Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 10.994
- Πόντοι
- 2.606
τι απ'ολα σε χαλασε?
Μύκονο δεν δεν έχει φετος;
τι απ'ολα σε χαλασε?
ειναι σαββατοβραδο κανουμε υπερβαση.
κατσε ρε μλκ τι ειμαι απενταρος φοιτητης η ποδοσφαιριστης να παω τετοια εποχη.Μύκονο δεν δεν έχει φετος;
κατσε ρε μλκ τι ειμαι απενταρος φοιτητης η ποδοσφαιριστης να παω τετοια εποχη.
Εν τω μεταξύ, είναι ζήτημα αν έχω παρακολουθήσει 5 λεπτά...
τι θα μας ζητησει σε ανταλλαγμα ειναι το θεμαΝα ζητήσουμε τα κλειδιά από τον βάρο, τι λες??
δλδ καθε σκ επρεπε να ειμαι μυκονο?Προτιμάς σκ στο μπαλκόνι με καρπούζι-φέτα-μπύρα κρετάν δλδ...
Α ρε Κωστόπουλε τζάμπα η διαφήμιση και τα ξεκωλα στο Νίτρο...
να φερετε και τον τσιμυ μαζι ενας μπουστης σε ανεβαζει λεβελ στη μυκονο.τι θα μας ζητησει σε ανταλλαγμα ειναι το θεμα
τι θα μας ζητησει σε ανταλλαγμα ειναι το θεμα
δλδ καθε σκ επρεπε να ειμαι μυκονο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
να φερετε και τον τσιμυ μαζι ενας μπουστης σε ανεβαζει λεβελ στη μυκονο.
ισως και νεφρα μαζιΛες να θέλει και χρήματα??
Κοιτά , αν διάβασες τις προβλέψεις μου για το euro θα είδες ότι είπα πως θα περάσει η Ουαλία και όχι η Δανία . Ε λοιπόν διαψεύστηκα πανηγυρικά σε αυτήν μου την πρόβλεψη . Παρόλα αυτά ακόμα πιστεύω ότι οι Ολλανδοί θα φτάσουν μέχρι τα ημιτελικά . Και όπως επίσης έχω πει τους θεωρώ ακόμα το δεύτερο φαβορί για την κατάκτηση του euro (εάν δεν το πάρει η Γαλλία η οποία κακά τα ψέματα είναι το απόλυτο φαβορί )Θα περασει ανετα η Ολλανδια τη Δανια. Ναι καλα.
σεπτεμβρη.Λες να θέλει και χρήματα??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πότε πήγες τελευταία φορά;
σεπτεμβρη.
Σεπτεμβρη πηγες.Δραχμη ή ευρω ειχαμε?Αυτο ειναι το θεμασεπτεμβρη.
Σεπτεμβρη πηγες.Δραχμη ή ευρω ειχαμε?Αυτο ειναι το θεμα
Υπολογιζει τωρα ποσο ειχε ο καφες που ειχε πιει στην παραλια.Ενα βδομαδιατικο ειχε μαζεψει για να πιει εκεινο τον καφεΔεν θυμάται...
μλκ να σου πω μια αληθεια για να καταλαβεις τι μυαλο ειχαμε παιδια.Σεπτεμβρη πηγες.Δραχμη ή ευρω ειχαμε?Αυτο ειναι το θεμα
μλκ να σου πω μια αληθεια για να καταλαβεις τι μυαλο ειχαμε παιδια.