troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.049
- Πόντοι
- 5.506
παπαρια ειναι ρε αλεξη...κρυφοβαζελας με φιλοπακτζηδικα αισθηματα ειναιΟλυμπιακος ειναι
παπαρια ειναι ρε αλεξη...κρυφοβαζελας με φιλοπακτζηδικα αισθηματα ειναιΟλυμπιακος ειναι
Καλοφαγωτα στους γειτονες!η τουρκια εφαγε και τις φαπες της στο τελος και ολοκληρωθηκε η πουτσα και ξυλο.
Σκέτη απογοήτευση οι Οθωμανοί, ουσιαστικά στην έδρα τους έχασαν και μας πήγαν και κουβά στο στοίχημα....
Σου είπα άντερ χθες,έπρεπε να το παίξειςΟλυμπιακος ειναι
σε εριξε στην πρεζα η κινεζα....λειπεις απο την σειραΣου είπα άντερ χθες,έπρεπε να το παίξεις
Ακόμη στην Yidu είσαι ρε?σε εριξε στην πρεζα η κινεζα....λειπεις απο την σειρα
ειμαι τελος 5ης αλλα δεν σε ειχα δει να στα πω.....μην σποιλαρειςΑκόμη στην Yidu είσαι ρε?
Είδες όμως στην 4η σεζόν πως εκδικήθηκαν τα καμάρια μου για πάρτη μου!ειμαι τελος 5ης αλλα δεν σε ειχα δει να στα πω.....μην σποιλαρεις
στον λακο με τα φιδια εκει σου αξιζει.Είδες όμως στην 4η σεζόν πως εκδικήθηκαν τα καμάρια μου για πάρτη μου!
Και συνεχιζεται.....Είδες όμως στην 4η σεζόν πως εκδικήθηκαν τα καμάρια μου για πάρτη μου!
εσυ εταυτιζεσε με τον αγγλο ντιντι βαρο?στον λακο με τα φιδια εκει σου αξιζει.
Οι μεγάλες προσωπικότητες έχουμε άδοξο τέλος στην επίγεια ζωή,αλλά ανταμειβόμαστε αμέσως μετά.στον λακο με τα φιδια εκει σου αξιζει.
Αυτός να δεις που γουστάρει την μαλάκω που πήρα για 2η σύζυγο μου.Και συνεχιζεται.....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εσυ εταυτιζεσε με τον αγγλο ντιντι βαρο?
ναι και την γυναικα σου την γλεντανε ορδες.Οι μεγάλες προσωπικότητες έχουμε άδοξο τέλος στην επίγεια ζωή,αλλά ανταμειβόμαστε αμέσως μετά.
Δες εμένα που γλεντοκοπάω 24/7 με τον Όντιν στην Βαλχάλα.
Παντρευονται στο τελος και πανε χανειμουν Μαλβιδεςειμαι τελος 5ης αλλα δεν σε ειχα δει να στα πω.....μην σποιλαρεις
Ζεφυριωτισσα?ωραιο μουνι η ζαφειρα. ?
Λάγκερθα ρε μλκ,μου βγήκαν τα μάτιαναι και την γυναικα σου την γλεντανε ορδες.
καλο μουνι η λογκερθα.
ξερω γω με τους μαλακες νομιζω ζαφειρα ακουσα τον χοντρο.Παντρευονται στο τελος και πανε χανειμουν Μαλβιδες
Ζεφυριωτισσα?
οπως και να χει πιπα κωλο την πανε απο μουνι παρθενα.Λάγκερθα ρε μλκ,μου βγήκαν τα μάτια
?0 ως 1 γκολ Ρωσία,
2 ως 3 Ουαλία
Περιμένουμε 2 ως 3 και Ιταλία και βγάζουμε κάτι ψιλά
Για ποια σειρα λετε?Βικινγκς?ξερω γω με τους μαλακες νομιζω ζαφειρα ακουσα τον χοντρο.
οπως και να χει πιπα κωλο την πανε απο μουνι παρθενα.