celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.018
- Πόντοι
- 6.056
Να μην μου πεις,νομιζω παλια ειχα παραπανωμλκ να σου πω μια αληθεια για να καταλαβεις τι μυαλο ειχαμε παιδια.
Να μην μου πεις,νομιζω παλια ειχα παραπανωμλκ να σου πω μια αληθεια για να καταλαβεις τι μυαλο ειχαμε παιδια.
Η Γαλλια σε ποιο ματς εχει δικαιωσει τον τιτλο του απολυτου φαβορι?Κοιτά , αν διάβασες τις προβλέψεις μου για το euro θα είδες ότι είπα πως θα περάσει η Ουαλία και όχι η Δανία . Ε λοιπόν διαψεύστηκα πανηγυρικά σε αυτήν μου την πρόβλεψη . Παρόλα αυτά ακόμα πιστεύω ότι οι Ολλανδοί θα φτάσουν μέχρι τα ημιτελικά . Και όπως επίσης έχω πει τους θεωρώ ακόμα το δεύτερο φαβορί για την κατάκτηση του euro (εάν δεν το πάρει η Γαλλία η οποία κακά τα ψέματα είναι το απόλυτο φαβορί )
Eδω πηγε να χασει ματς απο τους αμπαλους τους Ουκρανους στο Αμστερνταμ κιολας. Αμυνα χωνι. Η Τσεχια ειναι πολυ πιο σοβαρη και συγροτημενη ομαδα .Κοιτά , αν διάβασες τις προβλέψεις μου για το euro θα είδες ότι είπα πως θα περάσει η Ουαλία και όχι η Δανία . Ε λοιπόν διαψεύστηκα πανηγυρικά σε αυτήν μου την πρόβλεψη . Παρόλα αυτά ακόμα πιστεύω ότι οι Ολλανδοί θα φτάσουν μέχρι τα ημιτελικά . Και όπως επίσης έχω πει τους θεωρώ ακόμα το δεύτερο φαβορί για την κατάκτηση του euro (εάν δεν το πάρει η Γαλλία η οποία κακά τα ψέματα είναι το απόλυτο φαβορί )
Νομιζω το '90 ηταν που επαιζαν παλι οι δυο τωρινοι αντιπαλοι.Νικη Ιταλιας με 1-0.Ας γινει το ιδιο εστω στα χασομερια να πληρωθει το Συμπαν..Τα βρισκουν σκουρα οι Ιταλοι
Αν φορουσα καλτσες θα ειχαν γεμισει σκατο απο την επιθετικη κινηση των Αυστριακων στο τελευταιο διλεπτο...?Τα βρισκουν σκουρα οι Ιταλοι
Γαμιολα Ιταλία όλους κουβα τους πήγεΑν φορουσα καλτσες θα ειχαν γεμισει σκατο απο την επιθετικη κινηση των Αυστριακων στο τελευταιο διλεπτο...?
Εχεις ποντάρει;ΜΑΛΛΟΝ ΟΦ ΣΑΙΝΤ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τσαμπα η χαρα που εκανα.
ειμαι ο ρομπεν των δασων ειμαι παντα υπερ των αδυναμων. δεν λεω των φτωχων γιατι θα πεταχτει ο αθηναιος να ζητησει δανεικα.Εχεις ποντάρει;
λυπαμαι αλλα μυριζομαι Χ οπως μυριζεσε εσυ τα σκατα σου.Κεφαλο-βολλευ ρε...πως τον λεγανε εκεινον τον κοντοπουτανο που δεν εχανε κεφαλια στην Ιταλια το 2006;Αυτος θα καθαριζε ρε....σφουγγαριζω τα σκατα μου τωρα!
Γαμημενε τραγοποδαρεειμαι ο ρομπεν των δασων ειμαι παντα υπερ των αδυναμων. δεν λεω των φτωχων γιατι θα πεταχτει ο αθηναιος να ζητησει δανεικα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
λυπαμαι αλλα μυριζομαι Χ οπως μυριζεσε εσυ τα σκατα σου.
εχεις παρατηρησει οτι ο βραχιολακιας δεν βλεπει γιουρο μαλλον η ασπρομαυρη τηλεοραση του πιανει μονο κρατικα.Γαμημενε τραγοποδαρε
εχεις παρατηρησει οτι ο βραχιολακιας δεν βλεπει γιουρο μαλλον η ασπρομαυρη τηλεοραση του πιανει μονο κρατικα.