Νέα

Euro 2012 Πολωνία-Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 83K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιός θα το σηκώσει;

• Ισπανία

Ψήφοι: 65 32,3%
  • Ολλανδία

Ψήφοι: 14 7,0%
  • Αγγλία

Ψήφοι: 21 10,4%
  • Ιταλία

Ψήφοι: 43 21,4%
  • Δανία

Ψήφοι: 2 1,0%
  • Ουκρανία

Ψήφοι: 4 2,0%
  • Σουηδία

Ψήφοι: 2 1,0%
  • Τσεχία

Ψήφοι: 1 0,5%
  • Γερμανία

Ψήφοι: 69 34,3%
  • Γαλλία

Ψήφοι: 21 10,4%
  • Ρωσία

Ψήφοι: 38 18,9%
  • Πορτογαλία

Ψήφοι: 16 8,0%
  • Πολωνία

• Κροατία

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ιρλανδία

• Ελλάδα

Ψήφοι: 69 34,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    201

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Να μην εχουμε ενα ατομο στον παγκο να του ριξει κανα πακετο :grin:

Παντως μια και ειχαμε πει για διαιτησια στην εθνικη οτι ειναι κοντρα... και πιασαμε και παλια euro
Mη ξεχναμε οτι η Ελλαδα δε πηγε το 2004 πρωτη φορα euro αλλα ειχε παει και το 1980 στη διοργανωση που εγινε στην Ιταλια. Μαλιστα τα πηγε αξιοπρεπεστατα.
Λοιπον. Εχετε δει το πεναλτι απο το οποιο χασαμε 1-0 απο την Ολλανδια? Δεν ειναι δυνατον αυτο το πραγμα. Επρεπε να δικαστει ποινικα αυτο το πραγμα!
Το πεναλτυ του 1980 με την ολλανδια πρεπει να ειναι το πιο μαιμου πεναλτυ που δοθηκε ποτέ παγκοσμιως.
Ημουν 9 ετων τοτε και μου εμεινε ψυχικο τραυμα.  :2funny: :2funny:
Παει ο αλλος και κλωτσαει τον Κωνσταντινου και δινεται πεναλτυ.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
αχχαχαχαχαχχα εγω το επαιξα ποτε κυριος ρε νουμερο;;εσυ και καλα ζητας συγνωμες επειδη παρασυρθηκες  :2funny: :2funny:
εμενα με ξερουν ολοι μαλακα...τι να ψαξεις;;εχω χυσει πολλα στρακια σαν την παρτη σου...ο γιωργης ειναι ενας απο αυτους και τωρα το παιζει ιστοριουλα...εχει φαει τα καβλια του και αυτος και εχει χορτασει....
ακου ο μαλακας θα ψαξει τα δικα μου μηνυματα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
χου μωρη φραγκοκοτα

Εχεις απολυτο δικιο. Το λενε αλλωστε τα 2 μηνυματα που μου εστειλαν τωρα. Να μην ασχολυμαι με troll δημοσια.  :grin: Οποτε απλα θα σου γλεντησω to messenger για να στρωσεις επιδερμιδα βλαχακο ^^
Μολις την πουτσισες

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Το πεναλτυ του 1980 με την ολλανδια πρεπει να ειναι το πιο μαιμου πεναλτυ που δοθηκε ποτέ παγκοσμιως.

Eντωμεταξυ η Ολλανδια τοτε φιναλιστ του μουντιαλ του 78 οχι αστεια.
Και χασαμε απο την τοτε κατοχο Τσεχοσλοβακια.
Και με τα παντσερ που το πηραν μετα 0-0 καλη ωρα.
Με την Γερμανια επισης υπαρχει το 2-2 εκτος και το 1-1 στο Καραισκακη με τη γκολαρα του Δεληκαρη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Eντωμεταξυ η Ολλανδια τοτε φιναλιστ του μουντιαλ του 78 οχι αστεια.
Και χασαμε απο την τοτε κατοχο Τσεχοσλοβακια.
Και με τα παντσερ που το πηραν μετα 0-0 καλη ωρα.
Με την Γερμανια επισης υπαρχει το 2-2 εκτος και το 1-1 στο Καραισκακη με τη γκολαρα του Δεληκαρη.
Kαι μαλιστα με κεφαλια του Καψη στο οριζοντιο δοκαρι προς το τελος του αγωνα.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
εγώ έχω μια βασική απορία. θα τη θέσω και μετά θα την πέσω. κι αύριο μετά τη δουλειά (λέμε και καμιά μαλακία να περνά η ώρα) θα μπω να δω αν έχει κανείς πειστική απάντηση. ιδού η απορία: ο περσόνας πώς και δεν γράφει σε τούτο το θρεντ;;;; δεν το έχει πάρει χαμπάρι; ο χρηστίδης έστω και με καθυστέρηση ήρθε. ο περσόνας που είναι; οεο;

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
Να μην εχουμε ενα ατομο στον παγκο να του ριξει κανα πακετο :grin:

Παντως μια και ειχαμε πει για διαιτησια στην εθνικη οτι ειναι κοντρα... και πιασαμε και παλια euro
Mη ξεχναμε οτι η Ελλαδα δε πηγε το 2004 πρωτη φορα euro αλλα ειχε παει και το 1980 στη διοργανωση που εγινε στην Ιταλια. Μαλιστα τα πηγε αξιοπρεπεστατα.
Λοιπον. Εχετε δει το πεναλτι απο το οποιο χασαμε 1-0 απο την Ολλανδια? Δεν ειναι δυνατον αυτο το πραγμα. Επρεπε να δικαστει ποινικα αυτο το πραγμα!
Ρε φιλαρακι συγνωμη, εχω τυψεις. Δεν εχω μαθει να δινω τετοιες απαντησεις. Κανε μου τη χαρη και πηγαινε στα μηνυματα μου, θα βρεις απαντηση, απλα δεν μπορω να ανακυκλωνω τα ιδια και τα ιδια γιατι νομιζω οτι δεν με παρακολουθουν. Εγω πρωτου δωσω μια απαντηση, διαβαζω τα παντα σεβομενος τους συνομιλητες.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
μερικες αποριες...
ειχε ακουσει τα μυρια οσα ο βαλβερδε γιατι δεν χρησιμοποιουσε φετφα και δεν ηθελε μητρογλου...
γιατι δεν ακουει τα ιδια και ο σαντος που επισης δεν χρησιμοποιει και δεν υπολογιζει τους δυο αυτους παιχτες;
απορια δευτερη...
βιωνουμε μια ανευ προηγουμενου καραγκουνιαδα...
γιατι δεν ακουω καμμια μομφη προς τον κυριο ζεσουαλδο φερειρα προπονητη του παντοτινου σε ολα τα σπορ πρωταθλητη για τον παραγκωνισμο τουσυγκεκριμενο παιχτη;;
παρακαλω βοηθηστε με αν μπορειτε να λυσω τις αποριες μου...
ευχαριστω εκ των προτερων!!!
Δεν ακούει τα ίδια γιατί παίζει με Σάλπι (ανώτερος του Φέτφα αυτή τη στιγμή) κ Γκέκα (σπρώξιμο παρόμοιο με του Καραγκούνη)...

Ο Φερέιρα δεν ακούει τίποτα πρώτον επειδή είναι προπονηταράς κ όχι ταβερνιάρης σαν τον Σάντος κ δεύτερον επειδή στον Παναθηναικό στη συγκεκριμένη θέση έχει πολλούς κ πολύ καλύτερους παίκτες...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
O Nαβας ναι. Ο Ινιεστα οχι. Στον Ινιεστα πηγαινε η μπαλα αρα δεν υπηρχε οφσαιντ. Και οταν κανει την τελικη ο Ινιεστα στον Ναβας ο Ναβας ειναι πιο πισω. Κανονικο ηταν.
Πες τα...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Ιταλια, Ισπανια επερεπε να περασουν. Το γκολ κανονικο ηταν του Ναβας αλλα το πεναλτυ πανω στον Τσορλουκα ηταν πεντακαθαρο. Τον κραταγε κατω ο Μπουσκετς. Και αν οι Κροατες εκαναν το 1-0 εκει μετα μπορει ναταν τελειως αλλιως. Σιγα μην τολμησει η UEFA βεβαια να σφυριξει εναντια στα αγαπημενα της παιδια. Μπραβο στους Κροατες, πολυ καλοι. Αλλος δεν εχει παιξει την Ισπανια ετσι.
Πως την έπαιξαν δηλ την Ισπανία?

Όλοι πίσω από την μπάλα (κ όταν λέω όλοι,εννοώ όλοι) κ παρακαλάμε τον Μόντριτς να βγάλει καμιά πάσα από το πουθενά μπας κ βάλουμε γκολ?

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
3 φορές το είδα
ο νάβας είναι οφσάιντ.

πιο μέσα ήταν ο δικός μας στην κεφαλιά που μας ακυρώσανε το γκολ και σφυρίξανε οφσάιντ
άσε την κλάψα ρε φίλε με τα δικά μας οφσάιτ...Κοίτα τι μπάλα παίζουμε κ άσε τις αμφισβητούμενες φάσεις...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
άσε την κλάψα ρε φίλε με τα δικά μας οφσάιτ...Κοίτα τι μπάλα παίζουμε κ άσε τις αμφισβητούμενες φάσεις...
μαζί σου
είμαι ο πρώτος που είπα πως γενικώς είμαστε ατάλαντη ομάδα
και δεν κλαίγομαι για τα δικά μας
κλαίγομαι γιατί δεν το σφύριξαν στους Ισπανούς
θα γούσταρα να αποκλειστούνε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom