celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.291
- Πόντοι
- 6.056
Σε πεντε σειρες γραπτα ή σε πεντε σειρες τηλεοπτικες?αν θες σε πεντε σειρες σου γραφω τι συμβαινει.
Σε πεντε σειρες γραπτα ή σε πεντε σειρες τηλεοπτικες?αν θες σε πεντε σειρες σου γραφω τι συμβαινει.
ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΤΙΜΗΣτο τελος διεκδικει την μιση περιουσια,βαζει Νεουορκεζο δικηγορο και τσεπωνει τα γκαφρα
Αυτα τα λες επειδη ειπε ο Βαρος οτι την πηρε το μισο χωριο,αν ακουσεις τι εχει να πει ο δικηγορος της θα αλλαξεις γνωμηΠΟΥΤΑΝΑ ΑΤΙΜΗ
γραπτα θα σε γλυτωσω απο απειρες ωρες τηλεθεασης.Σε πεντε σειρες γραπτα ή σε πεντε σειρες τηλεοπτικες?
εχει ξεφυγει απο τα συνορα του κοριου κανει διεθνη καριερα.Αυτα τα λες επειδη ειπε ο Βαρος οτι την πηρε το μισο χωριο,αν ακουσεις τι εχει να πει ο δικηγορος της θα αλλαξεις γνωμη
Εκει ειναι το νοημα,να τρως την ωρα σου και να λες μετα τι μαλακια ειδα παλιγραπτα θα σε γλυτωσω απο απειρες ωρες τηλεθεασης.
εχει ξεφυγει απο τα συνορα του κοριου κανει διεθνη καριερα.
τελικα το εβαλε η ιταλια.
''Σπιλώθηκε η τιμή της και είναι αθώα η πελάτισσά μου''?Αυτα τα λες επειδη ειπε ο Βαρος οτι την πηρε το μισο χωριο,αν ακουσεις τι εχει να πει ο δικηγορος της θα αλλαξεις γνωμη
κι εγώ 1Χ με 1,30 το είχα. Το διπλό δεν το υπολόγιζα.Φιλος μου το εριξε 1Χ...να χανεις διπλη δεν παλευεται με τιποτις...αν το επαιζα και εγω 1Χ θα το εβαζα...αλλα χαρηκα που τον ηπιανε τα μεμετια.
Eγώ της τα φόρεσα πρωτος ρε μαλάκαστα παπαρια τωρα μιλαμε για τον μουνι της λΑγκερθα,το διορθωσα γιατι παρεξηγητε ο κερατας.
Και τα 2.Και όχι μόνοΕίναι κοσοβαριοι η είναι αλβανοι
Αντερ δεν παιζω ποτέ.Σου είπα άντερ χθες,έπρεπε να το παίξεις
Καποιοι ειναι κοσοβαροι, καποιοι αλβανοι.Η εθνική Ελβετίας έχει παίχτες Αλβανούς; Πόσους έχει; Είναι κοσοβαριοι η είναι αλβανοι
Εν τω μεταξυ το αρθρο ειναι του 2020, δεν εχει τον Σακίρι μεσαΚαι τα 2.Και όχι μόνο
Οι 14 από τους 25 παίκτες της εθνικής Ελβετίας κατάγονται από άλλη χώρα
Από τους 25 ποδοσφαιριστές που κάλεσε στην εθνική Ελβετίας ο Βλαντιμίρ Πέτκοβιτς για τους αγώνες με Κροατία και Ισπανία, οι 14 δεν έχουν ελβετικές ρίζες. Δείτε τον τόπο καταγωγής του καθενός.www.sport24.gr
Όπως κι αν το πεις το αποτέλεσμα μένει το ίδιο.Εδω τις λεμε "ελλεεινιδες".Στο εξωτερικο λεγονται " πολιτικη ορθοτητα"...
ειναι ο λογος που δεν πρεπει να λεγονται εθνικες ομαδες αλλα κρατικες ομαδες.Απολαυση ηταν το ματς Αλβανια-Ελβετια στο γιουρο 2016, που επαιζαν αντιπαλοι τα αδελφια Τζακα, ο ενας Αλβανος και ο αλλος Ελβετος
Η Γαλλία πάντως έχει καλούς παίκτες.Ειναι από τα φαβορί για τον τίτλο.Μου κάνει εντύπωση το poll. Οι περισσότεροι λένε για Γαλλία. Αν κρίνω από τα μέχρι τώρα παιχνίδια, η Ιταλία έχει δείξει πολύ καλύτερη ποιότητα.