Επισκέπτης
Ο Παπαλουκάς δεν βρήκε το συμβόλαιο που ήθελε στο NBA ούτε πήρε τις διαβεβαιώσεις που ήθελε για τον χρόνο συμμετοχής του από καμιά ομάδα,ούτε από τους Σελτικς.Στα καλά του χρόνια μπορούσε να παίξει πιστεύω κι εγώ σε κάποια ανταγωνιστική ομάδα του ΝΒΑ με καλό χρόνο συμμετοχής αλλά όχι με τα χρήματα που έπαιρνε απ'την ΤΣΣΚΑ,τουλάχιστον τον πρώτο χρόνο συμμετοχής του.Φιλε ο Παπαλουκας και ο Διαμαντιδης αλλαξαν τον τυπο που ειχαμε στο μυαλο μας για τη θεση του play maker. Σε ολη την ευρωπη. Αυτο δεν το λεμε οι ελληνες. Πριν οι Celtics παρουν το πρωταθλημα πριν 5 χρονια ειχαν στρωσει χαλι στον παπαλουκα. Δεν γουσταρε, ηθελε ελλαδα κι επαιξε ολυμπιακο(και καλα εκανε. Σημασια εχει να εισαι ευτυχισμενος με αυτο που κανεις)
Ο τυπος θα ηταν ο βασικος play maker σε ομαδα με Αλεν, Πιρς και Γκαρνετ.
Ο Διαμαντιδης θα μπορουσε να παιξει σε οποιαδηποτε ομαδα.
Ειναι απο τους καλυτερους παικτες στον κοσμο.
Ο Σπανουλης εχει ακομα πολλα περιθωρια βελτιωσης(ηδη ειναι παιχταρας).
Και ειναι πολλο ακομα.
Βγαζουμε παιχταραδες. Εχουμε ομαδαρα. Βγαζουμε προπονητες. Εχουμε σχολη προπονητων οι οποιοι ειναι παριζητητοι εξω σε Ισπανια, Ιταλια, Ρωσια και Τουρκια(οι χωρες που εχουν ισχυρα πρωταθληματα δηλαδη).
Νοβιτσκι οχι δεν εχω. Οι Γερμανοι εχουν Διαμαντιδη? ;)
Και για τον Διαμαντίδη ισχύουν τα ίδια,εκείνος βέβαια δεν την " έψαξε" ποτέ για κει γιατί δεν γουστάρει.Ο Σπανούλης νομίζω ότι θα ταίριαζε εκεί πέρα αλλά για διάφορους λόγους απέτυχε.
Ο Νοβίτσκι είναι απλά ο καλύτερος Ευρωπαίος που έπαιξε στο ΝΒΑ,ίσως κι ο καλύτερος Ευρωπαίος ever για κάποιους.Μη συγκρίσιμα μεγέθη με τον παιχταρά Διαμαντίδη.
Βγάζουμε όμως και παιχταράδες κι έχουμε και θα έχουμε ομαδάρα και προπονηταράδες,μαζί σου.