ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Oι Αλβανοί κατάγονται από τους αρχαίους Ιλυρριούς. Άντε διάβασε και λίγη ιστορία ξένων χωρών άσχετε..
Τι λες ρε καραγκιοζη σαχλαμαρα αλβανε
Oι Αλβανοί κατάγονται από τους αρχαίους Ιλυρριούς. Άντε διάβασε και λίγη ιστορία ξένων χωρών άσχετε..
Είμαι από κινητό τυπε δε μπορώ. Αυτά που λέω τα έχω διαβάσει σε εγκυκλοπαίδειες πάντως.Δωσε μια πηγουλα ρε τυπε.
Γιατι ετσι μπορει να ηταν αλβανοι και ο αδαμ με την ευα
Σταματά να γελοιοποιεισαι ρε ηλίθιε.Τιμή μου αγαπητέ Αλβανέ.
Έλα όμως τώρα. Κάνε μας ετυμολογική ανάλυση της αρχαιότητας της φυλής σου,
αναλύοντας τί σημαίνει από σπόντα στην μητρική γλώσσα σου, η λέξη Πελασγός.
Το ρητό το ξέρεις πώς πάει: θέλει η πουτάνα να κρυφτεί... κτλ, κτλ, κτλ.
Για την ακρίβεια πνευματικό πολιτισμό δεν ανέπτυξαν, και ο υλικός τους πολιτισμός είναι ο εξής (από wikipedia): Επιδίδονταν κυρίως στην κτηνοτροφία (αιγοπρόβατα, χοίροι), το κυνήγι, το ψάρεμα και λιγότερο στη γεωργία. Καλλιεργούσαν ήμερο σιτάρι,βρώμη, κεχρί, και όσπρια. Μάλλον δεν γνώριζαν την καλλιέργεια του αμπελιού και της ελιάς που τη μαθαίνουν κατά τη ρωμαϊκή περίοδο. Αξιοποίησαν φυτά αρωματικά για φαρμακευτικούς λόγους (π.χ. ιλλυρική ίριδα)Δεν είπα ότι ανέπτυξαν αξιόλογο πολιτισμό.
Σταματά να γελοιοποιεισαι ρε ηλίθιε.
αλλά Η ιστορία δεν αλλάζει.
Απλά όχι.Ξέρεις ότι δεν ισχύει αυτό,απορώ γιατί το είπες.Οι Αλβανοί είναι ο αρχαιότερος λαός στην Ευρώπη !
Μέτρια η αλήθεια είναι,αλλά δεν είναι κακός παίκτης γενικά.Αυτός ο Κονοπλιάνκα μια φούσκα και μισή είναι πάντως. Μέχρι και νέο Μέσσι τον έλεγαν κάποτε. Της πλάκας τελείως. Τί χρονιά έκανε φέτος στη Σεβίλλη, ξέρει κανείς; Ούτε τον θυμάμαι στον τελικό με τη Λίβερπουλ...
Είμαι από κινητό τυπε δε μπορώ. Αυτά που λέω τα έχω διαβάσει σε εγκυκλοπαίδειες πάντως.
Για αρχή..Ας μιλήσουμε για Ιλλυριούς. Έχουν αφήσει τίποτα γραπτό; Κανα κείμενο; Υπάρχει Ιλλυριακή γραφή;
ok thx.Για αρχή..
Και μετά όλες σου οι απαντήσεις εδώ, όρεξη να έχεις να διαβάζεις.
Οι άλλοι διαβάστε άσχετα blogs που ανεβάζει ο κάθε πικραμένος.
Είπα και ξαναλέω δεν ανέπτυξαν αξιόλογο πολιτισμό, εγώ άλλο πράγμα είπα. Τώρα με ηλίθιους και προβληματικούς που βρίζουν και ειρωνεύονται δε θα πέσω στο επίπεδο τους να ασχοληθώ...Αυτά γιατί έχω και άλλες δουλειές βραδιάτικα..
ok thx.
διάβασα φευγαλέα ό,τι με ενδιέφερε. "The Greeks were the first literate people to come into frequent contact with the speakers of Illyrian languages". Και "Since there are no Illyrian texts"...
Δε θα επεκταθώ άλλο και δε νομίζω να αξίζει να επεκταθεί και κανείς...
Πάντως μου αρέσει που στην αρχή τους Ιλλυριους μια τους λέμε αρχαίους Έλληνες οποτε είναι δικη μας ιστορία και μετά σε αναφορές που βρίσκουμε Αλβανούς, και καπάκια τους λέμε σκουπιδιάρηδες. Τους Αρβανίτες τους λέμε Έλληνες και τους Αλβανούς Τουρκαλβανούς, χωρίς να ξέρουμε τις διαφορες. Έχετε καταλάβει ότι γράφετε ότι νάναι?
ok thx.
διάβασα φευγαλέα ό,τι με ενδιέφερε. "The Greeks were the first literate people to come into frequent contact with the speakers of Illyrian languages". Και "Since there are no Illyrian texts"...
Δε θα επεκταθώ άλλο και δε νομίζω να αξίζει να επεκταθεί και κανείς...
Εννοείτε, αν θέλεις και ψαχτείς λίγο θα βρείς πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Αν έχεις αντίθετη άποψη ok μια χαρά, υγεία είναι η διαφωνία.Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι αξίζει να ασχοληθεί κάποιος με τους Ιλλυριούς. Έχω αντίθετη άποψη.
Εσυ ειδες τα λινκ που εβαλες πιο πανω "ιστορικε"?
Τι απαντησεις ειχε το δευτερο;
Είπα και ξαναλέω δεν ανέπτυξαν αξιόλογο πολιτισμό, εγώ άλλο πράγμα είπα. Τώρα με ηλίθιους και προβληματικούς που βρίζουν και ειρωνεύονται δε θα πέσω στο επίπεδο τους να ασχοληθώ...Αυτά γιατί έχω και άλλες δουλειές βραδιάτικα..
Είχε απαντήσεις για τις ερωτήσεις.