Νέα

Euro 2012 Πολωνία-Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 83K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιός θα το σηκώσει;

• Ισπανία

Ψήφοι: 65 32,3%
  • Ολλανδία

Ψήφοι: 14 7,0%
  • Αγγλία

Ψήφοι: 21 10,4%
  • Ιταλία

Ψήφοι: 43 21,4%
  • Δανία

Ψήφοι: 2 1,0%
  • Ουκρανία

Ψήφοι: 4 2,0%
  • Σουηδία

Ψήφοι: 2 1,0%
  • Τσεχία

Ψήφοι: 1 0,5%
  • Γερμανία

Ψήφοι: 69 34,3%
  • Γαλλία

Ψήφοι: 21 10,4%
  • Ρωσία

Ψήφοι: 38 18,9%
  • Πορτογαλία

Ψήφοι: 16 8,0%
  • Πολωνία

• Κροατία

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ιρλανδία

• Ελλάδα

Ψήφοι: 69 34,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    201

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Καλα το παμε. Πες μου τωρα γιατι θεωρεις οτι ηταν καλος. Τι κατα την γνωμη σου δηλαδη συνεβη και θυμηθηκαμε για λιγο τον καλο Χολεμπας του Ολυμπιακου?

δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί ένας παίχτης σε ένα παιχνίδι είναι καλός και σε άλλο όχι. έχεις παίξει ποτέ μπάλα ή άλλο άθλημα; δεν σου έχει τύχει να μην είσαι στη μέρα σου; στον αγώνα με την τσεχία, σου έχει μείνει καμιά αμφιβολία ότι παρόλο που τα χαφ βοηθάνε στην άμυνα, τα γκολ προέρχονται από τα λάθη του χολέμπα; θες να τα εξηγήσουμε πάλι;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Δεν με νοιαζει φιλος. Προσπαθησα τουλαχιστον.  ;)
προσπαθησες σιγουρα αλλα δεν τις ελυσες....εξηγουμαι...
αν στο λογο για τον οποιο δεν τα ακουει σωστα ο σαντος βαζεις το οτι ο πρωτος ΕΛΛΗΝΑΣ σκορερ του πρωταθληματος εχει αντιπαλο τον προερχομενο απο πολυμηνο τραυματισμο και απουσια γκεκα να σου θυμισω οτι στον ολυμπιακο (οπου τα ακουγε ο βαλβερδε) ειχε αντιπαλους μιραλας τζιμπουρ και παντελιτς!!!
θυμισου την απορια μου...γιατι τα ακουγε ο βαλβερδε και οχι ο σαντος;; ;)(εκτος αν για σενα κακως τα ακουγε ο βαλβερδε)
παμε παρακατω...ο σαλπι μπηκε αλλαγη στο πρωτο ματς και οντως πηγε πολυ καλα...αλλα ειχε ξακινησει βασικος ο ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΑΤΟΣ νινης...
σε τρια ματς θεωρεις οτι δεν θα μπορουσε να εχει καθολου χρονο συμμετοχης ο φετφα ο οποιος ειναι ενας παιχτης για τον παραγκωνισμου του οποιου εχει ακουσει τα μυρια οσα ο βαλβερδε ασχετα αν στον ολυμπιακο εχει αντιπαλους τον μιραλλας τον αμπντουν και αλλους;;ενω εδω στην ουσια μονο τον σαλπι μιας και ποδοσφαιριστης νινης δεν υπαρχει;;
η μηπως πιστευεις οτι παλι κακως τα ακουγε ο βαλβερδε;;
και σου ξαναλεω...μιλαμε για καραγκουνειαδα...δεν γινεται (στην ελλαδα ζεις) να μην εχει ακουστει κατι για τον φερειρα...δεν γινεται...
μην ξεχνας οτι ο ιδιος ο καρα θεωρει εαυτον ακρως αδικημενο απο τον πορτογαλλο εξ'ου και οι αντιδρασεις του στο γκολ με την ξανθη που επιμελως τις επνιξαν οι ''αντικειμενικοι'' και εψαχναν να βρουν σε ποιους απευθυνοταν ο καρα...
αλλος ελεγε στους αρχαιους θεους αλλος τα εβαλε με την τυχη του αλλος γενικα στην περιρεουσα ατμοπσφαιρα ,αλλος οτι ξεσπασε αοριστα και γενικα κλπ κλπ  :2funny: :2funny:
αστα ρε φιλαρακο ...τι τις θες τις προσπαθειες να λυσεις τις αποριες μου;;;ειναι δυσκολα τα ποραματα.. :2funny: :2funny:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Hello, ο Χολεμπας ειναι τιμωρημενος.

Σωστος. Καλυτερα. Μεχρι στιγμης μας εχουν βγει ολες οι αλλαγες. Ο Κυριακος ειναι καλυτερος απο Αβρααμ, ο σηφακης απο χαλκια, ο σαλπι καλυτερος απο νινη, ο τζαβελλας καλυτερος απο χολεμπα. Να γινει και καμια καλη να περασουμε, να φαει κιτρινη ο κατσουρανης και να μην παιξει στο επομενο και ολα θαναι πριμα  :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Σωστος. Καλυτερα. Μεχρι στιγμης μας εχουν βγει ολες οι αλλαγες. Ο Κυριακος ειναι καλυτερος απο Αβρααμ, ο σηφακης απο χαλκια, ο σαλπι καλυτερος απο νινη, ο τζαβελλας καλυτερος απο χολεμπα. Να γινει και καμια καλη να περασουμε, να φαει κιτρινη ο κατσουρανης και να μην παιξει στο επομενο και ολα θαναι πριμα  :2funny:
Πλακα πλακα δικιο εχεις.
Ξερεις πώς λεγεται αυτο ε?
ΑΣΤΡΟ.
Το μονο που μενει, ειναι να γινει αλλαγη ο Γκεκας και να μπει ο Λύμπε και να βαλει το νικητηριο γκολ. Στο 92 το θελω ομως.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
προσπαθησες σιγουρα αλλα δεν τις ελυσες....εξηγουμαι...
αν στο λογο για τον οποιο δεν τα ακουει σωστα ο σαντος βαζεις το οτι ο πρωτος ΕΛΛΗΝΑΣ σκορερ του πρωταθληματος εχει αντιπαλο τον προερχομενο απο πολυμηνο τραυματισμο και απουσια γκεκα να σου θυμισω οτι στον ολυμπιακο (οπου τα ακουγε ο βαλβερδε) ειχε αντιπαλους μιραλας τζιμπουρ και παντελιτς!!!
θυμισου την απορια μου...γιατι τα ακουγε ο βαλβερδε και οχι ο σαντος;; ;)(εκτος αν για σενα κακως τα ακουγε ο βαλβερδε)
παμε παρακατω...ο σαλπι μπηκε αλλαγη στο πρωτο ματς και οντως πηγε πολυ καλα...αλλα ειχε ξακινησει βασικος ο ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΑΤΟΣ νινης...
σε τρια ματς θεωρεις οτι δεν θα μπορουσε να εχει καθολου χρονο συμμετοχης ο φετφα ο οποιος ειναι ενας παιχτης για τον παραγκωνισμου του οποιου εχει ακουσει τα μυρια οσα ο βαλβερδε ασχετα αν στον ολυμπιακο εχει αντιπαλους τον μιραλλας τον αμπντουν και αλλους;;ενω εδω στην ουσια μονο τον σαλπι μιας και ποδοσφαιριστης νινης δεν υπαρχει;;
η μηπως πιστευεις οτι παλι κακως τα ακουγε ο βαλβερδε;;
και σου ξαναλεω...μιλαμε για καραγκουνειαδα...δεν γινεται (στην ελλαδα ζεις) να μην εχει ακουστει κατι για τον φερειρα...δεν γινεται...
μην ξεχνας οτι ο ιδιος ο καρα θεωρει εαυτον ακρως αδικημενο απο τον πορτογαλλο εξ'ου και οι αντιδρασεις του στο γκολ με την ξανθη που επιμελως τις επνιξαν οι ''αντικειμενικοι'' και εψαχναν να βρουν σε ποιους απευθυνοταν ο καρα...
αλλος ελεγε στους αρχαιους θεους αλλος τα εβαλε με την τυχη του αλλος γενικα στην περιρεουσα ατμοπσφαιρα ,αλλος οτι ξεσπασε αοριστα και γενικα κλπ κλπ  :2funny: :2funny:
αστα ρε φιλαρακο ...τι τις θες τις προσπαθειες να λυσεις τις αποριες μου;;;ειναι δυσκολα τα ποραματα.. :2funny: :2funny:

Σιγουρα. Αν μιλας σαν βαμμενος της θυρας 7. Δεν γινεται να ειναι ολοι του γαβρου καλοι, και ολοι του βαζελου μαλακες φιλος. Για την εθνικη μιλας. Οχι για το ελληνικο πρωταθλημα. Ειπα οτι ο σαλπι ηταν καλυτερος απο νινη οπως και το οτι ελπιζω να φαει καμια καρτα ο κατσουρανης αν περσαουμε να μην ποαιξει ημιτελικο. Κι ας ειμαι βαζελος. Την ημερα που θ ακουσω και γαβρο να ειναι αντικειμενικος θα τα χουμε λυσει ολα.  ;)

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
τελικά, θες να πεις ότι έκανε λάθη, αλλά τα έκανε γιατί είχε πάθει σοκ;
Φυσικα και αυτο θελω να πω φιλαρακι. Σε μια φαση χαρακτηριστικα θα σου αναφερω, οτι ενω ο φουκαρας παει να μαρκαρει τον Τσεχο που ερχεται απο αριστερα, ξαφνικα τον ακολουθουν αλλοι δυο  λες και ερχοταν ο Μαραντονα. Τους ειπε τετοια πραγματα ο προπονητης τους? Ειναι η δεν ειναι αυτο το πραγμα σκορποχωρι? Ασε που αφηνουν πισω περισοτερους αντιπαλους αμαρκαριστους. Αλλωστε και ο ιδιος ο Σαντος τους το ειπε καταμουτρα οτι για να πετυχει ενα συστημα πρεπει να εχεις και παικτες ικανους να το εφαρμοσουν. Η μηπως δεν το ακουσες. Και ποιος να τολμησει να δωσει συνεχεια στο περιστατικο, αφου ολος ο κοσμος (απο το προσωπο που δειξαμε) καταλαβε τι εννοουσε.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Φυσικα και αυτο θελω να πω φιλαρακι. Σε μια φαση χαρακτηριστικα θα σου αναφερω, οτι ενω ο φουκαρας παει να μαρκαρει τον Τσεχο που ερχεται απο αριστερα, ξαφνικα τον ακολουθουν αλλοι δυο  λες και ερχοταν ο Μαραντονα. Τους ειπε τετοια πραγματα ο προπονητης τους? Ειναι η δεν ειναι αυτο το πραγμα σκορποχωρι? Ασε που αφηνουν πισω περισοτερους αντιπαλους αμαρκαριστους. Αλλωστε και ο ιδιος ο Σαντος τους το ειπε καταμουτρα οτι για να πετυχει ενα συστημα πρεπει να εχεις και παικτες ικανους να το εφαρμοσουν. Η μηπως δεν το ακουσες. Και ποιος να τολμησει να δωσει συνεχεια στο περιστατικο, αφου ολος ο κοσμος (απο το προσωπο που δειξαμε) καταλαβε τι εννοουσε.

Ο Τοροσιδης που επαιζε δεξια γιατι δεν εκανε τις μαλακιες που εκανε ο χολεμπας? Αυτο ας μου εξηγησει καποιος. Απο δεξια δεν εβγαινε φαση. Ολες εβγαιναν απο αριστερα. Και αν πει καποιος οτι εφταιγε κι ο σαμαρας που δεν ντουμπλαρε τον χολεμπα, τοτε ο τορο τι να πει που ο νινης ηταν ΧΩΜΑ στο α' ματς? Ο Τορο γιατι δηλαδη πηγαινε μια χαρα και απο εκει δεν κινδυνευαμε?

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

ουφφφφ ας το γράψω για 100ή φορά. πότε ακριβώς έγινε η φάση που λες; τα γκολ με την τσεχία δεν μπήκαν στην αρχή; υπάρχουν ή δεν υπάρχουν χαφ που μαρκάρουν και στα 2; αργεί ή δεν αργεί να φύγει ο χολέμπας; πόσες φορές να τα γράψω ακόμη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
ουφφφφ ας το γράψω για 100ή φορά. πότε ακριβώς έγινε η φάση που λες; τα γκολ με την τσεχία δεν μπήκαν στην αρχή; υπάρχουν ή δεν υπάρχουν χαφ που μαρκάρουν και στα 2; αργεί ή δεν αργεί να φύγει ο χολέμπας; πόσες φορές να τα γράψω ακόμη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Αστο φιλος. Παμε μαζι: Ο χολεμπας ειναι το καλυτερο αριστερο μπακ του πλανητη. Μονο τοτε θα ληξει η συζητηση.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Την ίδια κουβέντα κάναμε επί μακρόν όταν έπαιξαν Μπάρτσα κ Τσέλσι...

Αντιποδόσφαιρο είναι να θες να καταστρέψεις το παιχνίδι κ του αντιπάλου αλλά κ το δικό σου...Να μην έχεις καθόλου επιθετικές βλέψεις παρά να κάνεις το σταυρό σου μπας κ βάλεις γκολ...

Υπάρχει κ το σωστό αμυντικό ποδόσφαιρο που σημαίνει διάβασμα του αντιπάλου,κλείσιμο των χώρων κ των ατού που έχει,προσπάθεια για κατοχή μπάλας κ όχι στραβοκλωτσιές,κ έμφαση στις αντεπιθέσεις...

Επίσης σιγά σιγά παίρνεις μέτρα στο γήπεδο (εφόσον δεν έχεις δεχτεί ακόμα γκολ)κ διεκδικείς να κάνεις κ την έκπληξη...

Φιλαρακι οτι ειναι στους κανονες του ποδοσφαιρου , ειναι μες στη φασολαδα. Το μονο απαραδεκτο ειναι νικη με σπρωξιμο διαιτησιας και πουστιες δλδ εναντια στους κανονες.
Απο εκει και περα αν ο αλλος παιζει μπαλαρα, οριστε ας το αποδειξει απεναντι στην ομαδα που παιζει αντιποδοσφαιρο και τους καταστρεφει το παιχνιδι. Ας ειναι αρκετα καλος ωστε να μην αφησει ο αλλος να τις καταστρεψει το παιχνιδι. Αλλα για να αφηνει να της το καταστρεψει παει να πει πως παιζει "μπαλαρα" της πλακας.
Με τον ανεμο αντιπαλο δε γινεται αδερφε. Μηπως θες να τους πουνε να κανουν και χωρο ωστε να περασουν?

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Αστο φιλος. Παμε μαζι: Ο χολεμπας ειναι το καλυτερο αριστερο μπακ του πλανητη. Μονο τοτε θα ληξει η συζητηση.

η πλάκα είναι ότι εγώ τον θεωρώ καλό αμυντικό. και όταν έγινε έλληνας χάρηκα που θα έτρωγε τη θέση του σπυρόπουλου τον οποίο θεωρώ πανάσχετο (παρότι βάζελος κι εγώ). ε, δεν δέχονται με τίποτα κάποιοι γαύροι ότι ένας παίχτης μπορεί να κάνει ΚΑΙ άσχημα παιχνίδια. ίσως να μπήκε χεσμένος για μια τόσο μεγάλη διοργάνωση. δεν ξέρω τι του συνέβη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ξεχασαμε ομως τον κολοσσιαιο Βυντρα σε αυτο το τουρνουα  :2funny:

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί ένας παίχτης σε ένα παιχνίδι είναι καλός και σε άλλο όχι. έχεις παίξει ποτέ μπάλα ή άλλο άθλημα; δεν σου έχει τύχει να μην είσαι στη μέρα σου; στον αγώνα με την τσεχία, σου έχει μείνει καμιά αμφιβολία ότι παρόλο που τα χαφ βοηθάνε στην άμυνα, τα γκολ προέρχονται από τα λάθη του χολέμπα; θες να τα εξηγήσουμε πάλι;
α) Οπως πολυ ευστοχα παρατηρησε και ο φιλτατος Χριστιδης, αλλο εκανε δυο λαθη σαν ανθρωπος, και αλλο τον καιμε και τον πεταμε στην εξεδρα.
β)Θα σου υπενθυμησω οτι τα "λαθη" εγιναν στο α που ειχε μαζι του τον αδιαφορο Φορτουνη, ενω στο β με τον Σαμαρα συνεργαστηκαν αψογα. Θελω να πω οτι ισως και να μην ειχαν γινει.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Tελοσπαντων , ο Χολεμπας οπως και να χει δεν παιζει αυριο. Στο γαυρο εκανε καλα παιχνιδια και αχρηστο μπακ δεν ειναι οκ. Αλλα πιστευω οτι ειναι καλυτερη επιλογη ο Τζαβελας.

Για Κροατια που ειπωθηκε πριν, καλη ομαδα και δεμενη αλλα βαρια κορμια ρε παιδι μου. Θα γουσταρα πολυ να πεταγαν ενα παστελι στο τελος και να στελναν για βρουβες τους υπεροπτες Ισπανους.
Δεν αποκλειεται παντως να το ξαναπαρουν. η Πορτογαλια εχει μεν εντυπωσιασει αλλα μη ξεχναμε με Ολλανδια οι Ορανιε ειχαν ναααα κατι τρυπαρες στην αμυνα και κατι χωρους.
Απο τους Δανους φαγαν 2 γκολ. Αλλα εχουν ομαδαρα δε θα μου κανει εκπληξη να το παρουν κιολας.
Οχι μονο Ροναλντο αλλα Ναντι, Μειρελες, Κοεντραο χαφ ξυραφια. Και καλο τερματοφυλακα.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
η πλάκα είναι ότι εγώ τον θεωρώ καλό αμυντικό. και όταν έγινε έλληνας χάρηκα που θα έτρωγε τη θέση του σπυρόπουλου τον οποίο θεωρώ πανάσχετο (παρότι βάζελος κι εγώ). ε, δεν δέχονται με τίποτα κάποιοι γαύροι ότι ένας παίχτης μπορεί να κάνει ΚΑΙ άσχημα παιχνίδια. ίσως να μπήκε χεσμένος για μια τόσο μεγάλη διοργάνωση. δεν ξέρω τι του συνέβη

Ρε φιλε κι εμενα μου αρεσει ο χολεμπας. Τι να γινει ομως τωρα που τα σκατωσε? Πρεπει να παιζει με το ζορι για να γουσταρουν οι γαβροι? Εμεις βαζελοι ειμαστε. Γιατι λεμε δηλαδη να βγει κι ο καρα, κι ο κατσουρ και ο νινης αν ειναι επιβεβλημενο? Πανω απ ολα ειναι η ελλαδα ετσι δεν ειναι? Ειλικρινα κατι τετοια με εκνευριζουν πολυ.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Tελοσπαντων , ο Χολεμπας οπως και να χει δεν παιζει αυριο. Στο γαυρο εκανε καλα παιχνιδια και αχρηστο μπακ δεν ειναι οκ. Αλλα πιστευω οτι ειναι καλυτερη επιλογη ο Τζαβελας.

Για Κροατια που ειπωθηκε πριν, καλη ομαδα και δεμενη αλλα βαρια κορμια ρε παιδι μου. Θα γουσταρα πολυ να πεταγαν ενα παστελι στο τελος και να στελναν για βρουβες τους υπεροπτες Ισπανους.
Δεν αποκλειεται παντως να το ξαναπαρουν. η Πορτογαλια εχει μεν εντυπωσιασει αλλα μη ξεχναμε με Ολλανδια οι Ορανιε ειχαν ναααα κατι τρυπαρες στην αμυνα και κατι χωρους.
Απο τους Δανους φαγαν 2 γκολ. Αλλα εχουν ομαδαρα δε θα μου κανει εκπληξη να το παρουν κιολας.
Οχι μονο Ροναλντο αλλα Ναντι, Μειρελες, Κοεντραο χαφ ξυραφια. Και καλο τερματοφυλακα.

Εφ οσον λειπει ο Χαριστεας δικαιουνται να εχουν μια ελπιδα  :grin:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
α) Οπως πολυ ευστοχα παρατηρησε και ο φιλτατος Χριστιδης, αλλο εκανε δυο λαθη σαν ανθρωπος, και αλλο τον καιμε και τον πεταμε στην εξεδρα.
β)Θα σου υπενθυμησω οτι τα "λαθη" εγιναν στο α που ειχε μαζι του τον αδιαφορο Φορτουνη, ενω στο β με τον Σαμαρα συνεργαστηκαν αψογα. Θελω να πω οτι ισως και να μην ειχαν γινει.

α)γράφω για άλλη μια φορά ότι εγώ τον συμπαθώ. ας του δοθούν ευκαιρίες, αλλά προς το παρόν ευτυχώς που δεν παίζει με γερμανία γιατί φαίνεται ότι ο τζαβέλας έδεσε καλύτερα. αν γίνει το θαύμα και περάσουμε, σίγουρα πάλι ο τζαβέλας θα παίξει στον ημιτελικό για τον ίδιο λόγο. άρα ευκαιρίες από σεπτέμβριο που θα αρχίσουν τα προκριματικά του μουντιάλ. ο χρόνος θα δείξει αν αξίζει και πόσο
β)στο έχω γράψει 100 φορές τι έγινε στα γκολ που φάγαμε από την τσεχία. ούτε σε μία δεν απαντάς ακριβώς, αλλά με γενικότητες. βαρέθηκα και δεν θα το ξαναγράψω. καταλήγω λοιπόν:
ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΧΟΣΕ ΧΟΛΕΜΠΑΣ.
(καζαμπούμπουρα, τώρα θα δούμε αν πιάνει το κόλπο σου)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Σιγουρα. Αν μιλας σαν βαμμενος της θυρας 7. Δεν γινεται να ειναι ολοι του γαβρου καλοι, και ολοι του βαζελου μαλακες φιλος. Για την εθνικη μιλας. Οχι για το ελληνικο πρωταθλημα. Ειπα οτι ο σαλπι ηταν καλυτερος απο νινη οπως και το οτι ελπιζω να φαει καμια καρτα ο κατσουρανης αν περσαουμε να μην ποαιξει ημιτελικο. Κι ας ειμαι βαζελος. Την ημερα που θ ακουσω και γαβρο να ειναι αντικειμενικος θα τα χουμε λυσει ολα.  ;)
τι ειναι αυτα;;τι θεωριες και αοριστιες και μπλα μπλα μπλα...
οι ερωτησεις μου ειναι συγκεκριμενες
συμφωνα με την δικη σου λογικη (οτι σωστα λογω ανταγωνισμου δεν παιζουν φετφα και μητρογλου εθνικη)
λαθος η σωστα τα ακουγε ο ερνεστο;;
μιας και εκει οι μητρογλου και φετφα ειχαν επισης ανταξιους αντιπαλους;;
υπεκφευγεις η μου φαινεται;;οταν αρχιζουν αδρφε οι θεωριουλες του στυλ εγω ειμαι αντικειμενικος αλλα εσυ φανατικος και μακαρι το.να και μακαρι τ'αλλο ...γαμα τα
καπου δεν βρισκεις την ακρη...
εγω μιλησα συγκεκριμενα και εσυ αρχισεις ευχολογια και γενικες διαπιστωσεις να'χαμε να λεγαμε....
τα ακουσε σωστα ναι η οχι ο βαλβερδε;;
απλα πραματακια...ασε τη θυρα 7 και την 13 και αν μουειπες και τι για τον κατσουρ...
εγω δεν ζητησα πιστποιητικο αντικειμενικοτητας και φρονηματων
μια απλη απαντησουλα σε μια αποριουλα
την εχεις;;την ακουω
δεν την εχεις;;;καλη σου συνεχεια και καλο βραδυ...
ασε τι ειμαι εγω αν ειμαι φανατιλα η δεν ξερω εγω τι αλλο...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ο Τοροσιδης που επαιζε δεξια γιατι δεν εκανε τις μαλακιες που εκανε ο χολεμπας? Αυτο ας μου εξηγησει καποιος. Απο δεξια δεν εβγαινε φαση. Ολες εβγαιναν απο αριστερα. Και αν πει καποιος οτι εφταιγε κι ο σαμαρας που δεν ντουμπλαρε τον χολεμπα, τοτε ο τορο τι να πει που ο νινης ηταν ΧΩΜΑ στο α' ματς? Ο Τορο γιατι δηλαδη πηγαινε μια χαρα και απο εκει δεν κινδυνευαμε?
συνελθε...ενα ημιχρονο επαιξε ο νινης
μετα ανελαβε ο σκυλος ο σαλπι και δεν περναγε κουνουπι
εχεις προβλημα με τον χολεμπας που ειναι ο καλυτερος ελληνας αριστερος μπακ με διαφορα
ψαξτο γιατι συμβαινει αυτο
και αν για την οικονομια της συζητησης δεχτω οτι στο γιουρο δεν πηγε καλα ο χολεμπας αμφισβητεις οτι ειναι ο καλυτερος αριστερος μπακ του πρωταθληματος;;
μην τον βγαλετε και αχρηστο κιολα
αυτο λεμε οτι ειναι αρωστεια
οτι πατε ντε και καλα να τον βγαλετε κατσικι  ;)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
α)γράφω για άλλη μια φορά ότι εγώ τον συμπαθώ. ας του δοθούν ευκαιρίες, αλλά προς το παρόν ευτυχώς που δεν παίζει με γερμανία γιατί φαίνεται ότι ο τζαβέλας έδεσε καλύτερα. αν γίνει το θαύμα και περάσουμε, σίγουρα πάλι ο τζαβέλας θα παίξει στον ημιτελικό για τον ίδιο λόγο. άρα ευκαιρίες από σεπτέμβριο που θα αρχίσουν τα προκριματικά του μουντιάλ. ο χρόνος θα δείξει αν αξίζει και πόσο
β)στο έχω γράψει 100 φορές τι έγινε στα γκολ που φάγαμε από την τσεχία. ούτε σε μία δεν απαντάς ακριβώς, αλλά με γενικότητες. βαρέθηκα και δεν θα το ξαναγράψω. καταλήγω λοιπόν:
ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΧΟΣΕ ΧΟΛΕΜΠΑΣ.
(καζαμπούμπουρα, τώρα θα δούμε αν πιάνει το κόλπο σου)

Eνταξει αφου φαγαμε τα δυο μπαλακια στην αρχη απο τον Χολεμπας μετα ναι ηταν ο καλυτερος παιχτης ( οντως αν οχι ο καλυτερος, απο τους καλυτερους).
Καλα με την Πολωνια χωρια οτι φαγαμε το γκολ απο τη μερια του,  εξαιτιας του βγηκαν και ενα σωρο φασεις. Αν η Πολωνια δεν ηταν καφενειο και η χειροτερη ομαδα ( μετα την Ιρλανδια) του τουρνουα, ακομη θα μαζευαμε απο εκεινο το ματς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom