Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
Φυσικα οι αποψεις κρινονται.
Και περιληπτικα, η δικη σου ειναι οτι οι Νινης, Καραγκουνης και Κατσουρανης παιζουν στην Εθνικη επειδη εχει δημοσιες σχεσεις ο προπονητης της εθνικης με τον παναθηναικο, οτι αδικειται ο ολυμπιακος μολονοτι εχει ολους τους ελληνες παικτες του στην 23αδα, επειδη ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ στον ολυμπιακο Φετφατζιδης και ο ΔΑΝΕΙΚΟΣ Μητρογλου δεν ειναι επισης βασικοι στην εθνικη, οτι πρεπει να απαγορευθει με νομο να παιζει ο Καραγκουνης που μας πηγε στους 8, και φυσικα καμια λεξη για τον αποκλεισμο απο την 23αδα των Μανωλα, Βυντρα, Καρνεζη, Αθανασιαδη, Τζιωλη.
Ε ναι, ολες οι αποψεις κρινονται.
τρελλαινοσαστε με την παρτη μου και αρχιζετε τις μαλακιες και να λετε πραγματα που δεν εχω πει η που φανταζοσαστε οτι θα επρεπε να εχω πει
τεσπα...θα πω (αν μου επιτρεπεις )εγω ο ιδιος τις αποψεις μου οι οποιες ειναι και αυτες που πρεπει να κριθουν
καραγκουνης καρα και νινης κλωτσες...εγκλημα να περνανε απο το προπονητηριο της εθνικης
δεν αδικειται ο ολυμπιακος ,αδικουνται οι μητρο και φετφα γιατι δεν επαιξαν ...οχι βασικοι δεν ειπα κατι τετοι αν και θα μπορουσε να συμβει αλλα σιγουρα οχι ο πρωτος ελληνας σκορε 20 λεπτα και ενα απο τα μεγλυτερα ταλεντα της ελλαδς 0!!!
αυτο με τον νομο αν δεν καταλαβες το χιουμορ να το κοιταξεις ;)
μανωλας καρνεζης αθανασιαδης αλλα και καπινο σιγουρα εχουν αδικηθει και επρεπε να ηταν στην αποστολη και ο καρνεζης βασικος ...
αυτες ειναι οι αποψεις μου ειτε σου αρεσουν ειτε οχι και φυσικα αυτες να κριθουν