Νέα

Euro 2020

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 124K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά ομάδα θα πάρει το Εuro;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    161
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.254
Πόντοι
12.756
εγω φταιω που κανονιζω να φτιαξω μελι λαδι στα πετραλωνα για παν ενδεχομενο που επιστρεψει στα πατρια εδαφη. :confused: :confused: :confused:
μπαρε οταν χεζεσαι στην οικοδομη χεζεις στα δωματια υπο κατασκευη και σκουπιζεσαι με τις σακουλες απο τα τσιμεντα τιταν; :confused:αν ξαναπαω Πετραλωνα θα παω μονο για δημοτικος συμβουλος να καθαρισω την πλεμπα:confused:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.806
Πόντοι
6.056
εγω φταιω που κανονιζω να φτιαξω μελι λαδι στα πετραλωνα για παν ενδεχομενο που επιστρεψει στα πατρια εδαφη. :confused: :confused: :confused:
Αχαριστια παντου φιλε Βαρο,δεν εκτιμανε τιποτα.Απο δω και περα να δινεις κοντρα προγνωστικα(μπας και κονομησει ο κοσμος) :confused: :confused: :confused:

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Εμένα με ενοχλεί που ενώ έχουν ποιότητα ως ομάδες,παίζουν το ''Βρείτε τον Λουκάκου/Κριστιάνο''
Ίσως αυτό είναι το κακό των δύο ομάδων που έχουν τους καλύτερους σεντερ φορ της διοργάνωσης (μαζί με την Πολωνία που όμως δε συνεχίζει). Η Πορτογαλία πατάει καλά, αλλά το Βέλγιο έχει περισσότερη ποιοτητα. Και ίσως αυτό να φανεί αποφασιστικό για την πρόκριση.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.241
Πόντοι
5.097
μπαρε οταν χεζεσαι στην οικοδομη χεζεις στα δωματια υπο κατασκευη και σκουπιζεσαι με τις σακουλες απο τα τσιμεντα τιταν; :confused:αν ξαναπαω Πετραλωνα θα παω μονο για δημοτικος συμβουλος να καθαρισω την πλεμπα:confused:
στρη παραφροσυνη σου στο μονο που θα σου απαντησω ειναι οτι δεν χεζω οπου να ναι δεν ειμαι τσιμυς. :confused: :confused: :confused: θα σε βγαλει ο βραχιολακιας δημοτικο συμβουλο θα πονταρει πανω σου. :confused::confused::confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.254
Πόντοι
12.756
Ίσως αυτό είναι το κακό των δύο ομάδων που έχουν τους καλύτερους σεντερ φορ της διοργάνωσης (μαζί με την Πολωνία που όμως δε συνεχίζει). Η Πορτογαλία πατάει καλά, αλλά το Βέλγιο έχει περισσότερη ποιοτητα. Και ίσως αυτό να φανεί αποφασιστικό για την πρόκριση.
το ειπες..τι εβαλε ο Αζαρ γκολαρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

στρη παραφροσυνη σου στο μονο που θα σου απαντησω ειναι οτι δεν χεζω οπου να ναι δεν ειμαι τσιμυς. :confused: :confused: :confused: θα σε βγαλει ο βραχιολακιας δημοτικο συμβουλο θα πονταρει πανω σου. :confused::confused::confused:
:tooth: :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom