celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.601
- Πόντοι
- 6.056
Μην του κανεις καθρεφτακι θα γινει χαμος στο νημα,ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙνανανανα νανανα νανανα ειπες βλακεια ναναναν νανανανα.
Μην του κανεις καθρεφτακι θα γινει χαμος στο νημα,ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙνανανανα νανανα νανανα ειπες βλακεια ναναναν νανανανα.
στον αθηναιο κανω καθρεπτακι.Μην του κανεις καθρεφτακι θα γινει χαμος στο νημα,ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙ
σεικ σεικ σεικ σεικ σεικ αμορ σεικ σεικ σεικ δεν ξερω παρακατω.Από την μπάλα το γυρίσαμε στην ποπ ελληνική κουλτούρα
Δεν νομιζω οτι ειναι αυτος ο στιχοςσεικ σεικ σεικ σεικ σεικ αμορ σεικ σεικ σεικ δεν ξερω παρακατω.
Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά μου φαίνεται πως το αποψινό θα πάει στην παράτασηΤο τωρινό ματς θα καθορίσει ποιος θα το πάρει τύποι μ; ν νικήσει το Βέλγιο, η Βελγιαρα, αν δε περασει Ιταλία.
Το τωρινό ματς θα καθορίσει ποιος θα το πάρει τύποι μ; ν νικήσει το Βέλγιο, η Βελγιαρα, αν δε περασει Ιταλία.
Στο μονο ηταν αυταστα τρια κορνερ μπεναλτυ για την πορτογαλια.
επαιζε μπακοτερμα ο μπαρος τοτε μικροςΣτο μονο ηταν αυτα
μλκ ημανε μαεστρος στη μπαλα εκανα δυνατο παιχνιδι η η μπαλα περναγε η ο παιχτης και οι δυο μαζι ποτεΣ.επαιζε μπακοτερμα ο μπαρος τοτε μικρος
μλκ ημανε μαεστρος στη μπαλα εκανα δυνατο παιχνιδι η η μπαλα περναγε η ο παιχτης και οι δυο μαζι ποτεΣ.
Μην μου πεις ότι έκανες και αυτό πάνω στον παροξυσμόμε καρδουλες στα μαγουλα και αυτογραφο στο μπρατσο.
Eννιοτε ουτε η μπαλα ουτε ο παιχτηςμλκ ημανε μαεστρος στη μπαλα εκανα δυνατο παιχνιδι η η μπαλα περναγε η ο παιχτης και οι δυο μαζι ποτεΣ.
ριχναμε κει κανενα στιχακι απο κακα κοριτσα ηρθες σαν το δολοφονο.Μην μου πεις ότι έκανες και αυτό πάνω στον παροξυσμό
τι να σου πω συνηθως παγκο ημουνα στα κλεφτα εριχνα τιποτα κλωτσιδια στους αντιπαλους.Eννιοτε ουτε η μπαλα ουτε ο παιχτης
Μπαρε κάποιος γκαντεμιασε την Πορτογαλία σμρστα τρια κορνερ μπεναλτυ για την πορτογαλια.
Bγαινει σε αθλητικη εκπομπη τυπος πριν λιγα χρονια στη Σαλονικη και ακολουθει ο εξης διαλογος.τι να σου πω συνηθως παγκο ημουνα στα κλεφτα εριχνα τιποτα κλωτσιδια στους αντιπαλους.