Ο τερματοφυλακας μου, βγαζει 5 γκολ μονος του.
Σωνω ενα γκολ πανω στη γραμμη.
Εχω ΜΗΔΕΝ κορνερ και ο αλλος 14.
Εχω 10 σουτ (μονο 4 εντος εστιας) και οι αλλοι 16.
Οι αλλοι εχουν και ενα δοκαρι.
Και κερδιζω 2-1.
Ενταξει, δικαια κερδισα.
Μυρωδιας τελειως εισαι...Που τα ειδες τα 5 γκολ μονος του?Ενα δυνατο σουτ του Κρος πηγε πανω του και το μονο πραγματικα δυσκολο σουτ για την κλαση του ηταν το φαουλ..Εκανε και μια μαλακια στη σεντρα του Μποατενγκ και παραλιγο να το φανε..Σιγα!Αυτα για τα κορνερ ασχολιαστο..Ουτε παιδακια στο γυμνασιο δεν αναφερουν τα κορνερ σαν δειγμα υπεροχης..Τι ειναι ασιστ ριμπαουντ η ταπες?Το δοκαρι το χει βγαλει ο Μπουφον.Απο κει και περα Γερμανικη αμυνα=το πιο γρηγορο ανεκδοτο..Ποιοι ειναι ολοι αυτοι που παιζουν και θεωρουνται και παικταραδες στα μπακ?
??Εκτος του Λαμ οι αλλοι ειναι για τα πανηγυρια.Σε ολη τη διαρκεια του ματς και οσο το ματς παιζοταν ακομα η Ιταλια ειχε τον απολυτο ελεγχο του ρυθμου και του παιχνιδιου.Κλεισανε τον Οζιλ κλεισανε τις μπουκες του Λαμ επαιζαν στρωτα και γρηγορα τη μπαλα ριχνανε και καμια κλωτσια και αφησαν τα Παντσερ να ντουφεκανε σεντρες για τον Κλοζε και το Γκομεζ.Μοναδικος συνδυασμος ορθολογικου ποδοσφαιρου απ'τους Γερμανους ηταν η συνεργασια 1-2 του Λαμ που κατεληξε αουτ στο δευτερο ημιχρονο.Τοτε μπηκαν δυνατα μεχρι το 60-65 μπας και μειωσουν αλλα @@...Μετα ανοιχτηκαν πιο πολυ και οι Ιταλοι επρεπε να γραψουν αλλα δυο σιγουρα..Καμια υπεροχη των Γερμανων ομαδα πολυ υπερεκτιμημενη και σιγουρα οχι η Γερμανια του 06' η του 02'.Μεγαλη σχολη η Σκουαντρα Αντζουρα τωρα γαλουχειται σε μεγαλο επιπεδο η επομενη γενια παικτων του Καμπιονατο.Την Κυριακη θα γινει ελπιζω το καλυτερο ματς του Euro.Οι Ισπανοι φαινεται οτι παιχνιδι με παιχνιδι μενουν απο δυναμεις.Οι παικτες τα χουν φτυσει.Κανει και τη μαλακια ο Ντελ Μποσκε και παιζει χωρις επιθετικο.Σιγουρα δεν θα την παθουν οπως οι Γερμανοι αλλα αυτη τη στιγμη ειναι 50-50...