athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.550
- Πόντοι
- 12.756
να τσουγκριζουν με τον σαντ μαν απο το διπλα μπαλκονι.
να τσουγκριζουν με τον σαντ μαν απο το διπλα μπαλκονι.
Εσένα σε βαρεσανε τα ουισκακια μου φαίνεται μαν.Κοτοπουλο,κεμπαπ,σαλατα,φετα,κατι λουκανικα.Τωρα τελειωσα καφε και σκεφτομαι να φαω φρουτα ή να κανω κι αλλον καφε.Μαλλον μποθ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν θυμαμαι ακριβως,αλλα νομιζω συμφωνησες
Για να μην ξεχνιομαστε26,00 αποδοση η Δανια τωρα.
Εριξα 200 για 5.200.
Μην σωσει και ερθει.
Ειμαι ρομαντικος εγω.
Απο τωρα βλεπω σε αφιερωματα την επικη πορεια της Δανιας για τον τιτλο μετα το συμβαν του Ερικσεν, και τον επιθετικο της Ιντερ να σηκωνει την κουπα μεσα στο Γουεμπλει με ριγη συγκινησης να δονούν ολη την Ευρωπη
Οχι μεγαλες ποσοτητες ομως.Ελαφριά κι'εσύ...
Δεν πινω ρεΕσένα σε βαρεσανε τα ουισκακια μου φαίνεται μαν.
πινω μπυρα κρεταν κινγκς. ψωφητε τωρα απο την ζημια σας.Μονο οταν χεζεις γινονται αυτα
Οχι τσαι με λεμονι στο μπαλκονι?καρπουζι με φετα στο μπαλκονι.
πανε οι αμστελ;πινω μπυρα κρεταν κινγκς. ψωφητε τωρα απο την ζημια σας.
αν σε εχει παει αιμα καλο ειναι το τσαι με λεμονι.Οχι τσαι με λεμονι στο μπαλκονι?
μου κοψανε την πιστωση.πανε οι αμστελ;
καρπουζι με φετα στο μπαλκονι.
λειπει ο αρχοντας των βραχιολιων.ολοι οι αρχονταραιοι ειμαστε εδω μαζεμενοι
Όλοι στα μπαλκόνια με καρπούζι-φέτα-μπύρα??ολοι οι αρχονταραιοι ειμαστε εδω μαζεμενοι
Κριμα τον αγωνα που εκανε καποτε ο Κωστοπουλος να μας ξεβλαχέψειΌλοι στα μπαλκόνια με καρπούζι-φέτα-μπύρα??
και μπυρα κρεταν μην το ξεχνας αυτο οχι οτι και οτιΌλοι στα μπαλκόνια με καρπούζι-φέτα-μπύρα??
τι απ'ολα σε χαλασε?Κριμα τον αγωνα που εκανε καποτε ο Κωστοπουλος να μας ξεβλαχέψει
Κριμα τον αγωνα που εκανε καποτε ο Κωστοπουλος να μας ξεβλαχέψει
Τιποτα ρε, ολα μ αρεσουντι απ'ολα σε χαλασε?
ειναι σαββατοβραδο κανουμε υπερβαση.και μπυρα κρεταν μην το ξεχνας αυτο οχι οτι και οτι