tsilibourditsas
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 97
- Πόντοι
- 4.165
Η Ολλανδία έχει τρεις ήττες και έφυγε και εμείς είμαστε στην επόμενη φάση, το πήρατε χαμπάρι; Αυτό για όσους ακόμη νομίζουν ότι η ομάδα δεν αξίζει...
Η Ολλανδία έχει τρεις ήττες και έφυγε και εμείς είμαστε στην επόμενη φάση, το πήρατε χαμπάρι; Αυτό για όσους ακόμη νομίζουν ότι η ομάδα δεν αξίζει...
Δηλαδη δεν πιστευεις οτι παμε κατ ευθειαν στην λαιμητομο?Απλά το life is a bitch ισχύει φίλος, και πιστεύω ότι θα συνωμοτούσε και το σύμπαν προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τους Γερμανούς.
Τον καλεσε εσπευσμενα, λεγοντας του οτι η νικη ηταν σιγουρη.Τι έλεγε τύπε;
θα χαρω απιστευτα.. Αν και εχω μια συμπαθεια στους αγγλους λογω αγγλιδων επειδη μου την πεφτανε τα προηγουμενα καλοκαιρια στην ροδο..Η Ελλαδα πλεον περασε στους 8 και ολοκληρωσε τους στοχους. Τωρα τι αλλο μενει να μας φτιαξει?
Μια μεγαλοπρεπης πουτσα των Ουκρανων απεναντι στα τσιρακια της Bασιλισσας και θα χουμε δει μια παρα πολυ καλη και απολαυστικη διοργανωση
θα χαρω απιστευτα.. Αν και εχω μια συμπαθεια στους αγγλους λογω αγγλιδων επειδη μου την πεφτανε τα προηγουμενα καλοκαιρια στην ροδο..
αλλα ουκρανια στο φουλ..
εγω στεναχωρεθηκα για σουηδια για της κουκλαρες της σουηδεζες και γενικα οτι ειναι συμπαθητικη ομαδα και εχει καλους παιχτες.Θα κανουμε την καρδια μας πετρα και θα υποστηριξουμε τον Μπλαχιν... Απο την αλλη θα θελα πολυ και οι καημενοι οι Ιρλανδοι να καναν κατι παραπανω και να παιρνε πουλους η Ισπανια αλλα... μη τα θελουμε και ολα δικα μας !
Και κανα δελτιακι να πιασουμε ακομη και ειμαστε κομπλε! Δε μπορω να πω!
αρα υπαρχει πιθανοτητα να εχουμε ημιτελικο τον τελικο που θελαμε ισπανια-γερμανια ... διοτη δυσκολα θα χασουν οι ισπανοι την πρωτια.
Λες να χουμε καναν τελικο πορτογαλια-γερμανια? η κλασικη μονομαχια αγγλοι με γερμανους? κατσε να περασουν οι αγγλοι πρωτα..
τεσπα εγω βλεπω μια εκ των 2 ισπανια γερμανια στανταρ στον τελικο και μια εκ των αουτσαιντερ γαλλια, πορτογαλια..
Εγω δεν ειδα τιποτα ιδιαιτερο σημερα ούτε απο τον Αρσαβιν, ούτε απο τον Κερζακοφ.
Οι παικταραδες Τζαγκοεφ και Ανιουκοφ που παιζουν?
Προσωπικα αγνοω. Ο Σαμαρας παντως παιζει στη Σελτικ.
Τελος παντων, εγω ειδα σημερα την Πολωνια που την παιζαμε χαλαρα με δεκα παικτες, να χτυπαει τη Ρωσια σημερα κατω σαν χταποδι.
Αρκετα με τους κομπλεξισμους. Ακου εκει, "Ανιουκοφ" και "Τζαγκοεφ". Ποιοι ειναι αυτοι?
Να μπουμε στο γηπεδο και να τους πατησουμε.
Και την Γερμανια θα την περασουμε.
Εστω και στα πεναλτυ.
Συμπλήρωσε κάρτες.o καρα γιατι δεν παιζει?
Παράθεση στον εαυτό σου.Κάηκες και συ