athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 53.983
- Πόντοι
- 12.756
σου εδωσα σαφεις και πληρεις πληροφοριες ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΔΑΡΕ ΟΙΚΟΔΟΜΕ σκασερωτα τον ανθρωπο ρε μπαγλαμα αλλα επειδη σε τρωει ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.
σου εδωσα σαφεις και πληρεις πληροφοριες ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΔΑΡΕ ΟΙΚΟΔΟΜΕ σκασερωτα τον ανθρωπο ρε μπαγλαμα αλλα επειδη σε τρωει ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.
παλι στο μπαλκονι θα σουνα.Θα ξεσαλώσουν σήμερα οι Τσέχες στη Βουδαπέστη,α ρε να'μασταν εκεί
ειναι αλβανικο το ζητημα δεν πρεπει να αναμιχτουμε στα του οικου τους.Ναι τύπε μου τους γνώρισε διαδικτυακά και της έκαναν οι συμπατριώτες της τον κώλο τριαντάφυλλο...
Δε μου αρέσει ρε τύποι να ευλογώ τα γενιά μου, αλλά αυτό φαινόταν.Eδω πηγε να χασει ματς απο τους αμπαλους τους Ουκρανους στο Αμστερνταμ κιολας. Αμυνα χωνι. Η Τσεχια ειναι πολυ πιο σοβαρη και συγροτημενη ομαδα .
λεγε τι πιστευεις για τον αλλο αγωνα να παιξουν τα παιδια το αντιθετο να πανε ταμειοτι εχουμε να χασουμε το βραδακι?
Σε τέτοιες διοργανώσεις Μανολο μόνο ρεΠοσο θα'θελα Σωτηρακόπουλο στο Αγγλία-Γερμανία,να περιγράφει σαν κλαμένο νιμού τον αποκλεισμό της Αγγλίας
το κραταω μυστικο θα το μαθετε στο 70.λεγε τι πιστευεις για τον αλλο αγωνα να παιξουν τα παιδια το αντιθετο να πανε ταμειο
το κραταω μυστικο θα το μαθετε στο 70.
Η Βουδαπέστη είναι στην Ουγγαρία.Θα ξεσαλώσουν σήμερα οι Τσέχες στη Βουδαπέστη,α ρε να'μασταν εκεί
Η Βουδαπέστη είναι στην Ουγγαρία.
Αφου δεν ειμαστε εμεις εκει να τους κοψουμε τον δρομο για τον τελικο χαλαλι τους ας πανε....Ρε τα σκυλιά τους Τσέχους,θα χτυπήσουν κανα τελικό πάλι εκεί που δεν το περιμένουμε
Ναι σε ολαg/g & over2.5 το ματσάκι του Βελγίου με τον Σάντος το βράδυ δύσκολα πιστεύω πως θα χαλάσει.
μας φοβουνται γι'αυτο μας αφηνουν στην απ'εξω.Αφου δεν ειμαστε εμεις εκει να τους κοψουμε τον δρομο για τον τελικο χαλαλι τους ας πανε....
Αφου δεν ειμαστε εμεις εκει να τους κοψουμε τον δρομο για τον τελικο χαλαλι τους ας πανε....
ημασταν ο φοβος και ο τρομος.Θυμίζουν την Ελλάδα του 2004,λίγο ταλέντο αλλά πολύ τρέξιμο,ομοιογένεια,ο ορισμός της ομάδας.Δεν ξεμπλέκει κανεις εύκολα μ'αυτούς,όπως και με μας τότε