Νέα

EuroBasket 2009

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 819
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Με την παρουσία της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ Πολωνίας, είσαι:

• πολύ ευχαριστημένος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ευχαριστημένος

• δυσαρεστημένος

• πολύ δυσαρεστημένος

• ΔΞ/ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.168
Πόντοι
456
Μπασκετ απο αλλο πλανητη!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ισπανιδα με σιλικονη?? λιγο σπανιο..

οσο για τις  απουσιες δεν εκανε κανεις παραπονο..ολοι ειχανε..καποιος αλλος ειπε οτι παιξαμε με λειψες ομαδες..ηταν οσο λειψες οσο η δικη μας
προφανώς δεν έχεις πάει Ισπανία για να λες σπάνιο.
όσο για τις απουσίες μας μόνο ο Διαμαντίδης ήταν απουσία. Τον Παπαλουκά τον ανεβοκατεβάζουνε μεγάλο και κουρασμένο και αργό και καμμένο και ό,τι άλλη μαλακία θέλεις. Για να μην πω πως τον Σχορτσιανίτη οι περισσότεροι δεν τον υπολόγιζαν καν στην αρχή πριν τον δουν να παίζει.

Προσωπικά είδα έλλειψη από επιθετικά συστήματα. Μπούκα ο Σπανούλης και πάσα στο χέι ποστ ή έξω στο τρίποντο με πάσες μεγάλου ρίσκου που τις είχανε πάρει χαμπάρι και τρώγαμε διαρκώς αιφνιδιασμούς.
Άμυνα χωρίς αλληλοκαλύψεις και χωρίς νταμπλ τιμ, χωρίς πίεση. Στατική - ειδικά με τους Ισπανούς παίζανε μόνοι τους οι άλλοι.

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
προφανως δεν ξερεις οτι εχω ζησει χρονια στην ισπανια..οι ισπανοι στην πλειοψηφια θεωρουν μειονεκτημα το μεγαλο στηθος

τωρα αν θες να μου πεις οτι ο παπαλουκας δεν ειναι απωλεια συνεχιστε αγορια μου την κλαψα δε συμμετεχω αλλο..

και παλι μπραβο στα παληκαρια μας..αυτο ειναι το ελληνικο μπασκετ βγαζουμε πικρα με τη τριτη θεση σε τετοιο θεσμο ενω στον αθλητισμο γενικα (βλεπε ποδοσφαιρο) δεν εχουμε στον ηλιο μοιρα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
για να μην πω πως αν παίζαμε στον άλλο όμιλα θα είχαμε πάρει πελέ.
Ο δικός μας όμιλος ήταν για γέλια από πλευράς δυναμικότητας.

Σιγά τον άθλο.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
προφανως δεν ξερεις οτι εχω ζησει χρονια στην ισπανια..οι ισπανοι στην πλειοψηφια θεωρουν μειονεκτημα το μεγαλο στηθος

τωρα αν θες να μου πεις οτι ο παπαλουκας δεν ειναι απωλεια συνεχιστε αγορια μου την κλαψα δε συμμετεχω αλλο..

και παλι μπραβο στα παληκαρια μας..αυτο ειναι το ελληνικο μπασκετ βγαζουμε πικρα με τη τριτη θεση σε τετοιο θεσμο ενω στον αθλητισμο γενικα (βλεπε ποδοσφαιρο) δεν εχουμε στον ηλιο μοιρα
δεν διαβάζεις σωστά. Δεν είπα πως είναι δική μου γνώμη.
Λέω όμως πως οι ίδιοι που θεωρούν απώλειες αυτούς τους παίκτες, αν τους είχαμε θα θεωρούσαν πως αυτοί φταίνε που δεν πήραμε το χρυσό.

Λέω γενικά πως είμαστε της κλάψας αλλά και της μεγιστοποίησης χωρίς λόγο.
Δεν είναι άθλος. Με τις ομάδες που κατέβηκαν και από τον όμιλο που παίζαμε, μάλλον ήρθε φυσιολογικά η τετράδα. Στο μικρό τελικό παίξαμε λίγο καλύτερα ομολογουμένως, αλλά δεν είδα κάτι σούπερ.
Υ.Γ. δε έχει σημασία ποιοι λείπουν, αλλά ποιοι παίζουνε.
όταν δεν έχεις διαμαντίδη και έχεις πάρει ...καλαμπόκη...τι να λέμε. Σαν να λέμε πως ο Ρεχαγκλίδης θα έπαιρνε το Μενδρινο στην Εθνική...Ήμαρτον, δεν υπήρχαν άλλα διάρια να πάρει;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

και δεν με ενδιαφέρει πόσο έχεις ζήσει στην Ισπανία. Εγώ ξέρω πως 3 φορές που πήγα, έπηξε το μάτι μου στο πλαστικό. Αν το θεωρούνε υποτιμιτικό...δεν το δείχνουνε.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
είμαι συγκινημένος
η εθνική αποδεκατισμένη εντελώς χωρίς παπαλουκά ,διαμαντίδη,βασιλόπουλο,τσατσαρή καί μέ νέα παιδιά μέ αμφισβητούμενες δυνατότητες κέρδισε τήν καλύτερη αυτή τήν περίοδο τουρκία....
τό αποτέλεσμα αυτό δείχνει τό πόσο βάθος, έχει η εθνική πού καταφέρνει καί διακρίνετε ακόμα καί μέ τήν μισή ομάδα
είναι απόδειξη η υποδομή καί η ποιότητα τών αμθρώπων πού έχουν στά ηνία τους τό ελληνικό μπάσκετ πού ξεκινά από τίς ομάδες τίς γειτονιάς,ηλυσιακό,σπορτινγκ,καισαριανή,αμπελόκηποι ποιο παλιά κλπ πού μέ πενιχρά μέσα αλλά μέ πραγματική αγάπη καί μεράκι κατωρθ΄νουν καί βγάζουν ταλέντα,
εμένα προσωπικά μού αρέσει πού η εθνική πρωταγωνιστεί σέ όλα τά επίπεδα,παίδες,νέων κλπ παγκοσμίως καί όχι σάν φωτοβολίδα
αλήθειά τί σύγκριση μπορεί νά γίνει μέ τό ποδόσφαιρο μας....τεράστια διαφορά
είμαι σίγουρος ότι σήμερα θά τά δώσουν όλα μέ ισπανία άσχετα μέ το τελεικό αποτέλεσμα
εχθές δάκρυσα από τυό πάθος όλων τών παιδιών καί τού σκορτσιανίτη πού παρόλο πού δέν μπορούσε νά πάρει τά πόδια του στό τέλος.. λόγω βάρους.έκανε υπέρβαση
άσχετως τού αποτελεσματος εγώ θά είμαι στό αεροδρομιο νά υποδεχθώ τήν καλύτερη ομάδα καί ότι καλύτερο έχει νά δείξει η ελλάδα παγκοσμίως,την εθνική ελλάδος μπάσκετ καί νά φιλήσω όλους ανεξαιρέτως τού παίχτες,διότι δίνουν τά πάντα στό γήπεδο καί τιμούν τήν ελληνική σημια καί τόν εθνικό ύμνο.
θέλω νά τονίσω ότι η συμπεριφορά τών τούρκων αγωνιστικά ήταν εξαιρετική καί ότι τούρκογλου τών 50.000.000 δολλαρίων είναι σπουδαίος αθλητής καί άνθρωπος..καί τιμά τήν χώρα του πού παίζει τραυματίας και ριψοκινδυνεύει τήν καριέρα του.
η κατα λάθος αγκωνια τού πρίντεζη δέ προκάλεσε διαμαρτρίες καί ξυλοδαρμούς άν καί ό ανθρωπος επιρεάστικε καί δέν απέδωσε τά αναμενώμενα.μπράβο καί στήν τουρκία καί τίς εύχομε καλές επιτυχίες στήν συνέχεια.
προχθές ήμουν συγκινημενος σήμερα είμαι συγκλονισμενος
η μεγάλη και  αποδεκατισμένη εθνική μπόρεσε καί πήρε τό χάλκινο πού γιά μένα είναι χρυσό στό παγκόσμιο πού μάς λείπει.
η ομάδα είχε τεράστρια προβλήματα στήν μεταβίβαση όπως φάνικε καί μέ τήν ισπανία,αιφνιδιασμοι δέν υπήρχαν ούτε κλεψίματα, ούτε η ταχύτητα πού εκανε τήν εθνική θεαματικότατη..η ελλειψη τού παπαλουκά καί διαματίδη ήταν εμφανέστατη,ο σκορτσιανίτης κάλυψε τά καινά πού αφισε ο βασιλόπουλος καί ο τσατσασρής,οπως καί ο μπουβούσης μέ τόν πρίντεζη η έλειψη τού παπαλουκά καί διαμαντίδη όμως...
παρολα αυτά νικήσαμε χάρις τά ψυχικά αποθέματα τού σκορτσιανίτη...αυτός μάς έδωσε τήν τρίτη θέση μέ τά μοναδικά στατιστικά του..ο σπανούλης ήταν κουρασμένος καί όλες οί άμυνες ήταν προσαρμοσμένες πάνω του,αλλά ο σκορτσιανίτης ήταν παρών..
η εθνική ελλάδος στό μπάσκετ είναι ότι καλύτερο έχουμε νά δείξουμε παγκοσμίως σάν λαός είναι η αγαπημένη όλων μας..
η συλογικότητα καί η μαχητικότητα τής εθνικής μπάσκετ καθώς καί η μεγάλη υποδομή πού ξεκινά από τίς γειτονιές άς μάς γίνουν παράδειγμα ότι σάν λαός κάτι αξίζουμε παραπάνω..
θά είμαι στό αεροδρόμιο παιδιά νά σάς συγχαρώ ακόμα καί άν χάνατε σήμερα,είστε γεννημενοι ΄νά είστε πρωταθλητές,όπως καί η εφήβων καί τώ παίδων..είστε πραγματικά σπουδαίοι,είστε άξιοι

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Εμείς πόσο χάσαμε;;; :think:
12 ή 15 πόντους κάτω;! :huh: :huh:
18 νομίζω!
Γάμησέ τα τύπε.
Ο τελικός ήταν τυπική διαδικασία.
Σκέψου ότι εδώ και μισή ώρα δεν πόσταρε κανείς.
Πιο πολλά ποστ έγιναν στο Ισραήλ-Σκόπια πάρα στον τελικό. :2funny:
Και πάλι μέσα έπεσε η ψηφοφορία του θρεντ!  :grin:

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Και πάλι μέσα έπεσε η ψηφοφορία του θρεντ!  :grin:

Έτσιιιιιιιιι
4 στα 4 το θρεντ. :rockon:

Προγνωστικά για Ισπανία-Σερβία?
Ισπανία - 11 (78.6%)
Σερβία - 1 (7.1%)
ΔΞ/ΔΑ - 2 (14.3%)
Σύνολο ψηφοφόρων: 14

Ο ψήφος στη Σερβία έπεσε τώρα στο τέλος. :2funny:

Λοιπόν, επειδή βλέπω να ακούγονται αρκετά διαφορετικές απόψεις σχετικά με το πόσο επιτυχημένη θεωρείται η παρουσία της Εθνικής μας στην Πολωνία, πάμε για τη τελευταία ψηφοφορία.

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Λοιπόν, επειδή βλέπω να ακούγονται αρκετά διαφορετικές απόψεις σχετικά με το πόσο επιτυχημένη θεωρείται η παρουσία της Εθνικής μας στην Πολωνία, πάμε για τη τελευταία ψηφοφορία.

Το αποτελεσμα μιλαει απο μονο του ωρε. :grin:

Αλλα μπορουσαμε και για δευτερη θεση πιστευω.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Έτσιιιιιιιιι
4 στα 4 το θρεντ. :rockon:

Προγνωστικά για Ισπανία-Σερβία?
Ισπανία - 11 (78.6%)
Σερβία - 1 (7.1%)
ΔΞ/ΔΑ - 2 (14.3%)
Σύνολο ψηφοφόρων: 14

Ο ψήφος στη Σερβία έπεσε τώρα στο τέλος. :2funny:

τυπε το ΔΞ/ΔΑ μαρεσει :2funny:

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Το αποτελεσμα μιλαει απο μονο του ωρε. :grin:

Αλλα μπορουσαμε και για δευτερη θεση πιστευω.

Πριν κανα μήνα θεωρούσα επιτυχία την 4αδα.
Τώρα έχοντας τελειώσει το τουρνουά, πιστεύω ότι ήμασταν για 3η θέση άντε για 2η το πολύ (ανάλογα που θα καθόταν η Ισπανία).
Ε, έτυχε με 'μας, χάσαμε, αλλά κερδίσαμε όλα τα άλλα.
Η ομάδα ουσιαστικά είναι νέα οπότε δεν περίμενα να δω ωραίο μπάσκετ, αυτοματισμούς & ιστορίες αλλά είδα μια αλλαγή στον τρόπο παιχνιδιού προς το στυλ που μου αρέσει.
Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος.

τυπε το ΔΞ/ΔΑ μαρεσει :2funny:

αυτή είναι για τους μπερδεμένους  :2funny:

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Πριν κανα μήνα θεωρούσα επιτυχία την 4αδα.
Τώρα έχοντας τελειώσει το τουρνουά, πιστεύω ότι ήμασταν για 3η θέση άντε για 2η το πολύ (ανάλογα που θα καθόταν η Ισπανία).
Ε, έτυχε με 'μας, χάσαμε, αλλά κερδίσαμε όλα τα άλλα.
Η ομάδα ουσιαστικά είναι νέα οπότε δεν περίμενα να δω ωραίο μπάσκετ, αυτοματισμούς & ιστορίες αλλά είδα μια αλλαγή στον τρόπο παιχνιδιού προς το στυλ που μου αρέσει.
Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος.

αυτή είναι για τους μπερδεμένους  :2funny:

Παιξαμε για μια φορα πιο επιθετικα και εδειξε ωραιο μπασκετ.
Αν ηταν ο μπαναοτης ταμπουρια κα παλι ταμπουρια που θα ηταν απιστευτα βαρετο.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
[size=14pt]Ο Σόφο γάμησε και έδειρε!!!![/size] :rockon: :fuck1:

Ο Σπανούλης επιτέλους θα ξεκουραστεί.
Δεν την πάλευε σήμερα καθόλου, όλο λάθη και χαμένες βολές από την υπερκόπωση.
Έπρεπε να αναλάβει την οργάνωση ο Καλάθης που ήταν πολύ καλός σήμερα.

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.931
Πόντοι
606
η ναντια η μουναρα κανει καριερα μοντελου πλεον...δουλευε παλιοτερα ως μπαργουμαν στο μπαρ του τυπου που φοραει το σκουφακι πολο στην εξεδρα των πελαργων
:zfuck:

82504nantiaserlidoumax5.jpg

82500nantiaserlidoumax7.jpg

82371nantiaserlidoumax0.jpg

82382nantiaserlidoumax2.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom