Επισκέπτης
Λαός ζμπάουγκ κι εμετός.δεν θα περάσει έτσι αυτό
ο τιτανοτρισμεγιστοτεράστιος λαός της ζμπάουκ θα ξεχυθεί στους δρόμους σαν εμετός για να διορθώσει την κατάσταση
Ρε μαλάκα, γιατί μου ήρθε ο τράνυ στο μυαλό αμέσως??
Λαός ζμπάουγκ κι εμετός.δεν θα περάσει έτσι αυτό
ο τιτανοτρισμεγιστοτεράστιος λαός της ζμπάουκ θα ξεχυθεί στους δρόμους σαν εμετός για να διορθώσει την κατάσταση
αχαχαχαχαχαχαχαχαχα έρωτας είναι αυτόςΛαός ζμπάουγκ κι εμετός.
Ρε μαλάκα, γιατί μου ήρθε ο τράνυ στο μυαλό αμέσως??
Ναι εχεις δικιο...Χρονια ειχα να δω τετοια μπαλα.Μονο η Αγγλια του 80 συγκρινεται με την φετεινη Γερμανια.Σεντρα γιομα, σεντρα γιομα, σεντρα γιομαΗ Γερμανια ηταν πολυ καλυτερη.
όλα στην μάπα της "εξοχότατης"¨που λέει και ο Τζημερος..
Δεν φαίνεται να το πήρε πολύ χαλαρά η κιουρία.
Απο δευτέρα, μνημόνιο στους ιταλούς.
Κρίμα που οι Ιταλοί δεν έκαναν σουρωτήρι χθες τους Γερμανούς. Αν ο Μπαλοτέλι δεν έβγαινε το σκορ πιστεύω θα ταν μεγαλύτερο έστω κατά ένα γκολ. Τον τελικό πιστεύω θα τον πάρει η Ιταλία γιατί πολύ απλά η Ισπανία δεν έχει επίθεση. Χωρίς έναν δεινό σκόρερ ή κάποιον παίκτη στυλ Μέσι να μπορεί να κάνει το μπαμ ατομικά δεν μπορείς να κερδίσεις την Ιταλική άμυνα. Θα χει πολύ γύρω γύρω όλοι το παιχνίδι και θα χαρώ να δω τη μεγάλη Ιταλία να καταπατά και τους αλαζόνες Ισπανούς!
Μυρωδιας τελειως εισαι...Που τα ειδες τα 5 γκολ μονος του?Ενα δυνατο σουτ του Κρος πηγε πανω του και το μονο πραγματικα δυσκολο σουτ για την κλαση του ηταν το φαουλ..Εκανε και μια μαλακια στη σεντρα του Μποατενγκ και παραλιγο να το φανε..Σιγα!Αυτα για τα κορνερ ασχολιαστο..Ουτε παιδακια στο γυμνασιο δεν αναφερουν τα κορνερ σαν δειγμα υπεροχης..Τι ειναι ασιστ ριμπαουντ η ταπες?Το δοκαρι το χει βγαλει ο Μπουφον.Απο κει και περα Γερμανικη αμυνα=το πιο γρηγορο ανεκδοτο..Ποιοι ειναι ολοι αυτοι που παιζουν και θεωρουνται και παικταραδες στα μπακ? ??Εκτος του Λαμ οι αλλοι ειναι για τα πανηγυρια.Σε ολη τη διαρκεια του ματς και οσο το ματς παιζοταν ακομα η Ιταλια ειχε τον απολυτο ελεγχο του ρυθμου και του παιχνιδιου.Κλεισανε τον Οζιλ κλεισανε τις μπουκες του Λαμ επαιζαν στρωτα και γρηγορα τη μπαλα ριχνανε και καμια κλωτσια και αφησαν τα Παντσερ να ντουφεκανε σεντρες για τον Κλοζε και το Γκομεζ.Μοναδικος συνδυασμος ορθολογικου ποδοσφαιρου απ'τους Γερμανους ηταν η συνεργασια 1-2 του Λαμ που κατεληξε αουτ στο δευτερο ημιχρονο.Τοτε μπηκαν δυνατα μεχρι το 60-65 μπας και μειωσουν αλλα @@...Μετα ανοιχτηκαν πιο πολυ και οι Ιταλοι επρεπε να γραψουν αλλα δυο σιγουρα..Καμια υπεροχη των Γερμανων ομαδα πολυ υπερεκτιμημενη και σιγουρα οχι η Γερμανια του 06' η του 02'.Μεγαλη σχολη η Σκουαντρα Αντζουρα τωρα γαλουχειται σε μεγαλο επιπεδο η επομενη γενια παικτων του Καμπιονατο.Την Κυριακη θα γινει ελπιζω το καλυτερο ματς του Euro.Οι Ισπανοι φαινεται οτι παιχνιδι με παιχνιδι μενουν απο δυναμεις.Οι παικτες τα χουν φτυσει.Κανει και τη μαλακια ο Ντελ Μποσκε και παιζει χωρις επιθετικο.Σιγουρα δεν θα την παθουν οπως οι Γερμανοι αλλα αυτη τη στιγμη ειναι 50-50...
http://[URL unfurl="true"]www.repubblica.it/images/2012/06/29/113157127-b630c09c-ad26-4343-92ae-a35ee038b7af.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
εμένα μου θυμίζει τους γίγαντες από το double dragon
[img]http://origin.arstechnica.com/journals/thumbs.media/Double%20Dragon.JPG
εμένα μου θυμίζει τους γίγαντες από το double dragon
πωωωωω τυπε ατελειωτο καψιμο στα ηλεκτρονικα σε αυτο το παιχνιδι.Ακομα το τερματιζω στο mame.εμένα μου θυμίζει τους γίγαντες από το double dragon
Εδω στο Γερμανικο πρωταθλημα ο Παπαδοπουλος θεωρειται απο τους καλλιτερους αμυντικους.Λογικά θα χώσει Τόρρες ή Γιορέντε, το Νεγκρέδο για κανέναν πούστη λόγο δεν το βάζει πάλι.
Σκτεφτόμουν κάτι άλλο, από πότε έχουμε να δούμε γερμανό αμυντικό της προκοπής;
Άμυνα δεν παίζουν ή καλύτερα δεν πρέπει να παίζουν μόνο οι αμυντικοί!Λογικά θα χώσει Τόρρες ή Γιορέντε, το Νεγκρέδο για κανέναν πούστη λόγο δεν το βάζει πάλι.
Σκτεφτόμουν κάτι άλλο, από πότε έχουμε να δούμε γερμανό αμυντικό της προκοπής;
Με μαυρισμένο μάτι επειδή πανηγύρισε για Ελλάδα και Γερμανία!
Το θέμα έφερε στη δημοσιότητα η Bild η οποία φιλοξενεί δηλώσεις και φωτογραφίες από τη νεαρή (19 ετών) γυναίκα.
"Στο γκολ της Ελλάδας πανηγύρισα. Μετά το τέλος του αγώνα οι φίλοι μου πήγαν να πάρουν μπύρες και ένοιωσα ένα χέρι στο πρόσωπο μου. Έπεσα κάτω και μόλις συνήλθα άρχισα να κλαίω γιατί πόναγα και νόμιζα ότι τα σημάδια θα μείνουν για πάντα. Τον επόμενο αγώνα θα τον δω από την τηλεόραση" είπε η Αγγελίνα Λ. στη Bild.