη ομάδα καί ότι καλύτερο έχει νά δείξει η ελλάδα παγκοσμίως,την εθνική ελλάδος μπάσκετ καί νά φιλήσω όλους ανεξαιρέτως τού παίχτες,διότι δίνουν τά πάντα στό γήπεδο καί τιμούν τήν ελληνική σημια καί τόν εθνικό ύμνο.
θέλω νά τονίσω ότι η συμπεριφορά τών τούρκων αγωνιστικά ήταν εξαιρετική καί ότι τούρκογλου τών 50.000.000 δολλαρίων είναι σπουδαίος αθλητής καί άνθρωπος..καί τιμά τήν χώρα του πού παίζει τραυματίας και ριψοκινδυνεύει τήν καριέρα του.
η κατα λάθος αγκωνια τού πρίντεζη δέ προκάλεσε διαμαρτρίες καί ξυλοδαρμούς άν καί ό ανθρωπος επιρεάστικε καί δέν απέδωσε τά αναμενώμενα.μπράβο καί στήν τουρκία καί τίς εύχομε καλές επιτυχίες στήν συνέχεια.