Νέα

Euro 2012 Πολωνία-Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 83K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιός θα το σηκώσει;

• Ισπανία

Ψήφοι: 65 32,3%
  • Ολλανδία

Ψήφοι: 14 7,0%
  • Αγγλία

Ψήφοι: 21 10,4%
  • Ιταλία

Ψήφοι: 43 21,4%
  • Δανία

Ψήφοι: 2 1,0%
  • Ουκρανία

Ψήφοι: 4 2,0%
  • Σουηδία

Ψήφοι: 2 1,0%
  • Τσεχία

Ψήφοι: 1 0,5%
  • Γερμανία

Ψήφοι: 69 34,3%
  • Γαλλία

Ψήφοι: 21 10,4%
  • Ρωσία

Ψήφοι: 38 18,9%
  • Πορτογαλία

Ψήφοι: 16 8,0%
  • Πολωνία

• Κροατία

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ιρλανδία

• Ελλάδα

Ψήφοι: 69 34,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    201

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Μαντεψε τι αποφασισα να κανω και γω απο δω και περα. Ρε φιλε ειναι απιστευτο το επειπεδο βλακειας ..δηλαδη ελεος  :2funny:
Τελοσπαντων ζηταω συγγνωμη απ ολους εδω, δεν επρεπε καν να ασχοληθω. Sorry μαγκες.  :)
νομιζεις οτι δεν θα ασχοληθεις
το καβλι μου ειναι πρεζα...θα το δεις στην πορεια που θα εξαρτασαι απο αυτο...
ααα και μιας και εχεις και επιπεδο και εισαι και κυριος ζητα και για το παρακατω μια συγνωμη απο την ομηγυρη μιας και εισαι επιρρεπης στα λαθη... ;) ;)

Εσυ να γαμησεις? Πως? Με τον ...κωλο? αχαχαχαχα
Και σιγα τα αιματα...μαουνιερη! Τρομαξαμε! Τραβα στην σπηλια σου παλι ρε μαουνιερακο....πελατακο αντε. Πολλα γλεντια με την αφεντια σου τοσα χρονια. Ο ...πουτανας γιος ζελικο θα συντροφευει εσενα την γυναικα και τα παιδια σου για παντα. Στους εφιαλτες σου. Φιλακια και μην τσαντιζεσαι γιατι η...σοβαρη σχεση σου(ο ιβκοβιτς που τον εχει και 80 ποντους οπως μας ειπες) δεν θα σε γουσταρει αλλο.
Νυχτες ΓΛΕΝΤΙ  :2funny:

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
Δηλαδη τι σχεση εχει ο Φορτουνης που στο δευτερο γκολ της Τσεχιας ο μαυρος χαφ ειναι μονος για καμια 10αρια δευτερολεπτα και ο Χολεμπας βοσκει καπου μπροστα απο τη μεγαλη περιοχη?
Εχει παει να αγορασει τσιγαρα.

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
ααα και μιας και εχεις και επιπεδο και εισαι και κυριος ζητα και για το παρακατω μια συγνωμη απο την ομηγυρη μιας και εισαι επιρρεπης στα λαθη... ;) ;)

Σε εφτιαξα πουτανα :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376

Δεν εφευγες? Μαλλον ....οχι ε?  :2funny:
Απο ποιον να ζητησω συγγνωμη? Απο τον ...sporbilly? :2funny:  :2funny:  :2funny:
Χαχαχα ασε μας ρε. Συγγνωμη απο βλακες δεν ζηταω. Ειπαμε, νυχτες.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αντε αλλη μια συγνωμη και γιαυτο μιας και ενας κυριος του επιπεδου σου δεν κανει να παρασυρεται...

ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΙΟΙ ΤΟΥ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ.
ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ.
[size=10pt]ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΙ.[/size]
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.javascript:void(0);

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εχει παει να αγορασει τσιγαρα.

Να μην εχουμε ενα ατομο στον παγκο να του ριξει κανα πακετο :grin:

Παντως μια και ειχαμε πει για διαιτησια στην εθνικη οτι ειναι κοντρα... και πιασαμε και παλια euro
Mη ξεχναμε οτι η Ελλαδα δε πηγε το 2004 πρωτη φορα euro αλλα ειχε παει και το 1980 στη διοργανωση που εγινε στην Ιταλια. Μαλιστα τα πηγε αξιοπρεπεστατα.
Λοιπον. Εχετε δει το πεναλτι απο το οποιο χασαμε 1-0 απο την Ολλανδια? Δεν ειναι δυνατον αυτο το πραγμα. Επρεπε να δικαστει ποινικα αυτο το πραγμα!

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
αντε αλλη μια συγνωμη και γιαυτο μιας και ενας κυριος του επιπεδου σου δεν κανει να παρασυρεται...

Ουτε κυριος ειμαι ουτε επιπεδο εχω. Σιγουρα ομως δεν ειμαι και διανοητικα καθυστερημενος σαν καποιους αλλους. Και μιας και ψαχνεις ολκα τα μηυματα και εισαι και παλιουρας λεω να κανω και γω το ιδιο. ...Χιλιαδες βλεπω εχεις ε? Θα γελάσουμε τωρα.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Δεν εφευγες? Μαλλον ....οχι ε?  :2funny:
Απο ποιον να ζητησω συγγνωμη? Απο τον ...sporbilly? :2funny:  :2funny:  :2funny:
Χαχαχα ασε μας ρε. Συγγνωμη απο βλακες δεν ζηταω. Ειπαμε, νυχτες.
απο την ομηγυρη ρε...μιας και εισαι κυριος  :2funny: :2funny: :2funny:

Μαντεψε τι αποφασισα να κανω και γω απο δω και περα. Ρε φιλε ειναι απιστευτο το επειπεδο βλακειας ..δηλαδη ελεος  :2funny:
Τελοσπαντων [size=20pt]ζηταω συγγνωμη απ ολους εδω,[/size] δεν επρεπε καν να ασχοληθω. Sorry μαγκες.  :)

Skilopnixtis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Πωωω πεθανε ο Αλκετας Παναγουλιας μολισ τωρα το ειπανε στο ΣΚΑΙ....

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ουτε κυριος ειμαι ουτε επιπεδο εχω. Σιγουρα ομως δεν ειμαι και διανοητικα καθυστερημενος σαν καποιους αλλους. Και μιας και ψαχνεις ολκα τα μηυματα και εισαι και παλιουρας λεω να κανω και γω το ιδιο. ...Χιλιαδες βλεπω εχεις ε? Θα γελάσουμε τωρα.
αχχαχαχαχαχχα εγω το επαιξα ποτε κυριος ρε νουμερο;;εσυ και καλα ζητας συγνωμες επειδη παρασυρθηκες  :2funny: :2funny:
εμενα με ξερουν ολοι μαλακα...τι να ψαξεις;;εχω χυσει πολλα στρακια σαν την παρτη σου...ο γιωργης ειναι ενας απο αυτους και τωρα το παιζει ιστοριουλα...εχει φαει τα καβλια του και αυτος και εχει χορτασει....
ακου ο μαλακας θα ψαξει τα δικα μου μηνυματα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
χου μωρη φραγκοκοτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom