Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
που τον ξεκλαρωσα ρε.για ποιο θέμα ρωτάς αν σε βρίσκω λάθος;
που τον ξεκλαρωσα ρε.για ποιο θέμα ρωτάς αν σε βρίσκω λάθος;
Τοσο μεγάλο τουρνουά και να μην έχει ένα μεγαλο προπονητή ρε
Το πεναλτυ του 1980 με την ολλανδια πρεπει να ειναι το πιο μαιμου πεναλτυ που δοθηκε ποτέ παγκοσμιως.Να μην εχουμε ενα ατομο στον παγκο να του ριξει κανα πακετο
Παντως μια και ειχαμε πει για διαιτησια στην εθνικη οτι ειναι κοντρα... και πιασαμε και παλια euro
Mη ξεχναμε οτι η Ελλαδα δε πηγε το 2004 πρωτη φορα euro αλλα ειχε παει και το 1980 στη διοργανωση που εγινε στην Ιταλια. Μαλιστα τα πηγε αξιοπρεπεστατα.
Λοιπον. Εχετε δει το πεναλτι απο το οποιο χασαμε 1-0 απο την Ολλανδια? Δεν ειναι δυνατον αυτο το πραγμα. Επρεπε να δικαστει ποινικα αυτο το πραγμα!
που τον ξεκλαρωσα ρε.
αχχαχαχαχαχχα εγω το επαιξα ποτε κυριος ρε νουμερο;;εσυ και καλα ζητας συγνωμες επειδη παρασυρθηκες
εμενα με ξερουν ολοι μαλακα...τι να ψαξεις;;εχω χυσει πολλα στρακια σαν την παρτη σου...ο γιωργης ειναι ενας απο αυτους και τωρα το παιζει ιστοριουλα...εχει φαει τα καβλια του και αυτος και εχει χορτασει....
ακου ο μαλακας θα ψαξει τα δικα μου μηνυματα
χου μωρη φραγκοκοτα
Το πεναλτυ του 1980 με την ολλανδια πρεπει να ειναι το πιο μαιμου πεναλτυ που δοθηκε ποτέ παγκοσμιως.
Ημουν 9 ετων τοτε και μου εμεινε ψυχικο τραυμα.
Παει ο αλλος και κλωτσαει τον Κωνσταντινου και δινεται πεναλτυ.
χαθηκαμε στη μεταφρασηαδιάφορο μου είναι μωρέ
Το πεναλτυ του 1980 με την ολλανδια πρεπει να ειναι το πιο μαιμου πεναλτυ που δοθηκε ποτέ παγκοσμιως.
Ημουν 9 ετων τοτε και μου εμεινε ψυχικο τραυμα.
Παει ο αλλος και κλωτσαει τον Κωνσταντινου και δινεται πεναλτυ.
χαθηκαμε στη μεταφραση
εμενα να δεις.
Kαι μαλιστα με κεφαλια του Καψη στο οριζοντιο δοκαρι προς το τελος του αγωνα.Eντωμεταξυ η Ολλανδια τοτε φιναλιστ του μουντιαλ του 78 οχι αστεια.
Και χασαμε απο την τοτε κατοχο Τσεχοσλοβακια.
Και με τα παντσερ που το πηραν μετα 0-0 καλη ωρα.
Με την Γερμανια επισης υπαρχει το 2-2 εκτος και το 1-1 στο Καραισκακη με τη γκολαρα του Δεληκαρη.
Να μην εχουμε ενα ατομο στον παγκο να του ριξει κανα πακετο
Παντως μια και ειχαμε πει για διαιτησια στην εθνικη οτι ειναι κοντρα... και πιασαμε και παλια euro
Mη ξεχναμε οτι η Ελλαδα δε πηγε το 2004 πρωτη φορα euro αλλα ειχε παει και το 1980 στη διοργανωση που εγινε στην Ιταλια. Μαλιστα τα πηγε αξιοπρεπεστατα.
Λοιπον. Εχετε δει το πεναλτι απο το οποιο χασαμε 1-0 απο την Ολλανδια? Δεν ειναι δυνατον αυτο το πραγμα. Επρεπε να δικαστει ποινικα αυτο το πραγμα!
Ρε φιλαρακι συγνωμη, εχω τυψεις. Δεν εχω μαθει να δινω τετοιες απαντησεις. Κανε μου τη χαρη και πηγαινε στα μηνυματα μου, θα βρεις απαντηση, απλα δεν μπορω να ανακυκλωνω τα ιδια και τα ιδια γιατι νομιζω οτι δεν με παρακολουθουν. Εγω πρωτου δωσω μια απαντηση, διαβαζω τα παντα σεβομενος τους συνομιλητες.
Ζητανε εποπτες για την τελικη φαση.μπα
τώρα το βλέπω και πάλι στο ZDF.
καρα-οφφσαιντ ήτανε
εντελώς μπροστά ο Νάβας όταν φεύγει η μπάλα για τον Ινιέστα
Είναι Nότης Πιτσιλός (r.i.p.) επιπέδου.Antistheni παρατηρω οτι σου αρεσει το ποιοτικο ποδοσφαιρο
Δεν ακούει τα ίδια γιατί παίζει με Σάλπι (ανώτερος του Φέτφα αυτή τη στιγμή) κ Γκέκα (σπρώξιμο παρόμοιο με του Καραγκούνη)...μερικες αποριες...
ειχε ακουσει τα μυρια οσα ο βαλβερδε γιατι δεν χρησιμοποιουσε φετφα και δεν ηθελε μητρογλου...
γιατι δεν ακουει τα ιδια και ο σαντος που επισης δεν χρησιμοποιει και δεν υπολογιζει τους δυο αυτους παιχτες;
απορια δευτερη...
βιωνουμε μια ανευ προηγουμενου καραγκουνιαδα...
γιατι δεν ακουω καμμια μομφη προς τον κυριο ζεσουαλδο φερειρα προπονητη του παντοτινου σε ολα τα σπορ πρωταθλητη για τον παραγκωνισμο τουσυγκεκριμενο παιχτη;;
παρακαλω βοηθηστε με αν μπορειτε να λυσω τις αποριες μου...
ευχαριστω εκ των προτερων!!!
Πες τα...O Nαβας ναι. Ο Ινιεστα οχι. Στον Ινιεστα πηγαινε η μπαλα αρα δεν υπηρχε οφσαιντ. Και οταν κανει την τελικη ο Ινιεστα στον Ναβας ο Ναβας ειναι πιο πισω. Κανονικο ηταν.
Πως την έπαιξαν δηλ την Ισπανία?Ιταλια, Ισπανια επερεπε να περασουν. Το γκολ κανονικο ηταν του Ναβας αλλα το πεναλτυ πανω στον Τσορλουκα ηταν πεντακαθαρο. Τον κραταγε κατω ο Μπουσκετς. Και αν οι Κροατες εκαναν το 1-0 εκει μετα μπορει ναταν τελειως αλλιως. Σιγα μην τολμησει η UEFA βεβαια να σφυριξει εναντια στα αγαπημενα της παιδια. Μπραβο στους Κροατες, πολυ καλοι. Αλλος δεν εχει παιξει την Ισπανια ετσι.
άσε την κλάψα ρε φίλε με τα δικά μας οφσάιτ...Κοίτα τι μπάλα παίζουμε κ άσε τις αμφισβητούμενες φάσεις...3 φορές το είδα
ο νάβας είναι οφσάιντ.
πιο μέσα ήταν ο δικός μας στην κεφαλιά που μας ακυρώσανε το γκολ και σφυρίξανε οφσάιντ
μαζί σουάσε την κλάψα ρε φίλε με τα δικά μας οφσάιτ...Κοίτα τι μπάλα παίζουμε κ άσε τις αμφισβητούμενες φάσεις...