Νέα

Euro 2012 Πολωνία-Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 83K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιός θα το σηκώσει;

• Ισπανία

Ψήφοι: 65 32,3%
  • Ολλανδία

Ψήφοι: 14 7,0%
  • Αγγλία

Ψήφοι: 21 10,4%
  • Ιταλία

Ψήφοι: 43 21,4%
  • Δανία

Ψήφοι: 2 1,0%
  • Ουκρανία

Ψήφοι: 4 2,0%
  • Σουηδία

Ψήφοι: 2 1,0%
  • Τσεχία

Ψήφοι: 1 0,5%
  • Γερμανία

Ψήφοι: 69 34,3%
  • Γαλλία

Ψήφοι: 21 10,4%
  • Ρωσία

Ψήφοι: 38 18,9%
  • Πορτογαλία

Ψήφοι: 16 8,0%
  • Πολωνία

• Κροατία

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ιρλανδία

• Ελλάδα

Ψήφοι: 69 34,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    201

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
σαφώς.
αλλωστε το αποτέλεσμα τον δικαιώνει απολυτα.  :2funny:

με τη γερμανία τον δικαίωσε. με την ισπανία δηλαδή θες να πεις ότι αν έπαιζε ο μάτζιο θα κέρδιζαν;;; στην πρεμούρα σου να μου την πεις, γράφεις ό,τι να 'ναι  :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
έστω ότι εγώ είμαι μαλάκας. εσύ πάντως είσαι τεράστιος κωλοτούμπας. το αρχικό σου ποστ ήταν για να δείξεις πόσο μεγάλη μπάλα έπαιξε εκείνη η ομάδα ή όχι; στους παίχτες που αναφέρεις, λοιπόν, το όνομα "μπαρέζι" είναι εντελώς παρείσακτο, απλά διότι δεν συμμετείχε σε αυτήν την μεγάλη μπάλα. κι αν το ότι ο μπαρέζι έγινε τόσο μεγάλος παίχτης έχει σχέση και με την ομάδα του '82 όπως λες, είναι παντελώς άσχετο με το θέμα μας, πολύ απλά και πάλι διότι το θέμα μας δεν είναι ο μπαρέζι, αλλά η μπάλα που έπαιξε η ιταλία εκείνη την εποχή.
όλα αυτά τα καταλαβαίνει και 10χρονο παιδί, αλλά υπάρχει κι ένας μαλάκας, εγωιστής, κωλοτούμπας που αντί να παραδεχτεί ότι ήταν παρείσακτο το όνομα του μπαρέζι στο αρχικό ποστ, κάνει 100 άσχετους παραλληλισμούς αρκεί να μην παραδεχτεί την (ασήμαντη στο κάτω κάτω) μαλακία που έγραψε

oλα αυτά για να μας πεις οτι στα 10 ονόματα που έβαλα για τη μεγάλη ιταλία έβαλα και ενός απο τους μεγαλύτερους αμυντικούς της ιταλιας εβερ που ήταν τότε στον παγκο και γύρω στα 20 είμαι μαλάκας γιατί δεν έπαιζε βασικός και κάνω κωλοτούμπες και είμαι εγωιστής και κάνω 100 ασχετους παραλληλισμούς;

το ότι εσύ ας πουμε απο όοοοολλλλλλλλλλλλοοοοοοοοοοοο το ποστ που έβαλα για τη μεγάλη ιταλία του 82 κόλλησες στο ότι έβαλα και το όνομα του αντικαταστάτη του σιρέα είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΡΜΑΛ και εγώ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ.

οκ.
εγώ μαζί σου.
οι άλλοι θα κρίνουν.
τέλος παρένθεσης.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
με τη γερμανία τον δικαίωσε. με την ισπανία δηλαδή θες να πεις ότι αν έπαιζε ο μάτζιο θα κέρδιζαν;;; στην πρεμούρα σου να μου την πεις, γράφεις ό,τι να 'ναι  :2funny: :2funny: :2funny:
εγώ δεν θέλω να πω τίποτα.
εσύ μας λες ότι προπονητής που έφαγε 4 σε τελικό καλά έκανε ότι έκανε αφού τον ... δικαίωσε ο ημιτελικός.
:grin:
συνέχισε.
α ξέχασα.
εγώ είμαι ο μέγας κωλοτούμπας και μαλάκας.  :cheesy:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
oλα αυτά για να μας πεις οτι στα 10 ονόματα που έβαλα για τη μεγάλη ιταλία έβαλα και ενός απο τους μεγαλύτερους αμυντικούς της ιταλιας εβερ που ήταν τότε στον παγκο και γύρω στα 20 είμαι μαλάκας γιατί δεν έπαιζε βασικός και κάνω κωλοτούμπες και είμαι εγωιστής και κάνω 100 ασχετους παραλληλισμούς;

το ότι εσύ ας πουμε απο όοοοολλλλλλλλλλλλοοοοοοοοοοοο το ποστ που έβαλα για τη μεγάλη ιταλία του 82 κόλλησες στο ότι έβαλα και το όνομα του αντικαταστάτη του σιρέα είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΡΜΑΛ και εγώ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ.

οκ.
εγώ μαζί σου.
οι άλλοι θα κρίνουν.
τέλος παρένθεσης.

χαχαχαχαχα. ρε τον παπάρα! τι θα πει "κόλλησα"; έγραψες μια μαλακία κι απλώς τη διόρθωσα. εσύ κόλλησες να την υπερασπιστείς

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
εγώ δεν θέλω να πω τίποτα.
εσύ μας λες ότι προπονητής που έφαγε 4 σε τελικό καλά έκανε ότι έκανε αφού τον ... δικαίωσε ο ημιτελικός.
:grin:
συνέχισε.
α ξέχασα.
εγώ είμαι ο μέγας κωλοτούμπας και μαλάκας.  :cheesy:

αφού πάλι κωλοτούμπα κάνεις ρε βλάκα. η ερώτηση είναι σαφής: έφαγε 4 γκολ επειδή δεν έπαιξε ο ανέτοιμος μάτζιο;

Επισκέπτης
Λοιπόν η Ιταλία τον ήπιε και επειδή ξεκίνησε μ'έναν καθαρό κόφτη στο κέντρο.Περισσότερο γιατί ξεκίνησε με τον Μοντολίβο(αν κι ο Μότα ήταν ανέτοιμος όπως φάνηκε) κι όχι γιατί  αντικατέστησε τον Μοντολίβο.Ακούμπησε μπάλα χθες ο Μοντολίβο όσο έπαιζε;
Σιγά την πίεση που δέχθηκε από οποιαδήποτε ομάδα η Ισπανία που τους έκαναν πελαγοδρομούν κιόλας.
Η β'διαλογής αμυντικοί της Ισπανίας δέχθηκαν μόνο 1 γκολ και γενικά η Ισπανία δέχθηκε τις λιγότερες φάσεις απ'όλες τις ομάδες.Σίγουρα αυτό είναι επίτευγμα ολόκληρης της αμυντικής λειτουργίας της ομάδας αλλά είναι σίγουρα και των αμυντικών νομίζω.
Ο Μπαρέζι παιχταράς του παρελθόντος χωρίς αμφισβήτηση(ψηφίστηκε νομίζω καλύτερος Ιταλός ποδοσφαιριστής του 20' αιώνα άλλωστε),αλλά 80,82 κι 86 δεν έπαιξε ούτε ματς,πως να το κάνουμε;
Όσες(ελάχιστες) πιθανότητες είχε η Ιταλία χθες να κερδίσει της εξανέμισε ο προπονητής της λένε κι οι περισσότεροι στην Ιταλία απ'όσα διάβασα κι άκουσα. Έφαγε 4 άλλωστε,κάτι πρέπει να πήγε στραβά.
Η Ισπανία δεν παίζεται όταν είναι σε μέρα,τέλος.Δεν έχει σχέση με την ομαδάρα Ιταλία του 82,είναι  πολύ καλύτερη.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
χαχαχαχαχα. ρε τον παπάρα! τι θα πει "κόλλησα"; έγραψες μια μαλακία κι απλώς τη διόρθωσα. εσύ κόλλησες να την υπερασπιστείς
με γεια και χαρά σου τι θεωρείς.

εγώ ας πούμε όταν με ρωτάνε για τους παίκτες της μπάρτσα του ράικαρντ βάζω μέσα τον μεσι.
πες το μαλακία πες το κόλλημα εκ των υστέρων;
δική σου επιλογή.

τώρα εάν εσύ θεωρείς ότι μια ομάδα είναι μόνο οι 11 που παίζουν εγώ που έχω παίξει μπάλλα δικαιούμαι να διαφωνώ.

εσύ μπορεις τώρα να εξακολουθςίς να με θεωρείς κωλοτουμπα.
πρακτικά για μένα η μπάλλα έχει παρελθόν, μέλλον και παρόν.
δε μπορει να υπάρξει μεγάλη ομάδα εάν πριν δεν υπήρξε μια αντίστοιχα μεγάλη.

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΠΑΛΛΟΙ του 04 κατάφεραν να φτάσουν στους 08 το 12 που πριν το 04 θα θεωρείτο εθνική επιτυχία.
αλλος τρόπος σκέψης.

λογικό άλλωστε.
απο τη μια έχουμε ένα μαλάκα που βλέπει τη μπάλλα ως αλληλουχία γεγονότων και απο την άλλη εναν άλλο μαλάκα που θεωρεί ότι απο μια αναφορά σε μια τεράστια ομάδα πρέπει να ασχολούμαστε μισή ώρα με το έαν ήταν μαλακία να βάλουμε σοτυς παίκτες της έναν παγκίτη που μετά έγινς κολοσσός.

πα μαλ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αφού πάλι κωλοτούμπα κάνεις ρε βλάκα. η ερώτηση είναι σαφής: έφαγε 4 γκολ επειδή δεν έπαιξε ο ανέτοιμος μάτζιο;
όχι εσύ κάνεις κωλοτούμπα.
η ερώτηση είναι σαφής
ΚΑΛΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΕΝΩ ΥΠΕΣΤΗ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΤΤΑ ΣΕ ΤΕΛΙΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ;
την απάντηση την έχεις ήδη δώσει ας μην την ξαναποστάρουμε.
ποιός είναι βλαξ το κρίνουν όσοι διαβάζουν.  :grin:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
με γεια και χαρά σου τι θεωρείς.

εγώ ας πούμε όταν με ρωτάνε για τους παίκτες της μπάρτσα του ράικαρντ βάζω μέσα τον μεσι.
πες το μαλακία πες το κόλλημα εκ των υστέρων;
δική σου επιλογή.

τώρα εάν εσύ θεωρείς ότι μια ομάδα είναι μόνο οι 11 που παίζουν εγώ που έχω παίξει μπάλλα δικαιούμαι να διαφωνώ.

εσύ μπορεις τώρα να εξακολουθςίς να με θεωρείς κωλοτουμπα.
πρακτικά για μένα η μπάλλα έχει παρελθόν, μέλλον και παρόν.
δε μπορει να υπάρξει μεγάλη ομάδα εάν πριν δεν υπήρξε μια αντίστοιχα μεγάλη.

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΠΑΛΛΟΙ του 04 κατάφεραν να φτάσουν στους 08 το 12 που πριν το 04 θα θεωρείτο εθνική επιτυχία.
αλλος τρόπος σκέψης.

λογικό άλλωστε.
απο τη μια έχουμε ένα μαλάκα που βλέπει τη μπάλλα ως αλληλουχία γεγονότων και απο την άλλη εναν άλλο μαλάκα που θεωρεί ότι απο μια αναφορά σε μια τεράστια ομάδα πρέπει να ασχολούμαστε μισή ώρα με το έαν ήταν μαλακία να βάλουμε σοτυς παίκτες της έναν παγκίτη που μετά έγινς κολοσσός.

πα μαλ.

χαχαχαχαχα τρικυμία εν κρανίω. συνεχίζεις να γράφεις άσχετα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
χαχαχαχαχα τρικυμία εν κρανίω. συνεχίζεις να γράφεις άσχετα
ελα παμε στην κωλοτούμπα;

ερώτηση πάλι....
ΚΑΛΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΕΝΩ ΥΠΕΣΤΗ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΤΤΑ ΣΕ ΤΕΛΙΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ;

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
όχι εσύ κάνεις κωλοτούμπα.
η ερώτηση είναι σαφής
την απάντηση την έχεις ήδη δώσει ας μην την ξαναποστάρουμε.
ποιός είναι βλαξ το κρίνουν όσοι διαβάζουν.  :grin:

σε ρωτάω για 3η φορά. αυτή ήταν η αιτία της ήττας; ουφφφφφ βαρέθηκα. οκ το παραδέχομαι λοιπόν:
ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΜΑΤΖΙΟ, Η ΙΤΑΛΙΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ.
είμαστε οκ τώρα;

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ελα παμε στην κωλοτούμπα;

ερώτηση πάλι....

οκ, έκανα λάθος, το παραδέχτηκα (μόνο σε σένα βέβαια  :2funny: :2funny: :2funny: ). αν έπαιζε ο μάτζιο θα είχαν κερδίσει οι ιταλοί

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σε ρωτάω για 3η φορά. αυτή ήταν η αιτία της ήττας; ουφφφφφ βαρέθηκα. οκ το παραδέχομαι λοιπόν:
ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΜΑΤΖΙΟ, Η ΙΤΑΛΙΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ.
είμαστε οκ τώρα;
όχι μαλακακο..
θυμάσαι τη φάση με το τσίπουρο και την τούρκικη προέλευση που υπερασπιζόσουνα τον τυπά;

η απάντηση στο εάν έκανε κάλως ή όχι δεν είναι ότι θα κέρδιζε η ιταλία.
είναι ότι προπονητής που τρώει ΣΕ ΤΕΛΙΚΟ 4 και μένει απο επιλογες του με 10 απ το 60 σίγουρα έκανε ΚΑΚΩΣ.
το αποτέλεσμα ΔΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ.

συνέχισε τώρα να απαντάς σε ότι σε καβλώνει.
ξέρω είναι πίκρα που έχασε η ομάδα σου αλλά έτσι είναι η ζωή. θα το ξεπεράσεις αγορίνα  ;)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Λοιπόν η Ιταλία τον ήπιε και επειδή ξεκίνησε μ'έναν καθαρό κόφτη στο κέντρο.Περισσότερο γιατί ξεκίνησε με τον Μοντολίβο(αν κι ο Μότα ήταν ανέτοιμος όπως φάνηκε) κι όχι γιατί  αντικατέστησε τον Μοντολίβο.Ακούμπησε μπάλα χθες ο Μοντολίβο όσο έπαιζε;
Σιγά την πίεση που δέχθηκε από οποιαδήποτε ομάδα η Ισπανία που τους έκαναν πελαγοδρομούν κιόλας.
Η β'διαλογής αμυντικοί της Ισπανίας δέχθηκαν μόνο 1 γκολ και γενικά η Ισπανία δέχθηκε τις λιγότερες φάσεις απ'όλες τις ομάδες.Σίγουρα αυτό είναι επίτευγμα ολόκληρης της αμυντικής λειτουργίας της ομάδας αλλά είναι σίγουρα και των αμυντικών νομίζω.
Ο Μπαρέζι παιχταράς του παρελθόντος χωρίς αμφισβήτηση(ψηφίστηκε νομίζω καλύτερος Ιταλός ποδοσφαιριστής του 20' αιώνα άλλωστε),αλλά 80,82 κι 86 δεν έπαιξε ούτε ματς,πως να το κάνουμε;
Όσες(ελάχιστες) πιθανότητες είχε η Ιταλία χθες να κερδίσει της εξανέμισε ο προπονητής της λένε κι οι περισσότεροι στην Ιταλία απ'όσα διάβασα κι άκουσα. Έφαγε 4 άλλωστε,κάτι πρέπει να πήγε στραβά.
Η Ισπανία δεν παίζεται όταν είναι σε μέρα,τέλος.Δεν έχει σχέση με την ομαδάρα Ιταλία του 82,είναι  πολύ καλύτερη.

φίλε μου, για την απόδοση του μοντολίβο δεν έχεις άδικο. με δεδομένο όμως ότι έχαναν 2-0, το θεωρείς σωστό να τον βγάζει και να βάζει παίχτη λιγότερο δημιουργικό;
για τον μπαρέζι δεν έχεις δίκιο. η μπαλάρα που έπαιξε η ιταλία το '82 οφείλεται κυρίως σ' αυτόν. άσχετο αν έπαιξε στην εθνική μετά από 8 χρόνια  :grin:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
όχι μαλακακο..
θυμάσαι τη φάση με το τσίπουρο και την τούρκικη προέλευση που υπερασπιζόσουνα τον τυπά;

η απάντηση στο εάν έκανε κάλως ή όχι δεν είναι ότι θα κέρδιζε η ιταλία.
είναι ότι προπονητής που τρώει ΣΕ ΤΕΛΙΚΟ 4 και μένει απο επιλογες του με 10 απ το 60 σίγουρα έκανε ΚΑΚΩΣ.
το αποτέλεσμα ΔΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ.

συνέχισε τώρα να απαντάς σε ότι σε καβλώνει.
ξέρω είναι πίκρα που έχασε η ομάδα σου αλλά έτσι είναι η ζωή. θα το ξεπεράσεις αγορίνα  ;)

χαχαχαχαχα, εντελώς μαλάκας...
ποια ομάδα μου έχασε;;;; πήγαινε καμιά 10αριά σελίδες πίσω, λίγο πριν αρχίσει ο τελικός και δες τι πρόβλεψη έκανα.
το "ΔΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ" τι σημαίνει; όλη η 11αδα ήταν λάθος; χαχαχαχαχαχαχα ε ρε γλέντιαααααααααα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
φίλε μου, για την απόδοση του μοντολίβο δεν έχεις άδικο. με δεδομένο όμως ότι έχαναν 2-0, το θεωρείς σωστό να τον βγάζει και να βάζει παίχτη λιγότερο δημιουργικό;
για τον μπαρέζι δεν έχεις δίκιο. η μπαλάρα που έπαιξε η ιταλία το '82 οφείλεται κυρίως σ' αυτόν. άσχετο αν έπαιξε στην εθνική μετά από 8 χρόνια  :grin:
στα 30 του έγινε παικταράς ε;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
στα 30 του έγινε παικταράς ε;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μάλλον εις βάρος του εαυτού σου γελάς. δεν εξηγείται αλλιώς. εξακολουθείς να έχεις γυρίσει το κέντρο της συζήτησης στον μπαρέζι, ενώ το θέμα ΔΕΝ ήταν αυτός  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom