Νέα

Euro 2012 Πολωνία-Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 83K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιός θα το σηκώσει;

• Ισπανία

Ψήφοι: 65 32,3%
  • Ολλανδία

Ψήφοι: 14 7,0%
  • Αγγλία

Ψήφοι: 21 10,4%
  • Ιταλία

Ψήφοι: 43 21,4%
  • Δανία

Ψήφοι: 2 1,0%
  • Ουκρανία

Ψήφοι: 4 2,0%
  • Σουηδία

Ψήφοι: 2 1,0%
  • Τσεχία

Ψήφοι: 1 0,5%
  • Γερμανία

Ψήφοι: 69 34,3%
  • Γαλλία

Ψήφοι: 21 10,4%
  • Ρωσία

Ψήφοι: 38 18,9%
  • Πορτογαλία

Ψήφοι: 16 8,0%
  • Πολωνία

• Κροατία

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ιρλανδία

• Ελλάδα

Ψήφοι: 69 34,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    201

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
που ειναι το αρνητικο σ αυτα αν θες να κερδισεις??
Είναι αρνητικό όσον αφορά το ποδόσφαιρο που παίζεις...

Όταν παίζεις πίσω στηρίζεσαι στις αντεπιθέσεις σου,πράγμα που σημαίνει πάσες με τη μία...

Επίσης το αμυντικό παιχνίδι θέλει γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας έτσι ώστε αυτή να μην χάνεται εύκολα κ μάλιστα στο χώρο του κέντρου όπου είναι πολύ δύσκολο να τη σώσεις μετά...

Κανείς δεν είπε ότι είναι κακό να θες να κερδίσεις...Στον τρόπο είναι το θέμα..Προσωπικά προτιμώ να χάνω με το κεφάλι ψηλά κ στα ίσια...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Α, συγνωμη, δεν ειχα καταλαβει οτι σε ενδιαφερει η χαρα του ποδοσφαιρου και οχι το να κερδισουμε χρησιμοποιωντας τα δικα μας οπλα.
Τελος παντων, λογικα η συνθεση μας θα ειναι Σηφακης, Τοροσιδης, Τζαβελλας, Κ. Παπαδοπουλος, Παπασταθοπουλος, Κατσουρανης, Μακος, Μανιατης, Σαμαρας, Γκεκας, Νινης.
Με ενδιαφέρει το να βλέπω μια ομάδα κ να την χαίρομαι,είτε όταν χάνει είτε όταν κερδίζει...Δεν θέλω να βλέπω αντιποδόσφαιρο...

Όπλο μας είναι η άμυνα μας κ η συνολική αμυντική λειτουργία της ομάδας...όχι το αντιποδόσφαιρο που πρεσβεύει ο Καραγκούνης...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Καλά όχι οτι ο Νίνης κόβει ιδιαίτερα ... αλλά εντάξει ξεκούραστος είναι , είναι μια επιλογή .
Παρ όλη την ενορχηστρωμένη προσπάθεια απαξίωσης του Χολέμπα , νομίζω πως πρέπει να παίξει - σε αυτό το ματς πρέπει να παραταχθούμε με δύναμη και ο τύπος είναι τέρας αντοχής και δύναμης . 
Άμα σοβαρευτεί δεν είναι κακός παίκτης,το απέδειξε φέτος στον Ολυμπιακό...

Θα σοβαρευτεί όμως επιτέλους?

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36

Όταν παίζεις πίσω στηρίζεσαι στις αντεπιθέσεις σου,πράγμα που σημαίνει πάσες με τη μία...

Επίσης το αμυντικό παιχνίδι θέλει γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας έτσι ώστε αυτή να μην χάνεται εύκολα κ μάλιστα στο χώρο του κέντρου όπου είναι πολύ δύσκολο να τη σώσεις μετά...

Κανείς δεν είπε ότι είναι κακό να θες να κερδίσεις...Στον τρόπο είναι το θέμα..Προσωπικά προτιμώ να χάνω με το κεφάλι ψηλά κ στα ίσια...

αυτος ο τροπος παιχνιδιου (καραγκουνη) καποτε σημφερει καποτε οχι

αναλογα με τις συνθηκες παει

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
αυτος ο τροπος παιχνιδιου (καραγκουνη) καποτε σημφερει καποτε οχι

αναλογα με τις συνθηκες παει
Υπάρχει κ άλλος τρόπος να παίξεις πίσω,δεν υπάρχει μόνο ο τρόπος του Καραγκούνη...

Προσωπικά δεν γουστάρω το αντιποδόσφαιρο,θέλω ακόμα κ η μικρή ομάδα να προσπαθεί να κοιτάξει στα μάτια την μεγάλη..

Δε λέω να βγούνε όλοι μπροστά αλλά όχι κ όλοι πίσω από την μπάλα...

Επισκέπτης
Καλά όχι οτι ο Νίνης κόβει ιδιαίτερα ... αλλά εντάξει ξεκούραστος είναι , είναι μια επιλογή .
Παρ όλη την ενορχηστρωμένη προσπάθεια απαξίωσης του Χολέμπα , νομίζω πως πρέπει να παίξει - σε αυτό το ματς πρέπει να παραταχθούμε με δύναμη και ο τύπος είναι τέρας αντοχής και δύναμης . 
τύπε ο χολεβας δεν μπορεί να παίξει γιατί έχει συμπληρώσει κίτρινες ;)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Υπάρχει κ άλλος τρόπος να παίξεις πίσω,δεν υπάρχει μόνο ο τρόπος του Καραγκούνη...

Προσωπικά δεν γουστάρω το αντιποδόσφαιρο,θέλω ακόμα κ η μικρή ομάδα να προσπαθεί να κοιτάξει στα μάτια την μεγάλη..

Δε λέω να βγούνε όλοι μπροστά αλλά όχι κ όλοι πίσω από την μπάλα...

τι θα πει αντι-ποδοσφαιρο? Αν ο αλλος εχει αρχιδια και παιζει τοοοοσο καλη μπαλαρα οριστε ας νικησει την ομαδα που παιζει αντι-ποδοσφαιρο να βουλωσει τα στοματα.

Αλλιως φιλαρακι μπαλαρα στον αερα θα παιζουμε? Χωρις αντιπαλο? Αν ειναι ετσι παω και εγω στην αμμο στην παραλια και γινομαι Μαραντονα...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τι θα πει αντι-ποδοσφαιρο? Αν ο αλλος εχει αρχιδια και παιζει τοοοοσο καλη μπαλαρα οριστε ας νικησει την ομαδα που παιζει αντι-ποδοσφαιρο να βουλωσει τα στοματα.

Αλλιως φιλαρακι μπαλαρα στον αερα θα παιζουμε? Χωρις αντιπαλο? Αν ειναι ετσι παω και εγω στην αμμο στην παραλια και γινομαι Μαραντονα...
ελα τυπε ψαχνουμε παιχτες για beach soccer

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ελα τυπε ψαχνουμε παιχτες για beach soccer

Μεσα δικε μου γουσταρω!  Σημερα θα το στησουν οι Ισπανοι? Καλα οι Κροατες κολοπαιδα αλλα οι Ισπανοι? Εν πασει περιπτωσει με ενα οβερακι ειμαστε καλυμενοι πιστευω για σημερα να ρεφαρουμε το χθεσινη γκελα ( ειχα παιξει τη Γερμανια-Δανια X)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
τύπε ο χολεβας δεν μπορεί να παίξει γιατί έχει συμπληρώσει κίτρινες ;)

φαντάζεσαι να τον βάλει ο σάντος ρισκάροντας ότι και καλά μπορεί να μην μας πάρουμε χαμπάρι (μία στο δισεκατομμύριο δηλαδή), γιατί πιστεύει ότι είναι ο μοναδικός παίχτης που μπορεί να μας σώσει, οπότε αξίζει να πάρουμε το ρίσκο;  :grin:

Επισκέπτης
φαντάζεσαι να τον βάλει ο σάντος ρισκάροντας ότι και καλά μπορεί να μην μας πάρουμε χαμπάρι (μία στο δισεκατομμύριο δηλαδή), γιατί πιστεύει ότι είναι ο μοναδικός παίχτης που μπορεί να μας σώσει, οπότε αξίζει να πάρουμε το ρίσκο;  :grin:
τύπε δεν νομίζω μετα την εκπληκτική εμφάνιση του τζαβελα να τον έβαζε ούτως η άλλως ;)πάντως μη φοβάσαι υπάρχουν εκεί οι κολλητοί δημοσιογράφοι ρουφιάνοι που τους ενημερώνουν για τα πάντα ;).ο Σπυρόπουλος δημοσιογράφος είπε μετά τη ,λήξη του ματς με τη ρωσια ότι έστελνε μηνύματα στο καραγκούνη.και μετά αναρωτιόνται ορισμένοι για πολλά πράγματα που συμβαίνουν.τες πα το κόβω γιατί είναι άσχετο απλά το είπα για να καταλάβουν ορισμένοι τη σημασία της δήλωσης του χιωτη ;)

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640

Την ίδια κουβέντα κάναμε επί μακρόν όταν έπαιξαν Μπάρτσα κ Τσέλσι...

Αντιποδόσφαιρο είναι να θες να καταστρέψεις το παιχνίδι κ του αντιπάλου αλλά κ το δικό σου...Να μην έχεις καθόλου επιθετικές βλέψεις παρά να κάνεις το σταυρό σου μπας κ βάλεις γκολ...

Υπάρχει κ το σωστό αμυντικό ποδόσφαιρο που σημαίνει διάβασμα του αντιπάλου,κλείσιμο των χώρων κ των ατού που έχει,προσπάθεια για κατοχή μπάλας κ όχι στραβοκλωτσιές,κ έμφαση στις αντεπιθέσεις...

Επίσης σιγά σιγά παίρνεις μέτρα στο γήπεδο (εφόσον δεν έχεις δεχτεί ακόμα γκολ)κ διεκδικείς να κάνεις κ την έκπληξη...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
τύπε δεν νομίζω μετα την εκπληκτική εμφάνιση του τζαβελα να τον έβαζε ούτως η άλλως ;)πάντως μη φοβάσαι υπάρχουν εκεί οι κολλητοί δημοσιογράφοι ρουφιάνοι που τους ενημερώνουν για τα πάντα ;).ο Σπυρόπουλος δημοσιογράφος είπε μετά τη ,λήξη του ματς με τη ρωσια ότι έστελνε μηνύματα στο καραγκούνη.και μετά αναρωτιόνται ορισμένοι για πολλά πράγματα που συμβαίνουν.τες πα το κόβω γιατί είναι άσχετο απλά το είπα για να καταλάβουν ορισμένοι τη σημασία της δήλωσης του χιωτη ;)
Το βίσμα στην Ελλάδα λειτουργεί σε όλους κυριολεκτικά τους τομείς...

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
Τα 14 χιλιομετρα που τρεχει σε καθε παιχνιδι και τα 10 φαουλ που κερδιζει, ποιος ακριβως θα τα κανει ωστε να ειμαστε καλυτεροι χωρις αυτον?
Ειναι πιο αργος και απ το replay............

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
σ' αυτή την ορχήστρα να ξέρεις ότι συμμετέχει κι ο ίδιος, αφού παραδέχτηκε τα λάθη του, αλλά νομίζω ότι διευθυντής της ορχήστρας είναι οι σχολιαστές του bbc, αφού στην ανάλυση των 2 πρώτων αγώνων της ελλάδας αναφέρθηκαν σχεδόν αποκλειστικά στα λάθη του  :grin:
Δεν σου αρεσε δηλαδη στο παιχνιδι με την Ρωσια?

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231

+1

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom