Welcomesinnerz
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2019
- Like
- 35
- Πόντοι
- 0
θα το τελειωσει ο νε μπροινε το παιχνιδι
μπαρε οταν χεζεσαι στην οικοδομη χεζεις στα δωματια υπο κατασκευη και σκουπιζεσαι με τις σακουλες απο τα τσιμεντα τιταν; αν ξαναπαω Πετραλωνα θα παω μονο για δημοτικος συμβουλος να καθαρισω την πλεμπαεγω φταιω που κανονιζω να φτιαξω μελι λαδι στα πετραλωνα για παν ενδεχομενο που επιστρεψει στα πατρια εδαφη.
Αχαριστια παντου φιλε Βαρο,δεν εκτιμανε τιποτα.Απο δω και περα να δινεις κοντρα προγνωστικα(μπας και κονομησει ο κοσμος)εγω φταιω που κανονιζω να φτιαξω μελι λαδι στα πετραλωνα για παν ενδεχομενο που επιστρεψει στα πατρια εδαφη.
Ίσως αυτό είναι το κακό των δύο ομάδων που έχουν τους καλύτερους σεντερ φορ της διοργάνωσης (μαζί με την Πολωνία που όμως δε συνεχίζει). Η Πορτογαλία πατάει καλά, αλλά το Βέλγιο έχει περισσότερη ποιοτητα. Και ίσως αυτό να φανεί αποφασιστικό για την πρόκριση.Εμένα με ενοχλεί που ενώ έχουν ποιότητα ως ομάδες,παίζουν το ''Βρείτε τον Λουκάκου/Κριστιάνο''
στρη παραφροσυνη σου στο μονο που θα σου απαντησω ειναι οτι δεν χεζω οπου να ναι δεν ειμαι τσιμυς. θα σε βγαλει ο βραχιολακιας δημοτικο συμβουλο θα πονταρει πανω σου.μπαρε οταν χεζεσαι στην οικοδομη χεζεις στα δωματια υπο κατασκευη και σκουπιζεσαι με τις σακουλες απο τα τσιμεντα τιταν; αν ξαναπαω Πετραλωνα θα παω μονο για δημοτικος συμβουλος να καθαρισω την πλεμπα
το ειπες..τι εβαλε ο Αζαρ γκολαραΊσως αυτό είναι το κακό των δύο ομάδων που έχουν τους καλύτερους σεντερ φορ της διοργάνωσης (μαζί με την Πολωνία που όμως δε συνεχίζει). Η Πορτογαλία πατάει καλά, αλλά το Βέλγιο έχει περισσότερη ποιοτητα. Και ίσως αυτό να φανεί αποφασιστικό για την πρόκριση.
στρη παραφροσυνη σου στο μονο που θα σου απαντησω ειναι οτι δεν χεζω οπου να ναι δεν ειμαι τσιμυς. θα σε βγαλει ο βραχιολακιας δημοτικο συμβουλο θα πονταρει πανω σου.
Και τώρα να δούμε πως θα το γυρίσει η Πορτογαλία...το ειπες..τι εβαλε ο Αζαρ γκολαρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τωρα δυσκολα τα πραγματα ....Και τώρα να δούμε πως θα το γυρίσει η Πορτογαλία...
θα κανω οτι μπορω.Και τώρα να δούμε πως θα το γυρίσει η Πορτογαλία...
Θες ανατροπή;θα κανω οτι μπορω.
θα το παιξω 1Χ.τωρα δυσκολα τα πραγματα ....
βασιζομαστε πανω σου να ξερεις γουρλη του μπουθα κανω οτι μπορω.
ριξε οτι εχεις και δεν εχεις 20 λεπτα η στηλη ειναι.βασιζομαστε πανω σου να ξερεις γουρλη του μπου
θα ριξω πεντε σεντσιαριξε οτι εχεις και δεν εχεις 20 λεπτα η στηλη ειναι.
Ειχαμε εναν γουρλη στο σαη,τωρα βρηκαμε και 2ο κατσικοποδαροβασιζομαστε πανω σου να ξερεις γουρλη του μπου
γι'αυτο στο ειπα κανε ερανο στην πολυκατοικια να μαζεψετε 20 σεντς.θα ριξω πεντε σεντσια
Έλα μαν τι τσίμπησες;Ειχαμε εναν γουρλη στο σαη,τωρα βρηκαμε και 2ο κατσικοποδαρο
θα περιμενω να ερθει Νιπλης να μου δανεισειγι'αυτο στο ειπα κανε ερανο στην πολυκατοικια να μαζεψετε 20 σεντς.
Έλα μαν τι τσίμπησες;