Νέα

EURO 2016 - France

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Larisseos4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια εθνική θα το κατακτήσει / υποστηρίζετε; (2 επιλογές)

• Γαλλία

Ψήφοι: 60 31,3%
  • Αγγλία

Ψήφοι: 25 13,0%
  • Τσεχία

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ισλανδία

Ψήφοι: 5 2,6%
  • Αυστρία

Ψήφοι: 1 0,5%
  • Βόρεια Ιρλανδία

Ψήφοι: 5 2,6%
  • Πορτογαλία

Ψήφοι: 25 13,0%
  • Ισπανία

Ψήφοι: 23 12,0%
  • Ελβετία

• Ιταλία

Ψήφοι: 44 22,9%
  • Βέλγιο

Ψήφοι: 21 10,9%
  • Ουαλία

Ψήφοι: 3 1,6%
  • Ρουμανία

• Αλβανία

Ψήφοι: 7 3,6%
  • Γερμανία

Ψήφοι: 68 35,4%
  • Πολωνία

Ψήφοι: 2 1,0%
  • Ρωσία

Ψήφοι: 4 2,1%
  • Σλοβακία

Ψήφοι: 2 1,0%
  • Κροατία

Ψήφοι: 6 3,1%
  • Τουρκία

• Ουγγαρία

• Ιρλανδία

Ψήφοι: 3 1,6%
  • Σουηδία

Ψήφοι: 4 2,1%
  • Ουκρανία

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    192

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Είναι φασιστική χώρα με φασίστες οπαδούς. Πολύ απλό...
Πολυ ισοπεδωτικό θα ελεγα.

Αν υπαρχει ΜΙΑ χωρα με βεβαρημενο "μητρωο" οπαδων αυτη ειναι η Αγγλια βεβαια.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Είσαι τόσο ανεγκέφαλος η το παίζεις ρε φίλε? Και αυτός έχει και δικαίωμα ψήφου τώρα :jerking: :jerking:

Και όχι μόνο, αγαπητέ μάρτυρα του Αυναάν.

Έχω και το δικαίωμα να σε προστατεύσω μαζί με τις Ένοπλες Δυνάμεις, και από τους τσάμηδες.

Αλλά δεν μπορώ να σε προστατεύσω από την αθεράπευτη μαλακία που σε δέρνει...

Άκου εκει; Οι Αλβανοί ο αρχαιότερος λαός στην Ευρώπη.

Κατάλαβα από πού προμηθεύεται μπάφο. Εντάξει...

Μερ φρουμ!

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εσυ που τις εχεις ομως, δεν βλεπω να παραθετεις τιποτα.
Την αποψάρα σου μας λες τοση ωρα. Εγω τουλαχιστον παρεθεσα κατι. Εσυ τιποτα περαν της αφεντομουτσουναρας σου.

Alex μπορώ να σε κάνω άχρηστο, και εσένα και το άρθρο σου, ιστορικός είμαι.
Εσύ ακόμα δεν έχεις καταλάβει τι έχεις παραθέσει, δεν έχεις ασχοληθεί καν τι προσμίξεις γραφει και πως τις διασταυρώνει. Μπορώ με αυτά που γραφει το άθρο να σε φέρω σε τέτοια κατάσταση ώστε να κανεις εσύ ο ίδιος κωλοτούμπα σε όσα έχεις υποστηρίξει σε άλλο νήμα. Όταν υπάρχει ένα θέμα το οποιο δεν γνωρίζω δεν μπαίνω στην διαδικασία να ασχοληθώ, εσύ παρόλα αυτά δεν είναι η πρώτη φορα που γραφεις και ανεβάζεις ψευδη πράγματα. Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια.

Ένα απλό, το άρθρο που εσύ ο ίδιος ανέβασες και λες ότι έβγαλες συμπέρασμα (είμαι σίγουρος πως δεν έχεις καταλάβει Xριστό) λέει ότι οι Αρβανίτες κατάγονται από τους Ιλλυριους. Οι αρβανίτες ξέρεις τι ήταν?

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Αρα και οι Αλβανοί ειναι ΙλλυριοΑλβανοί αλλά οχι απο τους αρχαιους  :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν έχουμε επιχείρηματα και πετάμε τη μπάλα στην εξέδρα?  Εγώ έχω φάει ώρες να διαβάζω και Ιστορία ξένων χωρών και όχι να πίνω φραπέ και να λέω ότι εμείς δώσαμε τα φώτα του πολιτισμού στον πλανήτη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Alex μπορώ να σε κάνω άχρηστο, και εσένα και το άρθρο σου, ιστορικός είμαι.
Εσύ ακόμα δεν έχεις καταλάβει τι έχεις παραθέσει, δεν έχεις ασχοληθεί καν τι προσμίξεις γραφει και πως τις διασταυρώνει. Μπορώ με αυτά που γραφει το άθρο να σε φέρω σε τέτοια κατάσταση ώστε να κανεις εσύ ο ίδιος κωλοτούμπα σε όσα έχεις υποστηρίξει σε άλλο νήμα. Όταν υπάρχει ένα θέμα το οποιο δεν γνωρίζω δεν μπαίνω στην διαδικασία να ασχοληθώ, εσύ παρόλα αυτά δεν είναι η πρώτη φορα που γραφεις και ανεβάζεις ψευδη πράγματα. Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια.

Ένα απλό, το άρθρο που εσύ ο ίδιος ανέβασες και λες ότι έβγαλες συμπέρασμα (είμαι σίγουρος πως δεν έχεις καταλάβει Xριστό) λέει ότι οι Αρβανίτες κατάγονται από τους Ιλλυριους. Οι αρβανίτες ξέρεις τι ήταν?
Το οτι εισαι Ιστορικός θα πρεπει να το αποδεχθουμε καπως αξιωματικά φανταζομαι, γιατι ουδεμία απόδειξη βλεπω προς τούτο, ούτε καν καποια τεκμηριωση. Και γιατι δεν με "κάνεις αχρηστο", με λυπασαι? Δεν νομιζω να ζητησα επιεικεια απο κανεναν. Επισης ειναι ερευνητέο γιατι τοση καΐλα για την καταγωγη των Αλβανών. Θελεις να ειναι ιλλυριοι για να παμε ησυχοι για υπνο? Ωραια, Ιλλυριοι ειναι. Και οι Σκοπιανοι ειναι Μακεδονες. Και οι Βλάχοι ειναι Ρουμάνοι. Ολα καλα.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76

Έχω και το δικαίωμα να σε προστατεύσω μαζί με τις Ένοπλες Δυνάμεις, και από τους τσάμηδες.

Μερ φρουμ!
Κλασσικός τριτοκοσμικος Ελληναρας. Κάφρος, ανεγκέφαλος και αμόρφωτος. Είσαι για εμετό  :vomit:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

Μερ φρουμ!
Συγκρατησου γιατι θα σε μαλωσει ο ιστορικός.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Το οτι εισαι Ιστορικός θα πρεπει να το αποδεχθουμε καπως αξιωματικά φανταζομαι, γιατι ουδεμία απόδειξη βλεπω προς τούτο, ούτε καν καποια τεκμηριωση. Και γιατι δεν με "κάνεις αχρηστο", με λυπασαι? Δεν νομιζω να ζητησα επιεικεια απο κανεναν. Επισης ειναι ερευνητέο γιατι τοση καΐλα για την καταγωγη των Αλβανών. Θελεις να ειναι ιλλυριοι για να παμε ησυχοι για υπνο? Ωραια, Ιλλυριοι ειναι. Και οι Σκοπιανοι ειναι Μακεδονες. Και οι Βλάχοι ειναι Ρουμάνοι. Ολα καλα.
Εγώ το έγραψα χθες παρεμπιπτόντως και κάποιοι τραβάτε ζόρι και αντιδράσατε.

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Το ιστορικός το είπα γιατί μιλάς σε κάποιον ειρωνικά, οποτε καλο είναι κάποιοι να μπαίνουν στην θέση τους.
Εσύ μας παρέδωσες σαν επιχείρημα ένα άρθρο το οποιο δεν έχει καμια ιστορική πηγή, έχει φράσεις μέσα "κάνανε μαγκιές" "τους βρίσανε" και κάτι τέτοια άκυρα. Προφανώς με αυτά τα άρθρα είναι να γελάς όχι να τα παίρνεις στα σοβαρά.
Απλά σου εξηγώ με ένα απλό παράδειγμα πως το άρθρο σου δεν ξέρει ούτε το ίδιο τι γραφει.

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ το έγραψα χθες παρεμπιπτόντως και κάποιοι τραβάτε ζόρι και αντιδράσατε.
Ο alex έφαγε κράξιμο σε άλλο νήμα σε μια άλλη ιστορική συζήτηση. Εάν οι πηγες του είναι αντίστοιχα blogs καλύτερα να τα κόψει γιατί τον χαλάνε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Το ιστορικός το είπα γιατί μιλάς σε κάποιον ειρωνικά, οποτε καλο είναι κάποιοι να μπαίνουν στην θέση τους.
Εσύ μας παρέδωσες σαν επιχείρημα ένα άρθρο το οποιο δεν έχει καμια ιστορική πηγή, έχει φράσεις μέσα "κάνανε μαγκιές" "τους βρίσανε" και κάτι τέτοια άκυρα. Προφανώς με αυτά τα άρθρα είναι να γελάς όχι να τα παίρνεις στα σοβαρά.
Απλά σου εξηγώ με ένα απλό παράδειγμα πως το άρθρο σου δεν ξέρει ούτε το ίδιο τι γραφει.

Η αλβανική γλώσσα ως γνωστόν δεν διαθέτει δική της θαλασσινή ορολογία (οι ιλλυριοί ήταν γνωστοί ιστορικά σαν δεινοί πειρατές. Τη θαλασσινή της ορολογία την έχει δανειστεί εξ ολοκλήρου, ακόμη και για τα ψάρια, από τη νέα ελληνική και την ιταλική. Επομένως, οι αλβανοί από την περιοχή που προήλθαν δεν είχαν επαφή με τη θάλασσα και φυσικά δεν είναι αυτόχθονες και απόγονοι των ιλλυριών.

Περιμενω λοιπον την εξηγηση ενος ιστορικου, γιατι η αλβανικη γλωσσα δεν εχει "θαλασσινη" ορολογια, ενω οι Ιλλυριοι προγονοι τους ηταν θαλασσοποροι και θα επρεπε η γλωσσα τους να περιεχει τετοιους ορους.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Δεν έχουμε επιχείρηματα και πετάμε τη μπάλα στην εξέδρα?  Εγώ έχω φάει ώρες να διαβάζω και Ιστορία ξένων χωρών και όχι να πίνω φραπέ και να λέω ότι εμείς δώσαμε τα φώτα του πολιτισμού στον πλανήτη.

Και ειναι οι ιλλυριοι ο αρχαιοτερος λαος στην ευρωπη?

Καιτο λες και με ενα δεος οταν λες "ιλλυριοι" σαν να ηταν τιποτα επιστημονες

Ηταν ορεσιβιοι κατσαπλιαδες που απετυχαν να δημιουργησουν πολιτισμο, οπως και οι (πιθανοι) απογονοι τους

ΥΓ το ιλλυρια ειναι ελληνικη λεξη, αυτοι δεν ξερω αν ειχαν φωνηεντα τοτε :grin:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Και ειναι οι ιλλυριοι ο αρχαιοτερος λαος στην ευρωπη?

Καιτο λες και με ενα δεος οταν λες "ιλλυριοι" σαν να ηταν τιποτα επιστημονες

Ηταν ορεσιβιοι κατσαπλιαδες που απετυχαν να δημιουργησουν πολιτισμο, οπως και οι (πιθανοι) απογονοι τους
Μάθε να διαβάζεις αγαπητέ μου. Δεν είπα ότι ανέπτυξαν αξιόλογο πολιτισμό. Είπα ότι είναι ο αρχαιότερος λαός της Ευρώπης γιατί η Ιλλυρια είναι η πρώτη ινδοευρωπαικης προέλευσης και πελασγική χώρα.Μπορεί να σας κακοφαίνεται γιατί έχουμε τους Αλβανούς για παρακατιανους αλλά Η ιστορία δεν αλλάζει.

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Η αλβανική γλώσσα ως γνωστόν δεν διαθέτει δική της θαλασσινή ορολογία (οι ιλλυριοί ήταν γνωστοί ιστορικά σαν δεινοί πειρατές. Τη θαλασσινή της ορολογία την έχει δανειστεί εξ ολοκλήρου, ακόμη και για τα ψάρια, από τη νέα ελληνική και την ιταλική. Επομένως, οι αλβανοί από την περιοχή που προήλθαν δεν είχαν επαφή με τη θάλασσα και φυσικά δεν είναι αυτόχθονες και απόγονοι των ιλλυριών.

Περιμενω λοιπον την εξηγηση ενος ιστορικου, γιατι η αλβανικη γλωσσα δεν εχει "θαλασσινη" ορολογια, ενω οι Ιλλυριοι προγονοι τους ηταν θαλασσοποροι και θα επρεπε η γλωσσα τους να περιεχει τετοιους ορους.

Ποσα θέματα θες να λύσεις? Θες να μιλήσουμε για την γλώσσα? Θες να μιλήσουμε για την καταγωγή? Θες να μιλήσουμε για τους Αρβανίτες? Θες να μιλήσουμε για τους Ιλλυριους? Μπορείς να μείνεις σε ένα θέμα μέχρι να λυθεί και μετά να κανεις άσχετες ερωτήσεις?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ποσα θέματα θες να λύσεις? Θες να μιλήσουμε για την γλώσσα? Θες να μιλήσουμε για την καταγωγή? Θες να μιλήσουμε για τους Αρβανίτες? Θες να μιλήσουμε για τους Ιλλυριους? Μπορείς να μείνεις σε ένα θέμα μέχρι να λυθεί και μετά να κανεις άσχετες ερωτήσεις?
Βαρεθηκα ηδη.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Κλασσικός τριτοκοσμικος Ελληναρας. Κάφρος, ανεγκέφαλος και αμόρφωτος. Είσαι για εμετό  :vomit:

Τιμή μου αγαπητέ Αλβανέ.

Έλα όμως τώρα. Κάνε μας ετυμολογική ανάλυση της αρχαιότητας της φυλής σου,

αναλύοντας τί σημαίνει από σπόντα στην μητρική γλώσσα σου, η λέξη Πελασγός.

Το ρητό το ξέρεις πώς πάει: θέλει η πουτάνα να κρυφτεί... κτλ, κτλ, κτλ.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.322
Πόντοι
17.085
Ας μιλήσουμε για Ιλλυριούς. Έχουν αφήσει τίποτα γραπτό; Κανα κείμενο; Υπάρχει Ιλλυριακή γραφή;

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Μάθε να διαβάζεις αγαπητέ μου. Δεν είπα ότι ανέπτυξαν αξιόλογο πολιτισμό. Είπα ότι είναι ο αρχαιότερος λαός της Ευρώπης γιατί η Ιλλυρια είναι η πρώτη ινδοευρωπαικης προέλευσης πελασγική χώρα.Μπορεί να σας κακοφαίνεται γιατί έχουμε τους Αλβανούς για παρακατιανους αλλά Η ιστορία δεν αλλάζει.

Δωσε μια πηγουλα ρε τυπε.

Γιατι ετσι μπορει να ηταν αλβανοι και ο αδαμ με την ευα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom