Νέα

Euro 2012 Πολωνία-Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 83K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιός θα το σηκώσει;

• Ισπανία

Ψήφοι: 65 32,3%
  • Ολλανδία

Ψήφοι: 14 7,0%
  • Αγγλία

Ψήφοι: 21 10,4%
  • Ιταλία

Ψήφοι: 43 21,4%
  • Δανία

Ψήφοι: 2 1,0%
  • Ουκρανία

Ψήφοι: 4 2,0%
  • Σουηδία

Ψήφοι: 2 1,0%
  • Τσεχία

Ψήφοι: 1 0,5%
  • Γερμανία

Ψήφοι: 69 34,3%
  • Γαλλία

Ψήφοι: 21 10,4%
  • Ρωσία

Ψήφοι: 38 18,9%
  • Πορτογαλία

Ψήφοι: 16 8,0%
  • Πολωνία

• Κροατία

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ιρλανδία

• Ελλάδα

Ψήφοι: 69 34,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    201

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Πράγματι, ο μπαρέζι σε εκείνο το τουρνουά δεν έπαιξε καθόλου, σε αυτό έχεις δίκιο.
Απλά για μένα η ομάδα του 82 ήταν η πιο πετυχημένη έκφραση ενος ποδοσφαίρου που γοήτευσε το μισό πλανήτη έστω και αν δεν είχε την θεαματικότητα της ολλανδίας του 74 ή της βραζιλίας του 70. Με αυτή την έννοια είναι εξίσου σωστό να [size=16pt]θυμόμαστε[/size] παίκτες που δεν μπόρεσαν να εμφανιστούν, οχι γιατί δεν ήταν κορυφαίοι αλλά απλά γιατί δεν χωρούσαν.

Παρεμπιπτόντως, η ομάδα του 90 ήταν ίσως ακόμα καλύτερη, πληρέστατη σε όλους τους τομείς, αλλά έχασε με μισό πέναλτυ στον ημιτελικό και κανείς δεν την θυμάται.

μην μπερδεύεσαι. άλλο να τους θυμόμαστε. κάνοντας μια γενική κουβέντα για την ιταλία εκείνης της εποχής, φυσικά και είναι 100% απαραίτητο να αναφέρεις ότι στον πάγκο καθόταν ένας από τους 2-3 μεγαλύτερους λίμπερο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. όταν όμως γράφεις ένα ποστ 3 σειρών μόνο και μόνο και μόνο για να βρεις μια ομάδα να συγκρίνεις τη σημερινή ισπανία, το όνομα παίχτη που δεν συμμετείχε σε αυτό το συγκρίσιμο με της ισπανίας ποδόσφαιρο, κακώς το αναφέρεις. τόσο απλό είναι

Επισκέπτης
σύ νιόνιε με γερμανική προφορά δε σε χάλασε που στον φορμάραμε με ΑΡΑΠΗ  :zfuck: :zfuck: :zfuck:
εσύ μαλάκα έγινες και ιταλος τωρα; φαε λοιπόν την ψωλια και την ξεφτίλα ακι περαστικά :2funny: :2funny:Υ.Γ και μην ξεχνιόμαστε ο σιμαο η παιχταρα στη κινα :2funny: :2funny: :2funny:είχε τόσες προσφορές απο γερμανια και δεν ήξερε τι να διαλέξει :2funny: πόσο μπάλα βλέπεις ρε άσχετε :birdman:

geman30

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
και τ αρχίδια του ντρογκμπά

Και την μουτσούνα αυτουνού μετά τα πέναλτι

492363fd-8478-4d8e-9fb4-31906e25af48_8b3d91e3-b3d8-4ce8-916d-3aa0a0fdf8b8.jpg

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
εσύ μαλάκα έγινες και ιταλος τωρα; φαε λοιπόν την ψωλια και την ξεφτίλα ακι περαστικά :2funny: :2funny:Υ.Γ και μην ξεχνιόμαστε ο σιμαο η παιχταρα στη κινα :2funny: :2funny: :2funny:είχε τόσες προσφορές απο γερμανια και δεν ήξερε τι να διαλέξει :2funny: πόσο μπάλα βλέπεις ρε άσχετε :birdman:

ρε μαλάκα εσύ, είναι ανάγκη να ανακατώνεις συνεχώς τα παλιά; ό,τι μαλακία έχει γράψει δηλαδή ο καθένας εδώ μέσα, κάθε φορά που θα συζητάς μαζί του, θα του το κοπανάς;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Παρεμπιπτόντως, η ομάδα του 90 ήταν ίσως ακόμα καλύτερη, πληρέστατη σε όλους τους τομείς, αλλά έχασε με μισό πέναλτυ στον ημιτελικό και κανείς δεν την θυμάται.

ναι δικιο εχεις, ρομπερτο μπατζιο τζιανλουκα βιαλι αλεσαντρο μελι, ντελ πιερο κλπ κλπ δε τους θυμαται κανεις.
ανοιξτε κανα αιρκοντισιον.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ναι δικιο εχεις, ρομπερτο μπατζιο τζιανλουκα βιαλι [size=18pt]αλεσαντρο μελι[/size], ντελ πιερο κλπ κλπ δε τους θυμαται κανεις.

αυτός σε τι χρησίμευε ρε; τον ανακάτευαν με τον κριστιάνο σουσάμι κι έβγαινε ο τζιανλούκα παστέλι;;;

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ρε σεις εισατε σιγουροι οτι θυμαστε την ιταλια του '82;; μεχρι τον αγωνα με την βραζιλια ηταν νεκρη, στον αγωνα με την βραζιλια οι βραζιλιανοι τους ειχαν κανει γιο-γιο και οι ιταλοι ειχαν τεραστιο φαρδος,σημειωτεον οτι οι βραζιλιανοι περνουσαν και με ισσοπαλια και ηταν χαλαροι, στον τελικο βρηκαν τα πτωματα και τα σκωτωσαν!!

geman30

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ναι δικιο εχεις, ρομπερτο μπατζιο τζιανλουκα βιαλι αλεσαντρο μελι, ντελ πιερο κλπ κλπ δε τους θυμαται κανεις.

Δεν έμεινε στην ιστορία γιατί δεν το σήκωσε. Δυστυχώς το αποτέλεσμα είναι αυτό που μένει, και όχι οι εμφανίσεις και η δυναμικότητα.
Ωστόσο έχεις μπερδευτεί λίγο, ούτε ο μέλλι ούτε και ο ντελ πιέρο ήταν στην αποστολή του 90.

Επισκέπτης
δεν ζορίζομαι ρε συ. απλώς λέω τι μου φαίνεται λογικό
ξερω εγω γιατί τα γράφω,όταν αυτός για να πει τι μαλακία του ενώ μιλαμε για άλλο θέμα πετάει τη σπόντα στο άσχετο για τι κανε ο μπαλοτελι με τη  γερμανια τι να του απαντήσω;μιλάω για ιταλια ισπανια και μιλάει για το τι έπαθε η γερμανια για να μου την πει επειδή ξέρει ότι ποδοσφαιρικά πάντα τους έχω μια εκτίμηση.οπότε και εγω στο άσχετο πετάω τι μαλακία μου ;)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Δεν έμεινε στην ιστορία γιατί δεν το σήκωσε. Δυστυχώς το αποτέλεσμα είναι αυτό που μένει, και όχι οι εμφανίσεις και η δυναμικότητα.
Ωστόσο έχεις μπερδευτεί λίγο, ούτε ο μέλλι ούτε και ο ντελ πιέρο ήταν στην αποστολή του 90.

εκτός αυτού, υπάρχει κανείς άλλος εδώ μέσα που να θυμάται αυτόν τον μέλλι;;; πού στον πούτσο έπαιζε αυτός; ούτε που τον έχω ξανακούσει

Επισκέπτης
ρε σεις εισατε σιγουροι οτι θυμαστε την ιταλια του '82;; μεχρι τον αγωνα με την βραζιλια ηταν νεκρη, στον αγωνα με την βραζιλια οι βραζιλιανοι τους ειχαν κανει γιο-γιο και οι ιταλοι ειχαν τεραστιο φαρδος,σημειωτεον οτι οι βραζιλιανοι περνουσαν και με ισσοπαλια και ηταν χαλαροι, στον τελικο βρηκαν τα πτωματα και τα σκωτωσαν!!
βραζιλιανοι είχαν τότε το χειρότερο τερματοφύλακα στην ιστορία τους οτι πήγαινε μέσα έγραφε

geman30

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
εκτός αυτού, υπάρχει κανείς άλλος εδώ μέσα που να θυμάται αυτόν τον μέλλι;;; πού στον πούτσο έπαιζε αυτός; ούτε που τον έχω ξανακούσει

Επιθετικός της Πάρμα στις αρχές της δεκαετίας του 90. Έπαιξε 2 φορές στην εθνική.

Επισκέπτης
ξερω εγω γιατί τα γράφω,όταν αυτός για να πει τι μαλακία του ενώ μιλαμε για άλλο θέμα πετάει τη σπόντα στο άσχετο για τι κανε ο μπαλοτελι με τη  γερμανια τι να του απαντήσω;μιλάω για ιταλια ισπανια και μιλάει για το τι έπαθε η γερμανια για να μου την πει επειδή ξέρει ότι ποδοσφαιρικά πάντα τους έχω μια εκτίμηση.οπότε και εγω στο άσχετο πετάω τι μαλακία μου ;)
τελικα η μαλακια παει συννεφο εδω μεσα, και απο ποδοσφαιρο νυχτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom