athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.254
- Πόντοι
- 12.756
ο αμστελακιας κλασικαΜπαρε κάποιος γκαντεμιασε την Πορτογαλία σμρ
ο αμστελακιας κλασικαΜπαρε κάποιος γκαντεμιασε την Πορτογαλία σμρ
ο βραχιολακιας βλεπει δακη στην ετ1 και δακρυζει.ο αμστελακιας κλασικα
Ο Παπαβασιλείου είναι σαν κλαμμένη καπότα τύπεΔωσε κανα μπενάλντι στο Ροναλντο να βάλει γκολ
Bγαινει σε αθλητικη εκπομπη τυπος πριν λιγα χρονια στη Σαλονικη και ακολουθει ο εξης διαλογος.
-Αν δεν ειχα εγω το προβλημα,ξερεις που θα επαιζα τωρα?
-...(παραγωγος την ψιλιαζεται και αλλαζει θεμα)
-Αν δεν ειχα εγω το προβλημα ξες που θα επαιζα τωρα?
-Ποιο προβλημα???
-Δεν ηξερα να παιζω μπαλα
αντε γεια τωρα.
εκανα οτι μπορουσα τι αλλο θελατε να μπω μεσα να σμπρωξω εγω τη μπαλα στα διχτυα.
Tα χω δει αυτα με τον Μακη
εκανες τα γνωστα τυχερα σου ποιος εισαι ρε πουστη ο νεραιδονονος;εκανα οτι μπορουσα τι αλλο θελατε να μπω μεσα να σμπρωξω εγω τη μπαλα στα διχτυα.
αυριο παλια αλλα ξεκινηστε ενα ερανο γιατι εχω τιναξει τη μπανκα στον αερα.εκανες τα γνωστα τυχερα σου ποιος εισαι ρε πουστη ο νεραιδονονος;
Το πιο ωραιο το ειχε πει μια φορα ο Ιωαννιδης στον Σουμποτιτς, επειδη δεν μπορουσε να βαλει τριποντο με τιποτα σε ενα ματς, "ρε μαλακα τι να κανω πια, να σου ρυθμισω το χερι?"εκανα οτι μπορουσα τι αλλο θελατε να μπω μεσα να σμπρωξω εγω τη μπαλα στα διχτυα.
Άνετα. Η Ιταλία βέβαια χθες με την ψυχή στο στόμα την Αυστρία. Και το Βέλγιο σήμερα βέβαια με την ψυχή στο στόμα, αλλά την πρωταθλήτρια Ευρώπης.Bέλγιο-Ιταλία θα είναι το καλύτερο ματς του τουρνουά. Θα μπορούσε να είναι και ο τελικός
Nα ετοιμασουν την κωλοτρυπιδα τους οι Ιταλοι.
Η Γερμανία φίλε θα σηκώσει κεφάλι.. Έχει ομάδα.Πολυ φοβαμαι ότι ολα πάνε για Αγγλια.Αν βγάλει Γερμανια φτανει τελικο.Δεν εχει αλλο δυσκολο αντιπαλο μετα....
Πολυ φοβαμαι ότι ολα πάνε για Αγγλια.Αν βγάλει Γερμανια φτανει τελικο.Δεν εχει αλλο δυσκολο αντιπαλο μετα....