έχει σασπένς έτσι!Σπαστικοί άνθρωποι,κάθε φορά να καρδιοχτυπάς!!!
αν τους καθαρίζαμε απ το 3ο δεκάλεπτο δε θα χε!!!!
έχει σασπένς έτσι!Σπαστικοί άνθρωποι,κάθε φορά να καρδιοχτυπάς!!!
Πολλα μπραβο στους παιχτες !!!
Και ακομα πιο πολλα μπραβο στον προπονητη !!!
Εγώ ρε θελώ να τρώγω την πίτσα μου ήρεμος!!!έχει σασπένς έτσι!
αν τους καθαρίζαμε απ το 3ο δεκάλεπτο δε θα χε!!!!
.....απο τους παικτες αφαιρεσε την Τιτικα τον Ζηση.........μεγαλη επιτυχια η τριτη θεση με αυτες τις απουσιες............οσο για τον προπονητη , αξιοπρεπης αλλα λιγο κοιμισης στον παγκο ο Γιονας............γεροξεκουτη Βασιλακοπουλε , δωσε την Εθνικη στον μεγαλο Ζελικο να σηκωσουμε το Παγκοσμιο Κυπελλο μεσα στην Πολη του χρονου !!
Ασέ ρε,να χάνει βολές ο Σπανούλης,ο καλυτερός μας!!!Ας αφησει λιγο η ολυμπια τον σπανουλη γιατι στο τελος θα ξεχασει κ το μπασκετ....
Έναν αγώνα λόγω κούρασης δεν έπαιξε και θα το βγαλετε άμπαλο, έλεος....Ας αφησει λιγο η ολυμπια τον σπανουλη γιατι στο τελος θα ξεχασει κ το μπασκετ....
Προτιμώ τον Γιαννάκη προσωπικά αλλά και ο Γιόνας εξαιρετικός(τρελές απουσίες και όμως το χάλκινο)!!!Έναν αγώνα λόγω κούρασης δεν έπαιξε και θα το βγαλετε άμπαλο, έλεος....
Επίσης δε σας άρεσε ο Γιαννάκης, δε σας αρέσει ο Γιόνας, αλλά αυτοί οι δύο τα τελευταία χρόνια δε σας έχουν ρίξει κάτω από τη 4 θέση σε όλες τις διοργανώσεις.
αν ειχα και εγω αυτους τους παιχτες το ιδιο θα εκανα. θυμησου πριν καποια χρονια μονο τη καταφερε ο γιαννακης με την εθνικη!!!!!!!!!!!!γελαγαν και οι πετρες!Έναν αγώνα λόγω κούρασης δεν έπαιξε και θα το βγαλετε άμπαλο, έλεος....
Επίσης δε σας άρεσε ο Γιαννάκης, δε σας αρέσει ο Γιόνας, αλλά αυτοί οι δύο τα τελευταία χρόνια δε σας έχουν ρίξει κάτω από τη 4 θέση σε όλες τις διοργανώσεις.
Προπονητής του καφένειου είσαι,άστο!!!αν ειχα και εγω αυτους τους παιχτες το ιδιο θα εκανα. θυμησου πριν καποια χρονια μονο τη καταφερε ο γιαννακης με την εθνικη!!!!!!!!!!!!γελαγαν και οι πετρες!
πεστα ρε τυπε ετσιοποιος δε χαιρεται με την 3η θεση η θεωρει οτι ηταν ευκολο μ αυτην την ομαδα απλα να παει να γαμηθει!γιατι παντα να υπαρχουν οι μαλακες πικροχολοι Ελληνες που το μονο που κανουν ειναι να σπερνουν διχονοια..εμεις χαιρομαστε αν δεν σ αρεσει τραβα μιλα αλλου
σσσσσσ...Ρε παιδια, οκ πηραμε μεταλλιο, αλλα δεν ειναι και αθλος...
Παιξαμε σε μια διοργανωση οπου Λιθουανια και Ρωσια κατεβηκαν με τα δευτερα και επιπλεον ειναι τετοιο το επιπεδο και οι απαιτησεις μας, οπου αλλος ενας βιασμος απο την Ισπανια, πως να το κανουμε....ποναει...
Λυπαμαι που το λεω, αλλα ποναει...
χαλαρα δικε μου