kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
αντε να κανω και εγω μια προσπαθεια....ρε φίλε, άντε να κάνω άλλη μια προσπάθεια προσέγγισης, μπας και συνεννοηθούμε. με αυτά που λένε τα παιδιά κι ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ. βρες έστω ένα ποστ που να διαφωνώ και μετά βρίσε με άγρια. και για να το επεκτείνω, πιστεύω ότι η αιτία που συμβαίνει αυτό που γράφουν είναι ότι η ομάδα έχει αποκτήσει "καρύδια" που παλιά δεν τα είχε, παρόλο που είχε πολύ καλούς παίχτες. ε, αυτά τα καρύδια ΔΕΝ ΤΑ ΕΔΕΙΞΑΝ χτες, όπως πιθανώς περιμέναμε πολλοί. ΟΧΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ, επαναλαμβάνω, κάτι τέτοιο σίγουρα ήταν πολύ δύσκολο. ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ όμως ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και να χάσει δυσκολότερα. τι λεωνίδες και κουραφέξαλα;
η ομαδα εχει καρυδια αλλα δεν φτανει παντα.ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑΥΜΑΤΑ οκ?αν ξαναεκανε θαυμα η εθνικη καλυτερα να την πηγαιναμε στην Τηνο!!!!! να βοηθησει και κανενα φουκαρα...
Επειδη λοιπον ΔΕΝ φτανει παντα να παιζεις με παθος και με "καρυδια" ας αφησουμε τα παιδια ησυχα 8 ειναι δεν ειναι αστειο ας κανουμε καλοπροαιρετη κριτικη και ας δουμε πως θα παει μετα.ΟΧΙ σκληρη πουτσα δεν το αξιζουν ....στα λεω και δεν ειμαι καν οπαδος αυτης της ομαδας