Νέα

Euro 2012 Πολωνία-Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 83K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιός θα το σηκώσει;

• Ισπανία

Ψήφοι: 65 32,3%
  • Ολλανδία

Ψήφοι: 14 7,0%
  • Αγγλία

Ψήφοι: 21 10,4%
  • Ιταλία

Ψήφοι: 43 21,4%
  • Δανία

Ψήφοι: 2 1,0%
  • Ουκρανία

Ψήφοι: 4 2,0%
  • Σουηδία

Ψήφοι: 2 1,0%
  • Τσεχία

Ψήφοι: 1 0,5%
  • Γερμανία

Ψήφοι: 69 34,3%
  • Γαλλία

Ψήφοι: 21 10,4%
  • Ρωσία

Ψήφοι: 38 18,9%
  • Πορτογαλία

Ψήφοι: 16 8,0%
  • Πολωνία

• Κροατία

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ιρλανδία

• Ελλάδα

Ψήφοι: 69 34,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    201

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
η διαιτησια σε αυτο το ευρο για το πουτσο παντως.μπασκετ το κανανε...

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Ιταλια, Ισπανια επερεπε να περασουν. Το γκολ κανονικο ηταν του Ναβας αλλα το πεναλτυ πανω στον Τσορλουκα ηταν πεντακαθαρο. Τον κραταγε κατω ο Μπουσκετς. Και αν οι Κροατες εκαναν το 1-0 εκει μετα μπορει ναταν τελειως αλλιως. Σιγα μην τολμησει η UEFA βεβαια να σφυριξει εναντια στα αγαπημενα της παιδια. Μπραβο στους Κροατες, πολυ καλοι. Αλλος δεν εχει παιξει την Ισπανια ετσι.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μπα
τώρα το βλέπω και πάλι στο ZDF.
καρα-οφφσαιντ ήτανε

εντελώς μπροστά ο Νάβας όταν φεύγει η μπάλα για τον Ινιέστα

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
μπα
τώρα το βλέπω και πάλι στο ZDF.
καρα-οφφσαιντ ήτανε

εντελώς μπροστά ο Νάβας όταν φεύγει η μπάλα για τον Ινιέστα

O Nαβας ναι. Ο Ινιεστα οχι. Στον Ινιεστα πηγαινε η μπαλα αρα δεν υπηρχε οφσαιντ. Και οταν κανει την τελικη ο Ινιεστα στον Ναβας ο Ναβας ειναι πιο πισω. Κανονικο ηταν.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
O Nαβας ναι. Ο Ινιεστα οχι. Στον Ινιεστα πηγαινε η μπαλα αρα δεν υπηρχε οφσαιντ. Και οταν κανει την τελικη ο Ινιεστα στον Ναβας ο Ναβας ειναι πιο πισω. Κανονικο ηταν.
αν το πάρεις έτσι, οκ
αλλά και πάλι λέω πως σε εμάς θα το είχανε σφυρίξει

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Καλά όχι οτι ο Νίνης κόβει ιδιαίτερα ... αλλά εντάξει ξεκούραστος είναι , είναι μια επιλογή .
Παρ όλη την ενορχηστρωμένη προσπάθεια απαξίωσης του Χολέμπα , νομίζω πως πρέπει να παίξει - σε αυτό το ματς πρέπει να παραταχθούμjavascript:moreSmileys();ε με δύναμη και ο τύπος είναι τέρας αντοχής και δύναμης .  

σ' αυτή την ορχήστρα να ξέρεις ότι συμμετέχει κι ο ίδιος, αφού παραδέχτηκε τα λάθη του, αλλά νομίζω ότι διευθυντής της ορχήστρας είναι οι σχολιαστές του bbc, αφού στην ανάλυση των 2 πρώτων αγώνων της ελλάδας αναφέρθηκαν σχεδόν αποκλειστικά στα λάθη του  :grin:
μου αρεσει που ενω εισαι στοκος θες να κανεις και τον γατο
μαθε βρε μαλακα ελληνικα πρωτα....νοιωσε τι εννοει ο ποιητης και μετα αφου εισαι σιγουρος οτι εχεις καταλαβει κανεις παραθεση να το παιξεις πονηριδης...
μαλακα κομπλεξαρα...
σου λεει ο ανθρωπος για ενορχηστρωμενη προσπαθεια απαξιωσης ενος παιχτη και εσυ μιλας για δυο λαθη που μπορει να εχει κανει σε ενα ματς (κτ'αλλους τα εκανε κατ'αλλους οχι)
αλλο ειναι να εχει κανει ενας παιχτης δυο λαθη σε ενα ματς και ΑΛΛΟ παιρνοντας αφορμη καποιοι απο αυτα τα δυο λαθη να ξεκινανε ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΗ...
νοιωθεις την διαφορα;;; :uglystupid:
παμε αλλη μια γιατι εισαι λιγο δυσκολος στο να κατανοεις εννοιες...
1)ΑΛΛΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΕΝΟΣ ΠΑΙΧΤΗ ΣΕ ΕΝΑ Η ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΜΑΤΣ
2) ΑΛΛΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΕΝΟΣ Η ΔΥΟ ΑΤΥΧΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΧΡΗΣΤΟ ΠΑΛΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ κλπ κλπ
ειναι δυο διαφορετικα πραγματα το καταλαβαινεις;;; :uglystupid:προσπαθησε λιγο ...δεν ειναι δυσκολο...
ξαναλεω...
1)αλλο τα λαθη σε ενα ματς ενος παιχτη  και...
2) αλλο να τον βγαλουμε για αυτο το λογο αχρηστο και να τον απαξιωνουμε
αν δεν καταλαβαινεις την εννοια της λεξης απαξιωση μπορεις να αντρεξεις σε καποιο λεξικο ...
οσο για το αν μετεχει και ο ιδιος (οπως και καλα μαγκια ειπες ειρωνικα εσυ ο γατος) στην ενορχηστρωμενη προσπαθεια απαξιωσης του εαυτου του τον ρωτησαν καποιοι δημοσιο καφροι αν ειναι αυχαριστημενος απο την αποδοση του (ωραια δημοαιογραφια και καθολου ''στημενη΄΄ ) και απαντησε:πως μπορω να ειμαι αν εχουν μπει δυο γκολ απο την πλευρα μου...
για οποιους ειδαν το ματς με την ρωσια να τους υπενθυμισω οτι στα πρωτα 15 λεπτα απο τα αριστερα ειχε τρικυμια ...εγιναν τουλαχιστον τεσσερις με πεντε μπαλλιες ξυραφι και αλλες τοσες επικινδυνες σεντρες που απλα δεν εγινε καμμια γκολ...καπου διαβαζω και ακουω για τρομερο τζαβελλα .διακριθεντα και λοιπα...και ρωταω εγω τωρα...εγιναν ναι η οχι οι φασεις που λεω...αν εφταιγε στα προηγουμενα ο χολεμπας (που για μενα δεν εφταιγε) γιατι τωρα δεν εφταιγε ο τζαβελλας;;;(που για μενα δεν φταιει)
ΥΓεγινε σημαια η εκπομπη του bbc με τους δυο σχολιαστες που οντως κατα την γνωμη τους εκανε δυο λαθη ο χολεμπας...
γιατι δεν ετυχε αναλογης προβολης και το σχολιο του ελληνα σχολιαστη και παλιου ποδοσφαιριστη ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΩΣΤΗ που οταν με επιμονη τον πιεζαν οι δημοσιο καφροι της ετ1 να αναγνωρισει τα λαθη του χολεμπας αυτος επεμενε οτι κυριως εφταιγαν τα χαφ που δεν μαρκαραν το δεξι μπακ των αντιπαλων που ντουμπλαριζε τους επιθετικους;;
ρωταω τωρα εγω...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πάντως οι Γερμανοί λέγανε πως είναι οφσάιντ
και οι Τσέχοι εδώ το ίδιο μου λένε

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μερικες αποριες...
ειχε ακουσει τα μυρια οσα ο βαλβερδε γιατι δεν χρησιμοποιουσε φετφα και δεν ηθελε μητρογλου...
γιατι δεν ακουει τα ιδια και ο σαντος που επισης δεν χρησιμοποιει και δεν υπολογιζει τους δυο αυτους παιχτες;
απορια δευτερη...
βιωνουμε μια ανευ προηγουμενου καραγκουνιαδα...
γιατι δεν ακουω καμμια μομφη προς τον κυριο ζεσουαλδο φερειρα προπονητη του παντοτινου σε ολα τα σπορ πρωταθλητη για τον παραγκωνισμο τουσυγκεκριμενο παιχτη;;
παρακαλω βοηθηστε με αν μπορειτε να λυσω τις αποριες μου...
ευχαριστω εκ των προτερων!!!

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
μερικες αποριες...
ειχε ακουσει τα μυρια οσα ο βαλβερδε γιατι δεν χρησιμοποιουσε φετφα και δεν ηθελε μητρογλου...
γιατι δεν ακουει τα ιδια και ο σαντος που επισης δεν χρησιμοποιει και δεν υπολογιζει τους δυο αυτους παιχτες;
απορια δευτερη...
βιωνουμε μια ανευ προηγουμενου καραγκουνιαδα...
γιατι δεν ακουω καμμια μομφη προς τον κυριο ζεσουαλδο φερειρα προπονητη του παντοτινου σε ολα τα σπορ πρωταθλητη για τον παραγκωνισμο τουσυγκεκριμενο παιχτη;;
παρακαλω βοηθηστε με αν μπορειτε να λυσω τις αποριες μου...
ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Θα ηταν καλο να αφησεις την οπαδικη ταυτοιτητα στην ακρη στο συγκεκριμενο thread. Οπως προσπαθουμε να κανουμε ολοι  :)
Χωρις παρεξηγηση.  :)

Αν θες ομως σου απανταω. Στον Παναθηναικο ο Καραγκουνης δεν χρειαζεται οταν ειχες Χριστοδουλοπουλο ή Νινη ή Κλειτον. Λογω ταχυτητας. Στην εθνικη ο σαντος δεν πηρε Χριστοδουλοπουλο(μαλακια κατ' εμε) και τον Νινη δεν τον υπολογιζει για κεντρικο αλλα για πλαγιο(μαλακια νο2). Αρα ο Καραγκουνης του ειναι απαραιτητος. Ασε που στην εθνικη ο Καραγκουνης ειναι πολυ καλυτερος. Δεν ξερω γιατι.

Για Μητρογλου και Φετφατζιδη. Για να παιξουν και οι 2 πρεπει να μεινουν εξω σαλπι,σαμαρας. Με τα ματς που εκαναν αυτοι δεν βγαινουν(δικαιολογημενα). Ο Μητρογλου θα μπορουσε να παιξει στην θεση του Γκεκα παντως.

Ο Φετφα χλωμο εως πεθαμενο. Οχι γιατι δεν κανει. Αλλα γιατι σαλπιγγιδης δεν ειναι. Κανενας δεν ειναι. Γι αυτο παιζει ο σαλπι δεξια(απολυτα δικαιολογημενα).

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
μαθε βρε μαλακα ελληνικα πρωτα....νοιωσε τι εννοει ο ποιητης και μετα αφου εισαι σιγουρος οτι εχεις καταλαβει κανεις παραθεση να το παιξεις πονηριδης...
μαλακα κομπλεξαρα...
σου λεει ο ανθρωπος για ενορχηστρωμενη προσπαθεια απαξιωσης ενος παιχτη και εσυ μιλας για δυο λαθη που μπορει να εχει κανει σε ενα ματς (κτ'αλλους τα εκανε κατ'αλλους οχι)
αλλο ειναι να εχει κανει ενας παιχτης δυο λαθη σε ενα ματς και ΑΛΛΟ παιρνοντας αφορμη καποιοι απο αυτα τα δυο λαθη να ξεκινανε ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΗ...
2) ΑΛΛΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΕΝΟΣ Η ΔΥΟ ΑΤΥΧΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΧΡΗΣΤΟ ΠΑΛΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ κλπ κλπ
ειναι δυο διαφορετικα πραγματα το καταλαβαινεις;;; :uglystupid:προσπαθησε λιγο ...δεν ειναι δυσκολο...
ξαναλεω...
αν δεν καταλαβαινεις την εννοια της λεξης απαξιωση μπορεις να αντρεξεις σε καποιο λεξικο ...
οσο για το αν μετεχει και ο ιδιος (οπως και καλα μαγκια ειπες ειρωνικα εσυ ο γατος) στην ενορχηστρωμενη προσπαθεια απαξιωσης του εαυτου του τον ρωτησαν καποιοι δημοσιο καφροι αν ειναι αυχαριστημενος απο την αποδοση του (ωραια δημοαιογραφια και καθολου ''στημενη΄΄ ) και απαντησε:πως μπορω να ειμαι αν εχουν μπει δυο γκολ απο την πλευρα μου...
για οποιους ειδαν το ματς με την ρωσια να τους υπενθυμισω οτι στα πρωτα 15 λεπτα απο τα αριστερα ειχε τρικυμια ...εγιναν τουλαχιστον τεσσερις με πεντε μπαλλιες ξυραφι και αλλες τοσες επικινδυνες σεντρες που απλα δεν εγινε καμμια γκολ...καπου διαβαζω και ακουω για τρομερο τζαβελλα .διακριθεντα και λοιπα...και ρωταω εγω τωρα...εγιναν ναι η οχι οι φασεις που λεω...αν εφταιγε στα προηγουμενα ο χολεμπας (που για μενα δεν εφταιγε) γιατι τωρα δεν εφταιγε ο τζαβελλας;;;(που για μενα δεν φταιει)
ΥΓεγινε σημαια η εκπομπη του bbc με τους δυο σχολιαστες που οντως κατα την γνωμη τους εκανε δυο λαθη ο χολεμπας...
γιατι δεν ετυχε αναλογης προβολης και το σχολιο του ελληνα σχολιαστη και παλιου ποδοσφαιριστη ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΩΣΤΗ που οταν με επιμονη τον πιεζαν οι δημοσιο καφροι της ετ1 να αναγνωρισει τα λαθη του χολεμπας αυτος επεμενε οτι κυριως εφταιγαν τα χαφ που δεν μαρκαραν το δεξι μπακ των αντιπαλων που ντουμπλαριζε τους επιθετικους;;
ρωταω τωρα εγω...
Επι τελους να και καποιος που βλεπει την ομαδα σαν ΣΥΝΟΛΟ, και οχι τον καθε παικτη σαν να ειναι μονος του μεσα στο γηπεδο. Επι τελους!!!!!!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Θα ηταν καλο να αφησεις την οπαδικη ταυτοιτητα στην ακρη στο συγκεκριμενο thread. Οπως προσπαθουμε να κανουμε ολοι  :)
Χωρις παρεξηγηση.  :)

Αν θες ομως σου απανταω. Στον Παναθηναικο ο Καραγκουνης δεν χρειαζεται οταν ειχες Χριστοδουλοπουλο ή Νινη ή Κλειτον. Λογω ταχυτητας. Στην εθνικη ο σαντος δεν πηρε Χριστοδουλοπουλο(μαλακια κατ' εμε) και τον Νινη δεν τον υπολογιζει για κεντρικο αλλα για πλαγιο(μαλακια νο2). Αρα ο Καραγκουνης του ειναι απαραιτητος. Ασε που στην εθνικη ο Καραγκουνης ειναι πολυ καλυτερος. Δεν ξερω γιατι.

Για Μητρογλου και Φετφατζιδη. Για να παιξουν και οι 2 πρεπει να μεινουν εξω σαλπι,σαμαρας. Με τα ματς που εκαναν αυτοι δεν βγαινουν(δικαιολογημενα). Ο Μητρογλου θα μπορουσε να παιξει στην θεση του Γκεκα παντως.

Ο Φετφα χλωμο εως πεθαμενο. Οχι γιατι δεν κανει. Αλλα γιατι σαλπιγγιδης δεν ειναι. Κανενας δεν ειναι. Γι αυτο παιζει ο σαλπι δεξια(απολυτα δικαιολογημενα).
θεωρεις οτι μου ελυσες τις αποριες μου;;

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
μαλακα κομπλεξαρα...
ξαναλεω...
ρωταω τωρα εγω...

αν έπαιρνες έστω την παραμικρή μυρωδιά από μπάλα ίσως σου απαντούσα

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ο Ολυμπιακος ειναι ΟΜΑΔΑ οργανωμενη φιλαρακι (Βαλβερδε), δεν ειναι σκορποχωρι οπως ηταν η Εθνικη μας στα δυο πρωτα ματς. Παικτες σε λαθος θεσεις να κουτουλανε μεταξυ τους στα πρωτα ημιχρονα, σκετο μπουλουκι, οργανωση μηδεν. Ο ανθρωπος ειχε παθει σοκ με αυτα που ζουσε, δεν του ειχαν ξανασυμβει τετοια πραγματα. Σαν να επαιζα εγω με μια ερασιτεχνικη ορχηστρα. Δεν θα μπορουσα να συγχρονιστω, θα καθομουν και θα τους κοιταζα, και θα με ελεγαν και ασχετο.

τελικά, θες να πεις ότι έκανε λάθη, αλλά τα έκανε γιατί είχε πάθει σοκ;

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
στο παιχνίδι με τη ρωσία ήταν καλός (για το λίγο που έπαιξε)
Καλα το παμε. Πες μου τωρα γιατι θεωρεις οτι ηταν καλος. Τι κατα την γνωμη σου δηλαδη συνεβη και θυμηθηκαμε για λιγο τον καλο Χολεμπας του Ολυμπιακου?

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Καλα οτι ναναι...μια χαρα ηταν ο Τζαβελλας. Με Τζαβελλα θα παιξει. Και πολυ καλα θα κανει. Ο Χολεμπας παγκο και αν χρειαστει καλυψη θα ξαναβαλει μπροστα απο τζαβελλα τον Χολεμπα.
Χρειαστηκαν 3 ματς για να καταλαβουμε ποιοι πρεπει να παιζουν. Μην τα ξανασκατωσουμε τωρα στον προημιτελικο. Και στην θεση Καραγκουνη ευχομαι να μη παιξει ο Μακος αλλα καποιος εκ των Νινη, Φορτουνη. Οχι τελειως ταμπουρι γιατι θα μας ξεπατωσουν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Καλα οτι ναναι...μια χαρα ηταν ο Τζαβελλας. Με Τζαβελλα θα παιξει. Και πολυ καλα θα κανει. Ο Χολεμπας παγκο και αν χρειαστει καλυψη θα ξαναβαλει μπροστα απο τζαβελλα τον Χολεμπα.
Χρειαστηκαν 3 ματς για να καταλαβουμε ποιοι πρεπει να παιζουν. Μην τα ξανασκατωσουμε τωρα στον προημιτελικο. Και στην θεση Καραγκουνη ευχομαι να μη παιξει ο Μακος αλλα καποιος εκ των Νινη, Φορτουνη. Οχι τελειως ταμπουρι γιατι θα μας ξεπατωσουν.
Hello, ο Χολεμπας ειναι τιμωρημενος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom