1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
εμλατρεια πενθος σημερα. δε φτανει η στενοχωρια μας, πηγε και ενα χιλιαρικο στον κουβα >
δε με ρώτησες.
εμλατρεια πενθος σημερα. δε φτανει η στενοχωρια μας, πηγε και ενα χιλιαρικο στον κουβα >
εμ
δε με ρώτησες.
δε μπορουσε.Υποστήριζα Ιταλία και πίστευα ότι μπορούσε να πάρει το παίχνίδι, αλλά η χθεσινή Ισπανία με την απόδοση που έπιασε ήταν 2 επίπεδα πιο πάνω. Δεν πιάνονται όταν είναι στην μέρα τους οι πούστηδες. Η Ιταλία ήταν και άτυχη χθες και με τον τραυματισμό του Κιελίνι και κυρίως με του Μότα μετά, οπου αναγκάστηκαν να παίξουν με 10. Όχι ότι θα κέρδιζαν το παιχνίδι, απλά δεν θα έπαιρνε τέτοις διαστάσεις το σκορ.
εγώ είμαι ο Σαίνης και συ ο σκύλος.
είναι προφανές αυτό
δε μπορουσε.
στο πρώτο μισάωρο το σκορ θα μπορούσε να είναι 3-0
όλες οι φάσεις του α ημιχρόνου ήταν για σεμινάριο.
ο ντελμπόσκε όποτε πήγε τελικούς έσκισε κώλους......
κρίμα στη ρεάλ που έχει ρίξει ένα σκασμό εκατομμύρια για να την πηγαίνει ο πουτσίνιο στα πέναλτυ με τους λούζερς της γερμανίας.
δεδομένης της λατρείας μου στους ιταλούς (γενικά) δεν θέλησα κάν να κάνω πρόβλεψη ίσως γιατι ήξερα απο πριν το αποτέλεσμα.το πηγα πατριωτικα. :-
δεδομένης της λατρείας μου στους ιταλούς (γενικά) δεν θέλησα κάν να κάνω πρόβλεψη ίσως γιατι ήξερα απο πριν το αποτέλεσμα.
και ξαναλέω.
ιταλία με ταρντέλι σιρέα τζοφ, [size=16pt]mπαρέζι[/size], ρόσι αλτομπέλλι καμπρίνι τζεντίλε κόντι, αντονιόνι είναι η μόνη που μπορεί να συγκριθεί με τη σημερινη φουρνιά ισπανών.
φράνκο μπαρέζιο μπαρέζι πού κολλάει ρε;
φράνκο μπαρέζι
θα σου περάσει......
αααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχα, βρε ανιστόρητε, πού κολλάει με αυτούς τους παίχτες που έγραψες; πότε έπαιξαν παρέα; αυτό ρωτάω. ξύπνα
ααααααααααααααααααααααααααααααααααα
όταν εχεις για παγκίτες τον μπαρέζι στη βασική εντεκάδα σημαίνει ότι δνε παίξαν παρέα;
ααααααααααααχαχααχχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαα
ας πούμε.....
ο μπάτζιο to 90 δεν ήταν μέρος της ιταλίας που γάμησε το 94.
οκ
πάλι εκλεισες στόματα.
Τελικά το 3 στα 3 έγινε...μιλάμε για ρεκόρ ή έχει ξανα γίνει;;;
Τελικά το 3 στα 3 έγινε...μιλάμε για ρεκόρ ή έχει ξανα γίνει;;;
Kαι αυτά που θα κάνουμε δεν θα έχουν ξανα γίνει...Δεν ξαναγινε.....
Kαι αυτά που θα κάνουμε δεν θα έχουν ξανα γίνει...
Nαι,η διαφήμιση είναι το παν στον χώρο.Πρεπει να το λες σ εολα τα θρεντ????