alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Α γεια σου.Oπως το 2000 στο Ροττερνταμ ας πουμε
Γιατι προς στιγμην νομισα οτι ο Τρεζεγκε ηταν Ιταλος.
Α γεια σου.Oπως το 2000 στο Ροττερνταμ ας πουμε
πιο looser πεθαινουν.
νομιζεις οτι δεν θα ασχοληθειςΜαντεψε τι αποφασισα να κανω και γω απο δω και περα. Ρε φιλε ειναι απιστευτο το επειπεδο βλακειας ..δηλαδη ελεος
Τελοσπαντων ζηταω συγγνωμη απ ολους εδω, δεν επρεπε καν να ασχοληθω. Sorry μαγκες.
Εσυ να γαμησεις? Πως? Με τον ...κωλο? αχαχαχαχα
Και σιγα τα αιματα...μαουνιερη! Τρομαξαμε! Τραβα στην σπηλια σου παλι ρε μαουνιερακο....πελατακο αντε. Πολλα γλεντια με την αφεντια σου τοσα χρονια. Ο ...πουτανας γιος ζελικο θα συντροφευει εσενα την γυναικα και τα παιδια σου για παντα. Στους εφιαλτες σου. Φιλακια και μην τσαντιζεσαι γιατι η...σοβαρη σχεση σου(ο ιβκοβιτς που τον εχει και 80 ποντους οπως μας ειπες) δεν θα σε γουσταρει αλλο.
Νυχτες ΓΛΕΝΤΙ
Α γεια σου.
Εχει παει να αγορασει τσιγαρα.Δηλαδη τι σχεση εχει ο Φορτουνης που στο δευτερο γκολ της Τσεχιας ο μαυρος χαφ ειναι μονος για καμια 10αρια δευτερολεπτα και ο Χολεμπας βοσκει καπου μπροστα απο τη μεγαλη περιοχη?
νομιζεις οτι δεν θα ασχοληθεις
το καβλι μου ειναι πρεζα...θα το δεις στην πορεια που θα εξαρτασαι απο αυτο...
ααα και μιας και εχεις και επιπεδο και εισαι και κυριος ζητα και για το παρακατω μια συγνωμη απο την ομηγυρη μιας και εισαι επιρρεπης στα λαθη... ;) ;)
Α γεια σου.
νομιζεις οτι δεν θα ασχοληθεις
το καβλι μου ειναι πρεζα...θα το δεις στην πορεια που θα εξαρτασαι απο αυτο...
ααα και μιας και εχεις και επιπεδο και εισαι και κυριος ζητα και για το παρακατω μια συγνωμη απο την ομηγυρη μιας και εισαι επιρρεπης στα λαθη... ;) ;)
Παντως ας τους Ιταλους, τους πελατες (κοκορες) τους θελουμε εμεις στον τελικο ειπαμε
ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΙΟΙ ΤΟΥ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ.
ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ.
[size=10pt]ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΙ.[/size]
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.javascript:void(0);
Σε εφτιαξα πουτανα
με βρισκεις λαθος δικε μου ?εσύ τον έβγαλες στο κλαρί ρε;
Εχει παει να αγορασει τσιγαρα.
αντε αλλη μια συγνωμη και γιαυτο μιας και ενας κυριος του επιπεδου σου δεν κανει να παρασυρεται...
απο την ομηγυρη ρε...μιας και εισαι κυριοςΔεν εφευγες? Μαλλον ....οχι ε?
Απο ποιον να ζητησω συγγνωμη? Απο τον ...sporbilly?
Χαχαχα ασε μας ρε. Συγγνωμη απο βλακες δεν ζηταω. Ειπαμε, νυχτες.
Μαντεψε τι αποφασισα να κανω και γω απο δω και περα. Ρε φιλε ειναι απιστευτο το επειπεδο βλακειας ..δηλαδη ελεος
Τελοσπαντων [size=20pt]ζηταω συγγνωμη απ ολους εδω,[/size] δεν επρεπε καν να ασχοληθω. Sorry μαγκες.
Δεν εφευγες? Μαλλον ....οχι ε?
με βρισκεις λαθος δικε μου ?
πεθανε ο Αλκετας.
Πωωω πεθανε ο Αλκετας Παναγουλιας μολισ τωρα το ειπανε στο ΣΚΑΙ....
αχχαχαχαχαχχα εγω το επαιξα ποτε κυριος ρε νουμερο;;εσυ και καλα ζητας συγνωμες επειδη παρασυρθηκεςΟυτε κυριος ειμαι ουτε επιπεδο εχω. Σιγουρα ομως δεν ειμαι και διανοητικα καθυστερημενος σαν καποιους αλλους. Και μιας και ψαχνεις ολκα τα μηυματα και εισαι και παλιουρας λεω να κανω και γω το ιδιο. ...Χιλιαδες βλεπω εχεις ε? Θα γελάσουμε τωρα.