KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Ούτε εκεί πιστεύω ότι θα βοηθήσει...Το παιδί είναι εξτρέμ...να τον βάλει λίγο πιο μπροστά απο τα άλλα δυο χαφ........
Ούτε εκεί πιστεύω ότι θα βοηθήσει...Το παιδί είναι εξτρέμ...να τον βάλει λίγο πιο μπροστά απο τα άλλα δυο χαφ........
Είναι αρνητικό όσον αφορά το ποδόσφαιρο που παίζεις...που ειναι το αρνητικο σ αυτα αν θες να κερδισεις??
Με ενδιαφέρει το να βλέπω μια ομάδα κ να την χαίρομαι,είτε όταν χάνει είτε όταν κερδίζει...Δεν θέλω να βλέπω αντιποδόσφαιρο...Α, συγνωμη, δεν ειχα καταλαβει οτι σε ενδιαφερει η χαρα του ποδοσφαιρου και οχι το να κερδισουμε χρησιμοποιωντας τα δικα μας οπλα.
Τελος παντων, λογικα η συνθεση μας θα ειναι Σηφακης, Τοροσιδης, Τζαβελλας, Κ. Παπαδοπουλος, Παπασταθοπουλος, Κατσουρανης, Μακος, Μανιατης, Σαμαρας, Γκεκας, Νινης.
Άμα σοβαρευτεί δεν είναι κακός παίκτης,το απέδειξε φέτος στον Ολυμπιακό...Καλά όχι οτι ο Νίνης κόβει ιδιαίτερα ... αλλά εντάξει ξεκούραστος είναι , είναι μια επιλογή .
Παρ όλη την ενορχηστρωμένη προσπάθεια απαξίωσης του Χολέμπα , νομίζω πως πρέπει να παίξει - σε αυτό το ματς πρέπει να παραταχθούμε με δύναμη και ο τύπος είναι τέρας αντοχής και δύναμης .
Θεωρω οτι θα τον βαλει στο δεύτερο ημιχρονο.πιστεύεις ότι θα αφήσει έξω τον σαπλι για να βάλει τον νίνη; δεν το νομίζω
Είναι αρνητικό όσον αφορά το ποδόσφαιρο που παίζεις...
Όταν παίζεις πίσω στηρίζεσαι στις αντεπιθέσεις σου,πράγμα που σημαίνει πάσες με τη μία...
Επίσης το αμυντικό παιχνίδι θέλει γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας έτσι ώστε αυτή να μην χάνεται εύκολα κ μάλιστα στο χώρο του κέντρου όπου είναι πολύ δύσκολο να τη σώσεις μετά...
Κανείς δεν είπε ότι είναι κακό να θες να κερδίσεις...Στον τρόπο είναι το θέμα..Προσωπικά προτιμώ να χάνω με το κεφάλι ψηλά κ στα ίσια...
Υπάρχει κ άλλος τρόπος να παίξεις πίσω,δεν υπάρχει μόνο ο τρόπος του Καραγκούνη...αυτος ο τροπος παιχνιδιου (καραγκουνη) καποτε σημφερει καποτε οχι
αναλογα με τις συνθηκες παει
τύπε ο χολεβας δεν μπορεί να παίξει γιατί έχει συμπληρώσει κίτρινες ;)Καλά όχι οτι ο Νίνης κόβει ιδιαίτερα ... αλλά εντάξει ξεκούραστος είναι , είναι μια επιλογή .
Παρ όλη την ενορχηστρωμένη προσπάθεια απαξίωσης του Χολέμπα , νομίζω πως πρέπει να παίξει - σε αυτό το ματς πρέπει να παραταχθούμε με δύναμη και ο τύπος είναι τέρας αντοχής και δύναμης .
Υπάρχει κ άλλος τρόπος να παίξεις πίσω,δεν υπάρχει μόνο ο τρόπος του Καραγκούνη...
Προσωπικά δεν γουστάρω το αντιποδόσφαιρο,θέλω ακόμα κ η μικρή ομάδα να προσπαθεί να κοιτάξει στα μάτια την μεγάλη..
Δε λέω να βγούνε όλοι μπροστά αλλά όχι κ όλοι πίσω από την μπάλα...
ελα τυπε ψαχνουμε παιχτες για beach soccerτι θα πει αντι-ποδοσφαιρο? Αν ο αλλος εχει αρχιδια και παιζει τοοοοσο καλη μπαλαρα οριστε ας νικησει την ομαδα που παιζει αντι-ποδοσφαιρο να βουλωσει τα στοματα.
Αλλιως φιλαρακι μπαλαρα στον αερα θα παιζουμε? Χωρις αντιπαλο? Αν ειναι ετσι παω και εγω στην αμμο στην παραλια και γινομαι Μαραντονα...
ελα τυπε ψαχνουμε παιχτες για beach soccer
τύπε ο χολεβας δεν μπορεί να παίξει γιατί έχει συμπληρώσει κίτρινες ;)
τύπε ο χολεβας δεν μπορεί να παίξει γιατί έχει συμπληρώσει κίτρινες ;)
τύπε δεν νομίζω μετα την εκπληκτική εμφάνιση του τζαβελα να τον έβαζε ούτως η άλλως ;)πάντως μη φοβάσαι υπάρχουν εκεί οι κολλητοί δημοσιογράφοι ρουφιάνοι που τους ενημερώνουν για τα πάντα ;).ο Σπυρόπουλος δημοσιογράφος είπε μετά τη ,λήξη του ματς με τη ρωσια ότι έστελνε μηνύματα στο καραγκούνη.και μετά αναρωτιόνται ορισμένοι για πολλά πράγματα που συμβαίνουν.τες πα το κόβω γιατί είναι άσχετο απλά το είπα για να καταλάβουν ορισμένοι τη σημασία της δήλωσης του χιωτη ;)φαντάζεσαι να τον βάλει ο σάντος ρισκάροντας ότι και καλά μπορεί να μην μας πάρουμε χαμπάρι (μία στο δισεκατομμύριο δηλαδή), γιατί πιστεύει ότι είναι ο μοναδικός παίχτης που μπορεί να μας σώσει, οπότε αξίζει να πάρουμε το ρίσκο;
Την ίδια κουβέντα κάναμε επί μακρόν όταν έπαιξαν Μπάρτσα κ Τσέλσι...τι θα πει αντι-ποδοσφαιρο? Αν ο αλλος εχει αρχιδια και παιζει τοοοοσο καλη μπαλαρα οριστε ας νικησει την ομαδα που παιζει αντι-ποδοσφαιρο να βουλωσει τα στοματα.
Αλλιως φιλαρακι μπαλαρα στον αερα θα παιζουμε? Χωρις αντιπαλο? Αν ειναι ετσι παω και εγω στην αμμο στην παραλια και γινομαι Μαραντονα...
Το βίσμα στην Ελλάδα λειτουργεί σε όλους κυριολεκτικά τους τομείς...τύπε δεν νομίζω μετα την εκπληκτική εμφάνιση του τζαβελα να τον έβαζε ούτως η άλλως ;)πάντως μη φοβάσαι υπάρχουν εκεί οι κολλητοί δημοσιογράφοι ρουφιάνοι που τους ενημερώνουν για τα πάντα ;).ο Σπυρόπουλος δημοσιογράφος είπε μετά τη ,λήξη του ματς με τη ρωσια ότι έστελνε μηνύματα στο καραγκούνη.και μετά αναρωτιόνται ορισμένοι για πολλά πράγματα που συμβαίνουν.τες πα το κόβω γιατί είναι άσχετο απλά το είπα για να καταλάβουν ορισμένοι τη σημασία της δήλωσης του χιωτη ;)
+1Θα γινομασταν γραφικοι αν ζηταγαμε κατι τετοιο.
Μπορει να εβαλε το γκολ και μπραβο του , παντως εξακολουθω να πιστευω οτι θα ειμαστε καλυτεροι χωρις αυτον.
Ειναι πιο αργος και απ το replay............Τα 14 χιλιομετρα που τρεχει σε καθε παιχνιδι και τα 10 φαουλ που κερδιζει, ποιος ακριβως θα τα κανει ωστε να ειμαστε καλυτεροι χωρις αυτον?
Δεν σου αρεσε δηλαδη στο παιχνιδι με την Ρωσια?σ' αυτή την ορχήστρα να ξέρεις ότι συμμετέχει κι ο ίδιος, αφού παραδέχτηκε τα λάθη του, αλλά νομίζω ότι διευθυντής της ορχήστρας είναι οι σχολιαστές του bbc, αφού στην ανάλυση των 2 πρώτων αγώνων της ελλάδας αναφέρθηκαν σχεδόν αποκλειστικά στα λάθη του
+1Είναι αρνητικό όσον αφορά το ποδόσφαιρο που παίζεις...
Όταν παίζεις πίσω στηρίζεσαι στις αντεπιθέσεις σου,πράγμα που σημαίνει πάσες με τη μία...
Επίσης το αμυντικό παιχνίδι θέλει γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας έτσι ώστε αυτή να μην χάνεται εύκολα κ μάλιστα στο χώρο του κέντρου όπου είναι πολύ δύσκολο να τη σώσεις μετά...
Κανείς δεν είπε ότι είναι κακό να θες να κερδίσεις...Στον τρόπο είναι το θέμα..Προσωπικά προτιμώ να χάνω με το κεφάλι ψηλά κ στα ίσια...