baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.241
- Πόντοι
- 5.097
μλκ ειδα στην τιβι το σπιτι του γαματη ειναι η στ πτερυγα κορυδαλλου.θα περιμενω να ερθει Νιπλης να μου δανεισει
μλκ ειδα στην τιβι το σπιτι του γαματη ειναι η στ πτερυγα κορυδαλλου.θα περιμενω να ερθει Νιπλης να μου δανεισει
Ναι σώθηκες με το μπρουκλη καλύτερα να πάρεις από κανένα φτωχό,παρά με το μπρουκλη.θα περιμενω να ερθει Νιπλης να μου δανεισει
Ελαφρια,μπριζολα,πατατες,σαλατα.Τωρα καφεΈλα μαν τι τσίμπησες;
ρε καμενο στον εαυτο σου παραθετεις?ξεπερασες και τον μαλακο τακη.
Τι ελαφριά ρε μάν μπριζόλα από σκύλο ήταν η μπριζόλα;Ελαφρια,μπριζολα,πατατες,σαλατα.Τωρα καφε
χαρτι τριπλο να παιρνεις να προσεχεις τις αιμοροιδες σου.Ελαφρια,μπριζολα,πατατες,σαλατα.Τωρα καφε
Ρε. Πήγαινε να δεις τι γίνεται στη Ποντίων που σου λέω..ρε καμενο στον εαυτο σου παραθετεις?ξεπερασες και τον μαλακο τακη.
ποσοστα παιρνεις?Ρε. Πήγαινε να δεις τι γίνεται στη Ποντίων που σου λέω..
Τυπε κάποιος είναι πιο γκαντέμης απ το Μητσοτάκηθα κανω οτι μπορω.
Το έχει δικός μου ο ψηστης του Καράμπαμπα ο παλιός.ποσοστα παιρνεις?
και τι κανει τωρα τηγανιζει πιροσκι?Το έχει δικός μου ο ψηστης του Καράμπαμπα ο παλιός.
τωρα δυσκολα τα πραγματα ....
Εντωμεταξύ η φάση του γκολ ξεκίνησε που εψαξε τον Λουκάκου με μακρινή μπαλιά από την άμυνα. Κοντρολαρε ωραία, έσπασε ωραία και τα χαφ των Βελγων χτύπησαν. Λουκάκου και Ροναλντο παίζουν πολύ καλά και εκτός περιοχής, αυτό βοηθάει περισσότερο το Βέλγιο με τις χαφαρες που έχει. Ενώ ο Ροναλντο πρέπει να το πάρει πάνω του μόνος του.τωρα δυσκολα τα πραγματα ....
Ε ναι τι να κάνει έχει τη γυναίκα του ρωσσοποντια και κάνει γαμάτα πιροσκί.και τι κανει τωρα τηγανιζει πιροσκι?
μλκ ειδα στην τιβι το σπιτι του γαματη ειναι η στ πτερυγα κορυδαλλου.
Δε θα παίξει 2ο ημίχρονο;Παει ο ντε μπροινε κριμα...
Εγινε αλλαγη, μπηκε ο μερτενςΔε θα παίξει 2ο ημίχρονο;