Νέα

EURO 2016 - France

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Larisseos4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποια εθνική θα το κατακτήσει / υποστηρίζετε; (2 επιλογές)

• Γαλλία

Ψήφοι: 60 31,3%
  • Αγγλία

Ψήφοι: 25 13,0%
  • Τσεχία

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ισλανδία

Ψήφοι: 5 2,6%
  • Αυστρία

Ψήφοι: 1 0,5%
  • Βόρεια Ιρλανδία

Ψήφοι: 5 2,6%
  • Πορτογαλία

Ψήφοι: 25 13,0%
  • Ισπανία

Ψήφοι: 23 12,0%
  • Ελβετία

• Ιταλία

Ψήφοι: 44 22,9%
  • Βέλγιο

Ψήφοι: 21 10,9%
  • Ουαλία

Ψήφοι: 3 1,6%
  • Ρουμανία

• Αλβανία

Ψήφοι: 7 3,6%
  • Γερμανία

Ψήφοι: 68 35,4%
  • Πολωνία

Ψήφοι: 2 1,0%
  • Ρωσία

Ψήφοι: 4 2,1%
  • Σλοβακία

Ψήφοι: 2 1,0%
  • Κροατία

Ψήφοι: 6 3,1%
  • Τουρκία

• Ουγγαρία

• Ιρλανδία

Ψήφοι: 3 1,6%
  • Σουηδία

Ψήφοι: 4 2,1%
  • Ουκρανία

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    192

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πάντως ρε Alex χωρίς πλακα τώρα, σαν μέλος και γενικά με την συμπεριφορά που έχεις σε πάω. Απλά έτυχε 2-3 φορες σε ανάλογα θέματα να τα πούμε πιο έντονα. Δεν ξέρω αν ήταν ατυχία απλά έκατσε να είσαι εσύ, δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.214
Πόντοι
7.786
εχουμε και το θεμα με τους τσαμηδες που συνεργαστηκαν με τος γερμανους κατακτητες εναντιων των  ελληνων

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Πάντως ρε Alex χωρίς πλακα τώρα, σαν μέλος και γενικά με την συμπεριφορά που έχεις σε πάω. Απλά έτυχε 2-3 φορες σε ανάλογα θέματα να τα πούμε πιο έντονα. Δεν ξέρω αν ήταν ατυχία απλά έκατσε να είσαι εσύ, δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου.
Ούτε εγω βεβαια. Με κανεναν δεν εχω προσωπικα. Συγνωμη αν ηταν το υφος μου λιγο εντονο. Αυτο ειναι το στυλ μου ομως.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.322
Πόντοι
17.085
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.214
Πόντοι
7.786
η ουσια μια ειναι οτι η αλβανια θελει να επεκταθει  για αυτο επιτιθεται με διαφορους τροπους

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Παλι για ιστορικα θεματα τσακωνεστε;
Ελπιζω να ηταν πιο διαβασμενος αυτην την φορα.
Το κακο ειναι να εισαι μην ξερεις και να εισαι εριστικος.

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τυπε ειναι μια ερευνα για την συγχρονη πολιτικη κατασταση στην αλβανια και το πως και γιατι επηρεαζονται οι γυρω χωρες

Παραθετει τις αποψεις χωρις να βγαζει συμπερασμα. Μαλιστα απο το υφος που γραφει στον επιλογο μοιαζει να πιστευει οτι το ιλλυριο θεμα προεκυψε απο την αναγκη των αλβανων να διεκδικησουν εδαφη, ισχυριζομενοι οτι ειναι δικα τους απο την αρχαιοτητα
Αυτό που υπάρχει είναι ότι οι περισσότεροι ιστορικοί τους συνδέουν με τους αρχαίους Ιλλυριούς.

Ούτε εγω βεβαια. Με κανεναν δεν εχω προσωπικα. Συγνωμη αν ηταν το υφος μου λιγο εντονο. Αυτο ειναι το στυλ μου ομως.

Όχι ρε συ σιγά τι συγγνώμη μη το ξαναπείς. Συνηθισμένο είναι να μιλάς και πιο έντονα απλά δεν ξέρω πως έκατσε και με σένα ειδικά!  :grin: Και να πεις, είσαι και ο μονος φίλος-μέλος που έχω στο site.  :grin:

Παλι για ιστορικα θεματα τσακωνεστε;
Ελπιζω να ηταν πιο διαβασμενος αυτην την φορα.
Το κακο ειναι να εισαι μην ξερεις και να εισαι εριστικος.
Οχι ρε συ νταξ, ολα καλά  :grin:

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Εδώ Έλληνες συνεργάστηκαν με Γερμανούς εναντίον Ελλήνων οι Τσάμηδες θα κώλωναν;  :grin:
Άλλο να συνεργάζεται ο άλλος για λιρες,θεση στη κατοχικη Ελλαδα,οικοπεδα και σπιτια και άλλο οι Τσαμηδες που θελαν να φτιαξουν κρατος εν κρατει.Δε το αρνουνταν.Καναν πολλα στη περιοχη που ουτε Ιταλοι Γερμανοι δε καναν.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.685
Πόντοι
26.141
λοιπον και οι αλβανοι να ειναι υλλιριοι δεν σημαινει τιποτα αφου δεν εχει σημασια αν εισαι αρχαιος λαος αλλα τι εχεις προσφερει στην ανθρωποτητα!!!!ξερετε κανενα επιτευμα των υλλιριων????????????? :o :o :o :o :o :o :o :o κανενα

επισης οι τσαμηδες σχεδον ολοι συνεργαστηκαν με ιταλους καταχτητες και γερμανου το 41-44 οποτε λογικα μετα στον εμφυλιο κυριως οι δεξιες κυβερνησεις να ειχαν τασεις ωστε να τους διωχνουν ενα λαιτ πογκρομ διωγμο αλλα ποτε σφαγμους βιασμους και ομαδικες εκτελεσεις

αληθεια ξερετε οτι στην συγχρονη ελλαδα και μεχρι το 1986 οι πμακοι ελληνες σλαβικης προελευσης μουσουλμανοι στο θρησκευμα και πολυ λενε οτι εινια κκαι φυλη μακεδονικη που προηλθε απο τον μεγα αλεξανδρο,ξερατε οτι εως προσφατ το 1986 δεν μπορουσαν να χτισουν  τουαλετες στα σπιτια τους και οποιαδηποτε οικοδομικη αδεια να παρουν στη θρακη και επισης για να εισελθουν στην πολη της ξανθης ειχε μπαρες και επρεπε να ειχαν συνοδευτικα εγγραφα το λογο επισκεψης στο νιτιο νομο ξανθης!!φανταστειτε απο καπανδριτι για να μπεις αθηνα να εχει στα διοδια συνοριακους και να μπαινει ο καπαμδριτιωτης με εγγραφα βιζα για να μπει αθηνα

λιγο γαμηθηκε το θρεντ με ασχετα πραμματα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
αυτα με τους τσαμηδες προδοτες σε αντιθεση με τους πομακους που οτνως ειχαμε πολιτικη εξοντωη απο την ελλαδα

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
599
Πόντοι
306
λοιπον και οι αλβανοι να ειναι υλλιριοι δεν σημαινει τιποτα αφου δεν εχει σημασια αν εισαι αρχαιος λαος αλλα τι εχεις προσφερει στην ανθρωποτητα!!!!ξερετε κανενα επιτευμα των υλλιριων????????????? :o :o :o :o :o :o :o :o κανενα
Παίζουν οι Ιλλυριοί στο euro 2016?

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Τι γαμω ομαδα αυτη η ισπανια.. :headbang: :headbang: :headbang:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Τι γαμω ομαδα αυτη η ισπανια.. :headbang: :headbang: :headbang:
Με κανενα πεναλτυ θα κερδισουν μαλλον, αν κερδισουν.
Εκνευριστικοι.
Το γνωστο αντιπαθητικο γυρω γυρω ολοι της Μπαρτσελονα. Ουστ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Σαν να βλεπω τον τύπο Πουλί να χτυπιεται σε καθε ευκαιρια της Ισπανιας  :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Κάντε κανενα σουτ ρε αχρηστοι. Γυρω γυρω ολοι να φτασετε μεχρι τη γραμμη του τερματος.
Ελεος.

Η Αρσεναλ και η Μπαρτσελονα κατεστρεψαν το ποδοσφαιρο.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Σαν να βλεπω τον τύπο Πουλί να χτυπιεται σε καθε ευκαιρια της Ισπανιας  :2funny: :2funny:
νταξει μαλλον ειναι μιλημενο για Χ
αυτα που εχουν χασει ΔΕ ΧΑΝΟΝΤΑΙ
ο αλλος πιανει ψοφια κεφαλια απο το 1 μετρο και ο αλλος περιμενει χαρακτηριστικα να του κανουν τακλιν σε τετατετ
εχω φαει το μαξιλαρι του καναπε με τους μαλακες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom