ρε μαγκες ειπαμε καλη χρυση οι Γερμανια , το πιο πιθανο ειναι οτι θα το σηκωσει το τροπαιο και φυσικα το αξιζει οσο κανεις κιολας και ειμαι ο πρωτος που το υποστηριζει αυτο . Αλλα η χτεσινη δεν ηταν εμφανιση , ας μη κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας . Ουτε κακη μερα ουτε ατυχια ουτε τιποτα, απλα αυτη η εθνικη Ελλαδος εφερε καποια αποτελεσματα στον ομιλο και απο μια νικη επι της Ρωσσιας τη βγαλαμε ξαφνικα ομαδαρα , παιχτες με αρχιδια , ψυχαρες κλπ κλπ...
Νικαμε μια Ρωσια με εναν Αρσαβιν ο οποιος μια ζωη στα δευτερα της Αρσεναλ ειναι , εναν Τζαγκοεβ που οκ καλο παικτακι φαινεται αλλα δε θα τον βγαλουμε και τον striker της διοργανωσης κι εναν Παβλουτσενκο που δε μπορουσε να παρει τα ποδια του . Και παλι ομως ειχανε τις περισσοτερες φασεις ομως ετσι ? Αυτο που θελω να πω ειναι οτι η νικη επι μιας ομαδας της οποιας οι παικτες παιζουν σε κατι ΤΣΣΚΑ Μοσχας και Ζενιτ και δε ξερω κι εγω τι μας κανει ξαφνικα να εχουμε ελπιδες εναντια στη μονη ομαδα με 3/3 νικες στο Euro με τη μιση της εντεκαδα να προερχεται απο τελικο Champions League , οι αλλοι 2 ειναι βασικοι μοχλοι σε μια απο τις καλυτερες ομαδες του κοσμου κι ο ενας ειναι ο νουμερο ενα σκορερ ολων των εποχων του Μουντιαλ...Ενταξει , που παμε δηλαδη ? Αυτο μου εκανε εντυπωση απο πριν , οτι ειδα μεγαλη αισιοδοξια απο το πουθενα χωρις να ξερω γιατι . Και την ειδαμε και στο γηπεδο φυσικα τη διαφορα των 2 ομαδων .
Για να εφτασε εκει που εφτασε η εθνικη πιστευω το αξιζει , αλλα ως εκει . Θελουμε παραπανω , μακαρι να μπορουσαμε κιολας , αλλα οσοι ειναι αντικειμενικοι και τα βλεπουν τα πραγματα σφαιρικα ,κατανοουν οτι για μεχρι εκει ειναι . Δε μπορουμε να ζηταμε να μεινει εξω αυτη η Γερμανια με τις 25 τελικες απο αυτη την Ελλαδα δηλαδη .