Νέα

Euro 2012 Πολωνία-Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 83K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιός θα το σηκώσει;

• Ισπανία

Ψήφοι: 65 32,3%
  • Ολλανδία

Ψήφοι: 14 7,0%
  • Αγγλία

Ψήφοι: 21 10,4%
  • Ιταλία

Ψήφοι: 43 21,4%
  • Δανία

Ψήφοι: 2 1,0%
  • Ουκρανία

Ψήφοι: 4 2,0%
  • Σουηδία

Ψήφοι: 2 1,0%
  • Τσεχία

Ψήφοι: 1 0,5%
  • Γερμανία

Ψήφοι: 69 34,3%
  • Γαλλία

Ψήφοι: 21 10,4%
  • Ρωσία

Ψήφοι: 38 18,9%
  • Πορτογαλία

Ψήφοι: 16 8,0%
  • Πολωνία

• Κροατία

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ιρλανδία

• Ελλάδα

Ψήφοι: 69 34,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    201

Επισκέπτης
Φιλε ο Παπαλουκας και ο Διαμαντιδης αλλαξαν τον τυπο που ειχαμε στο μυαλο μας για τη θεση του play maker. Σε ολη την ευρωπη. Αυτο δεν το λεμε οι ελληνες. Πριν οι Celtics παρουν το πρωταθλημα πριν 5 χρονια ειχαν στρωσει χαλι στον παπαλουκα. Δεν γουσταρε, ηθελε ελλαδα κι επαιξε ολυμπιακο(και καλα εκανε. Σημασια εχει να εισαι ευτυχισμενος με αυτο που κανεις)
Ο τυπος θα ηταν ο βασικος play maker σε ομαδα με Αλεν, Πιρς και Γκαρνετ.
Ο Διαμαντιδης θα μπορουσε να παιξει σε οποιαδηποτε ομαδα.
Ειναι απο τους καλυτερους παικτες στον κοσμο.
Ο Σπανουλης εχει ακομα πολλα περιθωρια βελτιωσης(ηδη ειναι παιχταρας).
Και ειναι πολλο ακομα.
Βγαζουμε παιχταραδες. Εχουμε ομαδαρα. Βγαζουμε προπονητες. Εχουμε σχολη προπονητων οι οποιοι ειναι παριζητητοι εξω σε Ισπανια, Ιταλια, Ρωσια και Τουρκια(οι χωρες που εχουν ισχυρα πρωταθληματα δηλαδη).

Νοβιτσκι οχι δεν εχω. Οι Γερμανοι εχουν Διαμαντιδη?  ;)
Ο Παπαλουκάς δεν βρήκε το συμβόλαιο  που ήθελε στο NBA ούτε πήρε τις διαβεβαιώσεις που ήθελε για τον χρόνο συμμετοχής του από καμιά ομάδα,ούτε από τους Σελτικς.Στα καλά του χρόνια μπορούσε να παίξει πιστεύω κι εγώ σε κάποια ανταγωνιστική ομάδα του ΝΒΑ με καλό χρόνο συμμετοχής αλλά όχι με τα χρήματα που έπαιρνε απ'την ΤΣΣΚΑ,τουλάχιστον τον πρώτο χρόνο συμμετοχής του.
Και για τον Διαμαντίδη ισχύουν τα ίδια,εκείνος βέβαια δεν την " έψαξε" ποτέ για κει γιατί δεν γουστάρει.Ο Σπανούλης νομίζω ότι θα ταίριαζε εκεί πέρα αλλά για διάφορους λόγους απέτυχε.
Ο Νοβίτσκι είναι απλά ο καλύτερος Ευρωπαίος που έπαιξε στο ΝΒΑ,ίσως κι ο καλύτερος Ευρωπαίος ever για κάποιους.Μη συγκρίσιμα μεγέθη με τον παιχταρά Διαμαντίδη.
Βγάζουμε όμως και παιχταράδες κι έχουμε και θα έχουμε ομαδάρα και προπονηταράδες,μαζί σου.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
πορτογαλία 2004: ελλάδα - τσεχία 1-0 στην παράταση.
πριν την έναρξη του euro, τι πιθανότητες είχες;;;;;;;;;;;

Συγκρινεις ΑΥΤΗ τη Γερμανια με την πορτογαλια και την τσεχια του 04? Πλακα κανεις ετσι?

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ε ρε πουστη πες τα .και αυτος με ειπε στοκο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σε είπα στόκο γιατί συμπέρανες συνεχώς διαφορετικά πράγματα από αυτά που έγραφα εγώ. τους άλλους δεν τους είπα, παρόλο που διαφωνώ και μ' αυτούς

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
σε είπα στόκο γιατί συμπέρανες συνεχώς διαφορετικά πράγματα από αυτά που έγραφα εγώ. τους άλλους δεν τους είπα, παρόλο που διαφωνώ και μ' αυτούς
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οκ τοχεις χασει γενικα και φαινετε

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
άλλη μια φορά λοιπόν:
η σημερινή εθνική που έχει βάλει τις βάσεις για κάτι καλύτερο και ΣΤΑΘΕΡΟΤΕΡΟ από το παρελθόν είναι κρίμα να χάνει με κατεβασμένα παντελόνια από την έστω 2η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, τη στιγμή που παλιότερες εθνικές έδειξαν σοβαρότητα και προσοχή σε παιχνίδια με ομάδες μεγαθήρια της εποχής και δεν ξεφτυλίστηκαν. δεν μου λες, έτσι όπως το είδες το παιχνίδι χτες, αν η γερμανία για να προκριθεί έπρεπε να μας βάλει 6 γκολ, τι λες, θα τα έβαζε;

Φιλε με ολο το respect εχεις τελειως λαθος ιδεα γυρω απο τις δυνατοτητες της ομαδας. Το 2004 συμαβαινει 1 φορα στα 100 χρονια. Η ομαδα σου δεν ειναι για πρωταθλητρια ευρωπης. Ειναι για να φαει 3 και 4 απο Γερμανια και Ισπανια αλλα μπορει να βαλει και 1-2. Ειναι μεσα στις 10 καλυτερες ευρωπαικες. ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΠΡΑΓΜΑ για μια ανυπαρκτη μεχρι προτινος ποσδοσφαιρικα χωρα.

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Συγκρινεις ΑΥΤΗ τη Γερμανια με την πορτογαλια και την τσεχια του 04? Πλακα κανεις ετσι?

για μενα η τωρινη Γερμανια οχι απλα δε συγκρινεται με αυτες τις ομαδες, αλλα ειναι η καλυτερη Γερμανια που εχω δει απο το 98 που βλεπω ποδοσφαιρο .

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

αυτή η γερμανία είναι ΚΑΛΥΤΕΡΗ από την τσεχία του 04, αλλά όχι τόσο ώστε να ξεφτυλίζει αυτήν την ελλάδα. εξάλλου ως τώρα αυτή η γερμανία ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΕΙΞΕΙ ότι είναι τόοοοοοοοοοοσο ομαδάρα. με την ελλάδα το έδειξε

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Προσωπικα το ματσακι το περιμενα στα επιπεδα μπαρτσελονα παο (5-1) γιατι απο την αρχη μυριζε σκατιλα..

κοτες ολκης..δεν μιλαμε για ανικανοτητα την οποια διαθετει αυτη η ομαδα μιας και δεν μπορει να κανει μια αναπτυξη της προκοπης, αλλα για ολικη ελλειψη αυτοπεποιηθησης..οι πασουλες στα 3-4 πρωτα λεπτα ιδιως θα μεινουν στην  ιστορια..

στο θεμα μας τωρα

ενα ματσακι ηταν και τπτ παραπανω..δεν περιμενω απο τον αμπαλο κατσουρανη που τα κονομησε απο τα 28 και σταματησε να παιζει μπαλα, και το γιδι τον γκεκα να παρω εκδικηση για αυτα που εχουμε υποστει απο την πολιτικη των γερμανων..

θα παραδεχομουν τους παικτες της εθνικης εαν ειχαν αρχιδια να βγουν και να πουν οτι ενα μερος των χρηματων που κονομησαν πεζοντας κλεφτοπολεμο, θα το δωσουν σε οικογενειες ελληνων που δεν μπορουν ουτε τα βασικα να αγορασουν ..αλλα απεδειξαν ποσο γιδια ειναι ολοι και ποσο φιλοχρηματοι..

ειμαι βεβαιος οτι η σκεψη αυτη θα περασε απο 4-5 παιδια εκει μεσα αλλα τα υπολοιπα γιδια , που λενε οτι παιζουν για εμας,  γρηγορα θα τους εκλεισαν τα στοματα..

και για να μην ξεχνιομαστε:

Έτοιμοι να προσφέρουν στους σεισμοπαθείς της Εμίλια Ρομάνια, τις απολαβές τους από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, είναι πολλοί Ιταλοί παίκτες

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
για μενα η τωρινη Γερμανια οχι απλα δε συγκρινεται με αυτες τις ομαδες, αλλα ειναι η καλυτερη Γερμανια που εχω δει απο το 98 που βλεπω ποδοσφαιρο .

ωραία, αλλά το μόνο κριτήριο για να το λες αυτό, είναι ο αγώνας με την ελλάδα. σωστά;

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
αυτή η γερμανία είναι ΚΑΛΥΤΕΡΗ από την τσεχία του 04, αλλά όχι τόσο ώστε να ξεφτυλίζει αυτήν την ελλάδα. εξάλλου ως τώρα αυτή η γερμανία ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΕΙΞΕΙ ότι είναι τόοοοοοοοοοοσο ομαδάρα. με την ελλάδα το έδειξε

Η Γερμανια εκανε το ιδιο πραγμα και στο μουντιαλ πριν 2 χρονια φιλε. Στους ομιλους δεν εντυπωσιαστηκε κανεις. Στα νοκ αουτ οι 4αρες σε αγγλια και Αργεντινη σβουριξαν ομως. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΟΜΑΔΑΡΑ η Γερμανια. Γιατι να γκαζωσει στους ομιλους? Νικησε Πορτογαλια και Ολλανδια ΣΒΗΣΤΑ.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
φιλε μου εγω θα σου ελεγα οτι ειναι καλυτερη απο το 78 που βλεπω ποδοσφαιρο αλλα ειναι ακομα νωρις
Σιγουρα ωμος και καλη ομαδα ειναι και ελκυστικο ποδοσφαιρο παιζει

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Φιλε με ολο το respect εχεις τελειως λαθος ιδεα γυρω απο τις δυνατοτητες της ομαδας. Το 2004 συμαβαινει 1 φορα στα 100 χρονια. Η ομαδα σου δεν ειναι για πρωταθλητρια ευρωπης. Ειναι για να φαει 3 και 4 απο Γερμανια και Ισπανια αλλα μπορει να βαλει και 1-2. Ειναι μεσα στις 10 καλυτερες ευρωπαικες. ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΠΡΑΓΜΑ για μια ανυπαρκτη μεχρι προτινος ποσδοσφαιρικα χωρα.

φίλε μου είναι δυνατό να λες ότι είμαστε μέσα στις 10 καλύτερες, αλλά ταυτόχρονα είμαστε για να τρώμε 3αρες και 4αρες; δεν συνάδουν αυτά τα 2. έπρεπε να είμαστε από τη θέση 20 και κάτω για να συμβαίνει αυτό που λες

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Έτοιμοι να προσφέρουν στους σεισμοπαθείς της Εμίλια Ρομάνια, τις απολαβές τους από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, είναι πολλοί Ιταλοί παίκτες
ωραια τοποθετηση φιλε

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
ωραία, αλλά το μόνο κριτήριο για να το λες αυτό, είναι ο αγώνας με την ελλάδα. σωστά;

το ελεγα απο τη φαση των ομιλων για την ακριβεια , δε περιμενα το ματς με την εθνικη και το αναμενομενο αποτελεσμα για να βγαλω το συμπερασμα . Τετοια συνοχη σε συνδυασμο με τις μοναδες που εχουν και φυσικα το χαρακτηριστικο τους στοιχειο που εχουν να μην υποτιμουν ποτε τον αντιπαλο δε νομιζω πως τα κατειχε σε τετοιο βαθμο ποτε .

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
επανερχομαι στη συζητηση για τον Σηφακη...
η αποψη μου ειναι οτι χθες ηταν κακος... δεν μπορουσε να πιασει σταθερα την μπαλλα, ακομα και σε ευκολες καταστασεις...
ομως στο 1ο γκολ δεν φταιει... οσο κι αν σας φαινεται περιεργο, ειναι ενα ΤΥΧΕΡΟ γκολ...
λιγο πριν σουταρει ο Λαμ, η μπαλλα βρισκει σε λακουβα και σηκωνεται απο το εδαφος λιγα εκατοστα...
ειμαι σιγουρος οτι ηθελε να κανει το σουτ εντελως διαφορετικα και αυτος ειναι ο λογος που ο Σηφακης αιφνιδιαζεται και δεν αντιδρα σωστα, ενω η μπαλλα περναει πολυ κοντα του...

και το 2ο γκολ ειναι τυχερο, δεν το συζηταμε, το βαζει με το καλαμι...
φυσικα δεν ισχυριζομαι οτι το τελικο αποτελεσμα ειναι προιον τυχης, απλα ενω γλυτωσαμε αυτα που επρεπε να φαμε, τελικα φαγαμε τις μουφες...

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
φίλε μου είναι δυνατό να λες ότι είμαστε μέσα στις 10 καλύτερες, αλλά ταυτόχρονα είμαστε για να τρώμε 3αρες και 4αρες; δεν συνάδουν αυτά τα 2. έπρεπε να είμαστε από τη θέση 20 και κάτω για να συμβαίνει αυτό που λες

Τι λες φιλε? Η αγγλια δεν ειναι στις καλυτερες ομαδες στον κοσμο? Απ την γερμανια εφαγε 4. Απ την Ολλανδια 3 μεσα στην αγγλια 2 μηνες πριν. Τι παει να πει αυτο? 'Τι να πουν οι αγγλοι απο ποδοσφαιρο?'
Τι σου φαινεται απιθανο? Υπαρχουν ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ.
Η ισπανια και η γερμανια ειναι η ΠΡΩΤΗ ταχυτητα. Ειναι ενα επιπεδο πανω απ ολους.
Η ιταλια, η ολλανδια, η αργεντινη, η βραζιλια ειναι αμεσως απο κατω. ΔΕΥΤΕΡΗ ταχυτητα.
ΤΡΙΤΗ ταχυτητα ομαδες οπως η αγγλια και η γαλλια ή η ουρουγουαη ή η πορτογαλια.
Η Ελλαδα ειναι αμεσως απο κατω! Μαζι με Ρωσια, Κροατια, Δανια κλπ. Εισαι σε ΑΥΤΗ την ταζυτητα. ΑΥΤΗ η ταχυτητα λεει πως μπορεις να φας 4 απο την Ισπανια αλλα μπορεις να βαλεις κιολας και να μην διασυρθεις.
Ο 10ος ή ο 12ος καλυτερος στον κοσμο ΜΠΟΡΕΙ να φαει 4 απο τον κορυφαιο. Γιατι η διαφορα ειναι ακομα πολυ μεγαλη.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
:kissass:
το επιχείρημα δεν ήταν για να δείξω ότι τότε είχαμε ομαδάρα. αλλά για να δείξω ότι αν είσαι στοιχειωδώς σοβαρός σε ένα παιχνίδι, μπορείς να διεκδικήσεις κάτι καλό ακόμη και από μια ομάδα κατά πολύ ανώτερή σου. κάνε τις αναγωγές σου με το χτεσινό αγώνα. καλά, τόσο ακαταλαβίστικα τα γράφω σήμερα;;;

Φιλε μου αυτο εχει γινει ηδη. Και πολλες φορες. Ε δε μπορει να γινεται και ΚΑΘΕ φορα. 1 θα γινει 10 δε θα γινει.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Η Γερμανια εκανε το ιδιο πραγμα και στο μουντιαλ πριν 2 χρονια φιλε. Στους ομιλους δεν εντυπωσιαστηκε κανεις. Στα νοκ αουτ οι 4αρες σε αγγλια και Αργεντινη σβουριξαν ομως. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΟΜΑΔΑΡΑ η Γερμανια. Γιατι να γκαζωσει στους ομιλους? Νικησε Πορτογαλια και Ολλανδια ΣΒΗΣΤΑ.

είναι τόσο ομαδάρα η γερμανία, αλλά και τόσο για τον πούτσο οι άλλες 2 δηλαδή; τους βρήκε χαλαρούς, τους ξεκώλιασε. έτσι απλά. και με εμάς το ίδιο. μας βρήκε χεσμένους, μας ξεκώλιασε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom