troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.038
- Πόντοι
- 5.506
πτου σουΓια ποια σειρα λετε?Βικινγκς?
πτου σουΓια ποια σειρα λετε?Βικινγκς?
ναι αυτη τη μαλακια που ειναι ανικητη σε ολα γαμανε και δερνουν ολοκληρους στρατους.Για ποια σειρα λετε?Βικινγκς?
Ο Θεός μόνος του κ όλοι τους, τους πέρναγε 100 κιλ@ σουβλάκι..Αλλες εποχες.
Ο Ροναλντο διωχνει τις κοκα κολες απο το τραπεζι, ενω ο Μαραντονα ελεγε οτι επινε τεσσερα λιτρα κοκα κολα τη μερα.
Βεβαια ο Μαραντονα στα 30-32 ζυγιζε 100 κιλα ενω ο Ροναλντο στα 36-37 ειναι ακομη ρομποτ
Φιλος μου το εριξε 1Χ...να χανεις διπλη δεν παλευεται με τιποτις...αν το επαιζα και εγω 1Χ θα το εβαζα...αλλα χαρηκα που τον ηπιανε τα μεμετια.Σκέτη απογοήτευση οι Οθωμανοί, ουσιαστικά στην έδρα τους έχασαν και μας πήγαν και κουβά στο στοίχημα....
Xαχαχα!Καλα, ας περασει πρωτα απο τους 16 που πεφτει πανω στην Αγγλια και τα λεμε μετα
Τρώς καλά βάρβαρεΛάγκερθα ρε μλκ,μου βγήκαν τα μάτια
και ολη η φυλη και οι περιξ φυλες γενικα την εχει γαμησει ολη η σκανδιναβια σουηδια νορβηγια δανια δεν ξερω αν εχει φτασει και λιθουανια η χαρη της.Τρώς καλά βάρβαρε
Αριστουργημα φαινεται η σειρα,την κατεβαζω αμεσωςΤρώς καλά βάρβαρε
ουτε υποψια δεν προκειται να δεις.Αριστουργημα φαινεται η σειρα,την κατεβαζω αμεσως
Εχουν καμια παραλαγγη αυτοι οι βορειοι οπως οι δικοι μας με τους χιτωνες?και ολη η φυλη και οι περιξ φυλες γενικα την εχει γαμησει ολη η σκανδιναβια σουηδια νορβηγια δανια δεν ξερω αν εχει φτασει και λιθουανια η χαρη της.
Συ ειπαςουτε υποψια δεν προκειται να δεις.
Βάλε και εσύ κανένακαι ολη η φυλη και οι περιξ φυλες γενικα την εχει γαμησει ολη η σκανδιναβια σουηδια νορβηγια δανια δεν ξερω αν εχει φτασει και λιθουανια η χαρη της.
παρε τον χρονο σου σε λιγο θα κλεισει δεκαετια η πρωτη σεζον.Βάλε και εσύ κανέναπρώτα βρε κουστουμάτε.....δεν την έχω δει ακόμα την σειρά(στα υπόψιν) .Και το είχα για καλό κορίτσι
στα παπαρια τωρα μιλαμε για τον μουνι της λΑγκερθα,το διορθωσα γιατι παρεξηγητε ο κερατας.Γερο-Κιελινι σκοραρε
Στο τελος διεκδικει την μιση περιουσια,βαζει Νεουορκεζο δικηγορο και τσεπωνει τα γκαφραΒάλε και εσύ κανέναπρώτα βρε κουστουμάτε.....δεν την έχω δει ακόμα την σειρά(στα υπόψιν) .Και το είχα για καλό κορίτσι
Γερο-Κιελινι σκοραρε
Εκει ειναι καλη περιοδος να αρχισεις να το βλεπειςπαρε τον χρονο σου σε λιγο θα κλεισει δεκαετια η πρωτη σεζον.
αν θες σε πεντε σειρες σου γραφω τι συμβαινει.Εκει ειναι καλη περιοδος να αρχισεις να το βλεπεις