celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.909
- Πόντοι
- 6.256
Μην του κανεις καθρεφτακι θα γινει χαμος στο νημα,ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙνανανανα νανανα νανανα ειπες βλακεια ναναναν νανανανα.![]()
![]()
![]()
Μην του κανεις καθρεφτακι θα γινει χαμος στο νημα,ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙνανανανα νανανα νανανα ειπες βλακεια ναναναν νανανανα.![]()
![]()
![]()
στον αθηναιο κανω καθρεπτακι.Μην του κανεις καθρεφτακι θα γινει χαμος στο νημα,ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙ![]()
![]()
![]()
σεικ σεικ σεικ σεικ σεικ αμορ σεικ σεικ σεικ δεν ξερω παρακατω.Από την μπάλα το γυρίσαμε στην ποπ ελληνική κουλτούρα![]()
![]()
Δεν νομιζω οτι ειναι αυτος ο στιχοςσεικ σεικ σεικ σεικ σεικ αμορ σεικ σεικ σεικ δεν ξερω παρακατω.![]()
![]()
![]()
Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά μου φαίνεται πως το αποψινό θα πάει στην παράτασηΤο τωρινό ματς θα καθορίσει ποιος θα το πάρει τύποι μ; ν νικήσει το Βέλγιο, η Βελγιαρα, αν δε περασει Ιταλία.
Το τωρινό ματς θα καθορίσει ποιος θα το πάρει τύποι μ; ν νικήσει το Βέλγιο, η Βελγιαρα, αν δε περασει Ιταλία.
Στο μονο ηταν αυταστα τρια κορνερ μπεναλτυ για την πορτογαλια.![]()
επαιζε μπακοτερμα ο μπαρος τοτε μικροςΣτο μονο ηταν αυτα![]()
![]()
![]()
μλκ ημανε μαεστρος στη μπαλα εκανα δυνατο παιχνιδι η η μπαλα περναγε η ο παιχτης και οι δυο μαζι ποτεΣ.επαιζε μπακοτερμα ο μπαρος τοτε μικρος![]()
μλκ ημανε μαεστρος στη μπαλα εκανα δυνατο παιχνιδι η η μπαλα περναγε η ο παιχτης και οι δυο μαζι ποτεΣ.![]()
Μην μου πεις ότι έκανες και αυτό πάνω στον παροξυσμόμε καρδουλες στα μαγουλα και αυτογραφο στο μπρατσο.![]()
![]()
![]()
Eννιοτε ουτε η μπαλα ουτε ο παιχτηςμλκ ημανε μαεστρος στη μπαλα εκανα δυνατο παιχνιδι η η μπαλα περναγε η ο παιχτης και οι δυο μαζι ποτεΣ.![]()
ριχναμε κει κανενα στιχακι απο κακα κοριτσα ηρθες σαν το δολοφονο.Μην μου πεις ότι έκανες και αυτό πάνω στον παροξυσμό
![]()
τι να σου πω συνηθως παγκο ημουνα στα κλεφτα εριχνα τιποτα κλωτσιδια στους αντιπαλους.Eννιοτε ουτε η μπαλα ουτε ο παιχτης![]()
![]()
![]()
Μπαρε κάποιος γκαντεμιασε την Πορτογαλία σμρστα τρια κορνερ μπεναλτυ για την πορτογαλια.![]()
Bγαινει σε αθλητικη εκπομπη τυπος πριν λιγα χρονια στη Σαλονικη και ακολουθει ο εξης διαλογος.τι να σου πω συνηθως παγκο ημουνα στα κλεφτα εριχνα τιποτα κλωτσιδια στους αντιπαλους.![]()
![]()
![]()